درخواست راهنمایی در مورد دریافت وام مضاربه ای - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: وام ، مالیات و ثبت شرکت (/forumdisplay.php?fid=10) +--- انجمن: انواع وام های بانکی و شرایط آن (/forumdisplay.php?fid=11) +--- موضوع: درخواست راهنمایی در مورد دریافت وام مضاربه ای (/showthread.php?tid=11704) |
درخواست راهنمایی در مورد دریافت وام مضاربه ای - odise - 07-06-2014 03:35 PM با سلام برای بهمن ماه نیاز به مبلغ 10میلیون تومان پول دارم و تنها گزینه ای که به نظرم میرسه اینه که وام بخوام بگیرم. مساله اینه که وامی که به صورت ماهانه بخاد پرداخت بشه شرایطش برام فراهم نیست چندان و تمایل دارم وام مضاربه ای بگیرم. (یکجا پرداخت) تاپیک های مربوط به وام رو هم در سایت مطالعه کردم و در مورد وام مضاربه ای هیچ مطلبی پیدا نکردم. حاصل جستجوی بنده در نت هم به این موارد ختم شد: 1) صندوق مهر امام رضا: تسهیلات صنوف: 15 میلیون با جواز کسب اشتغال خانگی: 5میلیون +مدارک فنی حرفه ای خویش فرمایی:تا سقف 20میلیون و بازپرداخت 60 ماهه به همراه مدارک فنی حرفه ای تنها بانکی هم که برای مضاربه گویا شناخته شده است بانک "سپه"است که متاسفانه اکثریت نیاز به حساب جاری و گردش حساب بالا دارد. لازم به ذکر است که بنده بابت تامین ضامن، وثیقه یا سفته محدودیتی ندارم و کارت پایان خدمت هم دارم و مدرک فنی و حرفه ای ICDL در جه یک و دو هم دارم . با این اوصاف پیشنهاد شما چیست؟ ممنون RE: درخواست راهنمایی در مورد دریافت وام مضاربه ای - مهدی 1 - 07-06-2014 03:44 PM فردا برو بانک سینا بگو کارت اعتباری می خوام ، شرایطش را کامل براتون توضیح می دن ، پس از ارائه ضامن و مدارک یک کارت ATM بهتون می دن که 10 میلیون داخلش پول هست. هر زمانی که نیاز پیداکردید داخل پوز می کشید و از اون تاریخ ماهی 200 هزار تومان باید سود واریز کنید ، هر زمانی هم که کامل تسویه کردید دوباره کارت پر می شه RE: درخواست راهنمایی در مورد دریافت وام مضاربه ای - odise - 07-06-2014 05:55 PM (07-06-2014 03:44 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط: فردا برو بانک سینا بگو کارت اعتباری می خوام ، شرایطش را کامل براتون توضیح می دن ، پس از ارائه ضامن و مدارک یک کارت ATM بهتون می دن که 10 میلیون داخلش پول هست. هر زمانی که نیاز پیداکردید داخل پوز می کشید و از اون تاریخ ماهی 200 هزار تومان باید سود واریز کنید ، هر زمانی هم که کامل تصویه کردید دوباره کارت پر می شه آقا مهدی تشکر خشک و خالی کم بود ازت! واقعا دمت گرم! RE: درخواست راهنمایی در مورد دریافت وام مضاربه ای - MiladBr - 09-12-2014 01:39 PM (07-06-2014 03:44 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط: فردا برو بانک سینا بگو کارت اعتباری می خوام ، شرایطش را کامل براتون توضیح می دن ، پس از ارائه ضامن و مدارک یک کارت ATM بهتون می دن که 10 میلیون داخلش پول هست. هر زمانی که نیاز پیداکردید داخل پوز می کشید و از اون تاریخ ماهی 200 هزار تومان باید سود واریز کنید ، هر زمانی هم که کامل تسویه کردید دوباره کارت پر می شه اين روش جواب ميده ؟ كسي استفاده كرده ؟ سپرده يا حساب از قبل نميخواد ؟ RE: درخواست راهنمایی در مورد دریافت وام مضاربه ای - س ص - 08-31-2016 06:44 PM مگه کارتهای اعتباری را الان میدن |