سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
شروع کردم ولی نمیدونم فروشگاه رو چجوری راه اندازی کنم - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127)
+--- موضوع: شروع کردم ولی نمیدونم فروشگاه رو چجوری راه اندازی کنم (/showthread.php?tid=11659)

شروع کردم ولی نمیدونم فروشگاه رو چجوری راه اندازی کنم - طبیعت - 06-29-2014 09:55 PM

سلام دوستان من بالاخره تصمیم گرفتم چکار کنم مقداری لباس زنانه تابستونی خرید کردم حالا میخوام یک فروشگاه اینترنتی راه بندازم اما هیچی ازش نمیدونم چطوری میشه فروشگاه راه انداخت البته تا چند روز دیگه جنسام میرسه دستم میخوام تا اون موقع فروشگاهمو راه بندازم اگه کسیم باشه فروشگاهشو بفروشه منو خبر کنه ممنون میشم کمکم کنید کسیم رشته اش باشه بتوونه واسم راه اندازی کنه بازم اینجا واسم پیام بزاره ممنون

RE: شروع کردم ولی نمیدونم فروشگاه رو چجوری راه اندازی کنم - aliam - 06-30-2014 12:46 PM

فروشگاه اینترنتی که کاری نداره باچند روز مطالعه تو نت میتونی فروشگاه خودت رو راه بندازی ،فکر کنم ساده ترین راه ازطریق سیستم وردپرس باشه ،بعد افزونه ووکامرس(فروشگاه ساز) را نصب کن تمام.

RE: شروع کردم ولی نمیدونم فروشگاه رو چجوری راه اندازی کنم - MARYAR - 06-30-2014 04:14 PM

اگر تعداد کاراتون محدوده و فصلی من پیشنهاد می دم بجای هزینه کردن برای سایت مجزا تو فروم نوعروس و نی نی سایت برای فروش بگذارید