نمایندگی - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +--- موضوع: نمایندگی (/showthread.php?tid=11634) |
نمایندگی - daryosh - 06-23-2014 08:22 PM سلام توی شهر ما هنوز نمایندگی رایتل نیومده اگه بریم و صحبت کنیم و نمایندگی رایتل رو بگیریم درامد داره واسه ما ؟ لطفا اگه میشه راهنمایی کنید . اصلا گرفتن اینجور نماینده گی ها درامد داره ؟ آیا نماینده گی های دیگه ای هم میشناسید که در همه ی شهرها نباشه ؟ سپاس ؟ RE: نمایندگی - م.ع - 06-23-2014 09:07 PM (06-23-2014 08:22 PM)daryosh نوشته شده توسط: سلام سلام به نظر من اگه ساکن شهر پر جمعیتی هستید خوبه البته بهتره در کنارش خدمات دیگه مربوط به تلفن همراه رو هم ارائه نمائید موفق باشید RE: نمایندگی - daryosh - 06-23-2014 09:18 PM (06-23-2014 09:07 PM)م.ع نوشته شده توسط: سلامتو شهر ما سه جا فکر کنم مغازه یا نماینده گی ایرانسل زدند که خیلی عجیبه واسه من . توی شهر سیصد هزار نفری سه جا باز شده ؟ شاید این به خاطر بیکاری مردمه ؟ منظورتون از خدمات چیه ؟ شهرستان ما سیصد و بیست هزار نفر جمعیتش بوده در سال 1390 . و اینکه من قصد دارم برنامه نویسی ادامه بدم درنتیجه در کنارش میخوام برنامه نویسی هم بکنم فکر نکنم سرم اینقدر شلوغ بشه که نتونم برنامه نویسی بکنم ؟ آیا یعنی نمیشه در نماینده گی برنامه نویسی هم بکنم ؟ سپاس |