پاسخ های دوستان به درخواست یک دوست - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +--- موضوع: پاسخ های دوستان به درخواست یک دوست (/showthread.php?tid=11729) |
پاسخ های دوستان به درخواست یک دوست - sir-mahyar - 07-13-2014 12:13 AM سلام خدمت تمامی دوستان عزیزم ![]() دوستی به بنده پیام خصوصی دادن و شرایطشون رو اعلام کردن و دنبال پیشنهاداتی هستن از اونجایی که پاسخ سوال ایشون یه جوری برای ایشون سرنوشت سازه سوال رو اینجا مطرح میکنم و از اساتید و دوستان عزیز در خواست دارم که با پاسخ به این سوال به دوستمون کمک کنن خواهشن جواب هاتون رو سنجیده با توجه به بازار و غیره بدین که بتونه دست این دوستمون رو بگیره ممنون از شما ![]() و اما سوال ایشون شرایط فوق العاده خاصی دارم و زن و بچه ام تو یه کشور خارجی تنها هستند و من فعلاً ایرانم و با دست خالی امکان برگشت نیست املاکی دارم که با فروشش 1 میلیارد می تونم ردیف کنم و تنها 10 تا 12 ماه وقت دارم تا یک میلیارد دیگه بسازم تا بتونم برگردم پیش خانواده ام پیشنهاد زود بازده و مطمئن شما برای دو برابر کردن این مبلغ چی هستش؟؟؟؟؟؟؟؟ RE: پاسخ های دوستان به درخواست یک دوست - مهدی 1 - 07-13-2014 12:51 AM نکته ای که وجود داره کسی که چنین درامدی را نیاز داره ، باید ریسکشم قبول کنه ، ممکنهموجودی را هم سر اینکار ببازند ، کار بدون ریسک نهایت سالی 28 درصد می ده ، اونم مقدار زیادیش بر اثر تورم می سوزه . آیا شرایط ریسک کردن دارن ! RE: پاسخ های دوستان به درخواست یک دوست - جوان - 07-13-2014 02:11 AM با سلام. این دوست بزرگوار هیچ اطلاعاتی از خودشان نداده اند؟ امکاناتش در چه حدی است؟ توان مندیهاش در چه زمینه ای هست؟ ارتباطات در چه وضعیتی هست؟ طبق فرموده آقا مهدی آیا شرایط ریسک پذیری رو دارند؟ باید توجه داشت که این دوست گرامی با توجه به شرایط خاص طبق فرموده خودشان میخواهند مبلغی مهیا نمایند وهدف از پول در آوردن موقعیتی است که در حال از دست رفتن است.پس: اولا اهداف و طرز فکر ایشان با ما متفاوت است و هدف بیزینس و راه اندازی کسب و کار میتواند نباشد. ثانیا به شرایط دوست عزیزمان میگویند اضطرار.فلذا فرد مضطر برایش این مهم است که با فراهم نمودن مبلغ از این حالت خارج شود ولو از هر طریقی. با تکمیل داده های اولیه امیدوارم اساتید راه کاری فراهم نمایند. با سپاس RE: پاسخ های دوستان به درخواست یک دوست - delsaa - 07-13-2014 02:50 AM خب اگه با بورس وارده میتونه وارد بورس بشه یا سهام بخره RE: پاسخ های دوستان به درخواست یک دوست - EhsanETS - 07-13-2014 04:24 AM ساخت و ساز RE: پاسخ های دوستان به درخواست یک دوست - moele - 07-13-2014 04:56 AM (07-13-2014 02:50 AM)delsaa نوشته شده توسط: خب اگه با بورس وارده میتونه وارد بورس بشه یا سهام بخره تو شرایط فعلی بورس اصلا توصیه نمیشه RE: پاسخ های دوستان به درخواست یک دوست - jahanagahi - 07-13-2014 08:22 AM هنوز ملک فروخته نشده ضمن اینکه با چه توانائیهای می خواهید 1 میلیارد را 2 میلیارد کنید؟ RE: پاسخ های دوستان به درخواست یک دوست - 1mohsen - 07-13-2014 09:13 PM سلام و ممنون از مدیر محترم و دوستان گرامی وقتم خیلی محدوده و خیلی گرفتارم. به همین خاطر کم میام سایت و خیلی مختصر پاسخ می دم در جواب الطاف و پیشنهادهای دوستان فوق: - ریسک قابل قبولش رو هم می پذیرم - امکانات محدود, توانمندی زیاد، ارتباطات ضعیف - بورس وارد نیستم - در حال ساخت و ساز و رو به اتمام هستم - ممنون از توصیه اتون - پول مورد نظر تو جریانه و تبدیلش راحته، راهش پیدا بشه اراده و تواناییش هست ممنونم از همه شما و منتظر پیشنهاد و ارائه طریق شما هستم RE: پاسخ های دوستان به درخواست یک دوست - sir-mahyar - 07-15-2014 01:25 PM (07-13-2014 09:13 PM)1mohsen نوشته شده توسط: سلام و ممنون از مدیر محترم و دوستان گرامی اگه ساخت و سازتون در حال اتمامه چرا دوباره یه ساخت و ساز انجام نمی دین؟ RE: پاسخ های دوستان به درخواست یک دوست - arash1367 - 07-15-2014 03:54 PM 1- ساخت و ساز دوباره همراه با استفاره از تکنولوژی های جدید که به کار سرعت میبخشه و کمک گرفتن از مدیران اجرایی توانا که بتوانید دو یا چند پروژه را همزمان مدیریت کنید . 2- ساخت یک مرغداری گوشتی با علم روز که میتواند سود اور باشد . |