سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
سایت کلیکی اس باکس کلاه بردار است، حواستان را جمع کنید - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: راه های خلاف برای پول درآوردن (عبرت نامه) (/forumdisplay.php?fid=6)
+--- موضوع: سایت کلیکی اس باکس کلاه بردار است، حواستان را جمع کنید (/showthread.php?tid=1172)

سایت کلیکی اس باکس کلاه بردار است، حواستان را جمع کنید - ndm1368 - 11-16-2011 01:04 PM

این سایت که با انجام مزایده در سایت سر یکی از اعضایی این سایت کلاه گذاشته بود به لینک زیر مراجعه کنید تا خودتون متوجه تمام موضوع بشید راست و دروغش با خودش
http://sbux-kolahbardar.mihanblog.com/
و بعد از خوندن مطلب بالا به سایتش مراجعه کردم ولی صفحه سایتش باز نشد این ادرس سایتش
http://sbux.ir
واقعا که چه کار های برای بدست اوردن پول انجام میدن

RE: سایت کلیکی اس باکس کلاه بردار است، حواستان را جمع کنید - کامیار کاظمی - 11-16-2011 01:36 PM

واقعا متاسف شدم!
چرا باید گول این مسخره بازی ها را بخوریم؟
واقعا این بنده خدا بجز ساده دیدن موضوع و ثبت نام در این سایت های کلاهبرداری چه گناهی کرده اند که این همه زمان و انرزی باید صرف کنند؟
اما واقعا برایم جالب است که این آقا چطور خوب با زدن یک وبلاگ به ظاهر ساده ، بسیاری بازدید داشته و توانسته اعتراض خود را نشان دهد.
واقعا آفرین!
حتما دوستان من،درد و دل و صحبت های این وبلاگ را باید خواند تا راه او را تکرار نکنیم!
ممنون نوید عزیز از اطلاع رسانی شما

RE: سایت کلیکی اس باکس کلاه بردار است، حواستان را جمع کنید - مهدی گل محمدی - 11-16-2011 03:19 PM

خیلی خیلی ممنون آقا نوید که اطلاع رسانی کردید.
این از خدا بی خبرا اگر فکرشونو بزارن تو راه درست مطمئنا به نتایج خوبی می رسن.

RE: سایت کلیکی اس باکس کلاه بردار است، حواستان را جمع کنید - 3ObHaN - 11-16-2011 04:19 PM

واقعا متاثر و متعجب شدم !!!!!

RE: سایت کلیکی اس باکس کلاه بردار است، حواستان را جمع کنید - jahanagahi - 11-23-2011 12:43 AM

جای همه شما عزیزان خالی.امروز بعدازظهر به نوید جان زنگ زدم فرمودند دانشگاه هستند و منتظر اتوبوس دانشگاه. دانشگاه ایشان خارج از شهر است. گفتم همانجا بمان الان خودم را می رسانم. رفتم و با ابشان به شهر برگشتیم و تا شب با هم بودیم . در داخل خودر و این موضوع را بمن اطلاع داد. گفتم نوید جان این سایتها جز به منافع خودشان به هیچ چیز دیگری فکر نمیکنند.

RE: سایت کلیکی اس باکس کلاه بردار است، حواستان را جمع کنید - ndm1368 - 11-23-2011 03:22 PM

(11-23-2011 12:43 AM)jahanagahi نوشته شده توسط:  جای همه شما عزیزان خالی.امروز بعدازظهر به نوید جان زنگ زدم فرمودند دانشگاه هستند و منتظر اتوبوس دانشگاه. دانشگاه ایشان خارج از شهر است. گفتم همانجا بمان الان خودم را می رسانم. رفتم و با ابشان به شهر برگشتیم و تا شب با هم بودیم . در داخل خودر و این موضوع را بمن اطلاع داد. گفتم نوید جان این سایتها جز به منافع خودشان به هیچ چیز دیگری فکر نمیکنند.
اقای قربانیان عزیز را خیلی وقت بود ندیده بودم و وقتی ایشان را دیدم خیلی خوشحال شدم و دیروز که با ایشان بودم خیلی خوش گذشت
برای جشن حتما میام تا با بقیه عزیزانی که تاکنون انها را ندیده ام اشنا بشم

RE: سایت کلیکی اس باکس کلاه بردار است، حواستان را جمع کنید - jahanagahi - 11-23-2011 07:06 PM

ممنون نوید جان . من الان تهران هستم و با لپ تاپ کار میکنم که خیلی سخت است برای من. نوید جان را نتوانستم متاسفانه همراهی کنم وخودشان محبت میکنند به گردهمائی میایند. خوش آمدی نوید جان.

RE: سایت کلیکی اس باکس کلاه بردار است، حواستان را جمع کنید - REZA HAJISALIMI - 04-03-2012 05:35 AM

سلامو خدا قوت
به اميد اينكه اينجور سايتها برداشته بشه وتمام مردمان عزيزمان آگاه و روشن فكر باشن
با تشكر
شاد و پيروز باشيد