درخواست همكاري - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +--- موضوع: درخواست همكاري (/showthread.php?tid=11620) |
درخواست همكاري - meysam_e - 06-20-2014 01:59 PM قسمت هاي مختلف كشور محصولات متنوع و خاص داره كه در هيج جاي ديكه پیدا نميشه خرماي جنوب در شمال غربي كشور نيست و ساير محصولات به اين فكر افتادم در اين انجمن ميتونيم يك كروه تشكيل بديم و محصولات مختلف رو از قسمت هاي مختلف به خارج از كشور صادر كنيم با يك همكاري منسجم مطمئنم امكان پذيره... اكر هستين ياعلي RE: درخواست همكاري - ملیاردرسی ساله - 06-21-2014 08:53 AM سلام دوست عزیز .اینجا که من هستم معدن حبوبات با بالاترین کیفیت و ارزانتر از هر جای دیگر اگر شد در خدمتیم RE: درخواست همكاري - omid2821 - 06-28-2014 01:34 AM سلام دوستان من, هم آماده همکاری هستم RE: درخواست همكاري - saeed_9_12 - 06-28-2014 09:11 AM برای ارائه خرمای جنوب (کل خوزستان) در خدمتم RE: درخواست همكاري - ashena_73 - 06-28-2014 09:53 AM ما نیز هستیم...از ارومیه انواع آب میوه ها..عرقیات درجه یک و نقل بیدمشک RE: درخواست همكاري - mahdy.rahmany - 06-28-2014 12:46 PM با سلام بنده رحمانی از شهرستان تاکستان هستم آقا میثم من هم چند وقتیه تو همین فکر بودم و انشااله که استارت شما جواب بده ، پتانسیلی که ایران داره و اکثر ما تو شهرهامون داریم در زمینه میوه جات و خشکبار و حبوبات میتونیم شروع خوبی داشته باشیم حتی من با دو ایرانی (بازاریاب) در دو کشور مختلف مذاکراتی داشتم که قرار شده هم من هم اونها قیمت بدیم تو زمینه کشمش و شیره انگور در زمینه آبغوره ، انگور ، کشمش ( هر نوعش ) ، شیره انگور ، برگ انگور در خدمتم چون خودمون باغشو داریم در زمینه میوه جات و سایر محصولات هم خود تاکستان و اطرافش در حجم بالایی کار کشاورزی انجام میدن مهمترینش انگوره بعد گوجه بعد گندمه ، ذرت و .... دوستان اگر پیشنهاد همکاری هم دارن در خدمتم و یک پیشنهاد ما میتونیم برای شروع کار کالاهای هر شهری که اعضا اعلام آمادگی کردن برای همکاری رو لیست کنیم و تو شهر های که سکونت داریم دنبال قیمت و بازارش بریم و اول از بازار داخل استفاده کنیم و کالاهای هم رو در شهرهای مختلف به فروش برسونیم حتی با سود کم و ناچیز. راستی بنده تو کار تولید زغال کبابی و قلیانی هم هستم برای فروش عمده می تونید تو شهرهاتون پخش کنین ؟ اگر چوب هم داشته باشید خریدارم RE: درخواست همكاري - amirhosseingh18 - 06-28-2014 01:09 PM در مورد طراحی برای بسته بندی هم کسی رو سراغ دارم که کارش اینه و عالی هست تو کار بسته بندی برای محصولات RE: درخواست همكاري - em5871 - 06-28-2014 01:39 PM سلام دوستان عزیز. من هم از جنوب استان فارس شهر لار در خدمتم.(هم برای تأمین محصول و هم پخش محصول) در ضمن ارتباطمون با بندر عباس و کشور های عربی هم خوبه RE: درخواست همكاري - طبیعت - 06-28-2014 06:41 PM سلام دوستان منم ارومیه هستم درضمن برای کارهای چاپی در خدمتتون هستم RE: درخواست همكاري - mahdy.rahmany - 06-29-2014 01:54 AM میشه توضیح بدید چه نوع چاپی ؟ |