سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
راهنمایی در مورد نحوه بازاریابی و ... - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: آموزشگاه میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=179)
+--- انجمن: دپارتمان راه اندازی کسب و کار (/forumdisplay.php?fid=182)
+--- موضوع: راهنمایی در مورد نحوه بازاریابی و ... (/showthread.php?tid=11722)

راهنمایی در مورد نحوه بازاریابی و ... - amin 21 - 07-12-2014 01:45 AM

با سلام
یه چند مدته که با صفر تومن سرمایه و با قرض رفتم تو کاره وارد کردن لوازم خانگی
ولی به علت کمبود سرمایه و بدهی هنوز نتونستم مغازه بگیرم متاسفانه توی بازار یابی به مشکل برخوردم .
نمیتونم چکی کار کنم چون دردسر زیاد داره تا همین الان هم هنوز چند تا از چک ها پاس نشده
البته بگم هنوز به صورت جدی روی این کار وقت نذاشتم به خاطر دانشگاه و کاره قبلیم ولی میخوام تحقیقاتمو تموم کنم بعد دوباره این کارو شروع کنم
یکی از دوستام که اشنا داشت تو عمده فروشی قرار بود بازایابی انجام بده و پورسانتشو بگیره که مشکل براش پیش اومد الان افتاده گردنه خودم
دوستان اگه میتونن راهنمایی کنین ممنون میشم

RE: راهنمایی در مورد نحوه بازاریابی و ... - amin 21 - 07-16-2014 01:36 AM

سلام کسی نمیدونه چطوری میشه لوازم خانگی برقی مثل تلوزیون رو بازاریابی کنم ؟؟؟یا ایده ای ندارین؟
مثلا این پروسه طولانی برای رسیدن کالا به دسته مشتری رو حذف کنم چون اگه مثلا من خودم یه تلوزیون به مشتری بفروشم مثلا 500 تومن سود میکنم هم قیمتش از مغازه دار کمتره هم من سود میکنم هم دیگه زنجیره انبار و عمده فروش و مغازه دار و حمل و نقل و غیره تکرار نمیشه
دوستان که تا الان فعلا خواننده بودن اگه اینو میخونین حداقل یه اره یا نه جواب بدین میشه یا نمیشه که همچین کاریو انجام داد؟

RE: راهنمایی در مورد نحوه بازاریابی و ... - omid2821 - 07-16-2014 02:22 AM

باسلام به نظر من بهتر اینکه اعلامیه و کارت چاپ کنی و در سطح شهر پخش کنی اگه بتونی ویزیتور هم استخدام کنی خیلی بهتره

RE: راهنمایی در مورد نحوه بازاریابی و ... - nimcat2008 - 07-16-2014 11:15 AM

احساس میکنم برای بازار یابی اول از بستگان خودت شروع کنی خیلی بهتره...ببین حذف دلال همیشه سود داره....من اسمشو میزارم سود خاموش ....اما مطمئنا زمانبر و سخت...اما بهتره..ببین از فامیلا شروع کن قسطی بده خدمات بده بذار گوش به گوش بچرخه...

RE: راهنمایی در مورد نحوه بازاریابی و ... - arash1367 - 07-16-2014 12:56 PM

تبلیغات ارزان قیمت رو تا میتونی انجام بده
همیشه تاثیر تبلیغ توی ایران اکثرا 40 تا 60 روز بعد شروع میشه .

RE: راهنمایی در مورد نحوه بازاریابی و ... - amin 21 - 07-20-2014 11:52 PM

ممنون از جواب هاتون

RE: راهنمایی در مورد نحوه بازاریابی و ... - drmoein1372 - 07-21-2014 05:04 AM

اگه واقعا قیمتت به صورت چشمگیر پایین تر در آگهیت میتونی بزنی تلویزیون به قیمت بانه

RE: راهنمایی در مورد نحوه بازاریابی و ... - saeedhashemi1371 - 07-22-2014 10:13 PM

من این راهکار ها رو بهتون پیشنهاد میدم:
چاپ تراکت و پخش اون توسط خود شما یا کسانی که بهشون اطمینان دارین(متن رو حتما با کسی چک کنین یا همین جا بگین تا بچه ها اصلاحش کنن)
فروش اولیه به اقوام و دوستان
فروش به مغزه داران (البته باید قیمت خرید اون ها رو دربیاری تا بتونی با قیمت کمتری اونها رو قانع کنی)
فروش لوازم خانگی به کسایی که تازه عقد کردن(تراکت ها رو تو چند تا محضر بزار تا پخش کنن برات به این مساله خوب دقت کن چون تاثیر عجیبی میزاه)
نکته مهم این هستش که چون محصولات شما احتمالا گارانتی نداره(هر چند تو ایران گارانتی کشک هستش ولی عقل مردم به چشم و گوششون هستش دیگه)باید قیمت شما این قدر پایین تر باشه از قیمت محصول با گارانتی که مشتری رو مجاب به خرید کنه

یه نکته خیلی مهم دیگه هم نحوه صحبت کردن و تاثیری هستش که روی طرف مقابل برای اولین بار میزاری ...