احساس افسردگی - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: روانشناسی (/forumdisplay.php?fid=106) +--- انجمن: روانشناسی شخصی (/forumdisplay.php?fid=37) +---- انجمن: افکار منفی (/forumdisplay.php?fid=71) +---- موضوع: احساس افسردگی (/showthread.php?tid=116) |
احساس افسردگی - maha_24 - 02-22-2011 07:42 PM با سلام و خسته نباشید..... من مها 24 ساله دانشجوی رشته مدیریت بازرگانی هستم ، گاهی اوقات احساس پوچی و بی هدفی به سراغم می اد و احساس ناامیدی و یاس و اینکه احساس می کنم تمام تلاش های من بیهوده است و برای هیچ ..... اخیرا با سایت شما اشنا شدم و از شما خواهشمندم که اگر امکان داره من رو راهنمایی کنید . ممنون[/size] RE: احساس افسردگی - jahanagahi - 06-01-2011 04:16 PM مهای عزیز این حالت در جوانان کاملا طبیعی است . بهترین کار برای شما نوشتن اهداف است وباور بر اینکه میتوانی به آن اهداف برسی.با چی ؟ و نمی توانم برسم و نمی شود را از ذهن خودت خارج کن. با تجسم خلاق بر این افکار مسلط شوید.کتابهای آنتونی رابینز - ناپلئون هیل و نوشته های دکتر آزمندیان و استاد حلت را مطالعه نمائید. اعتماد بنفس را در خودت بیشتر کن. نگران آینده هستی و این نگرانی با روشهای که ذکر کردم از بین می رود. مشکلات خود را به خدا بسپار و مشغول کارهای رومره خود شوید. (مددکار اجتماعی) RE: احساس افسردگی - کامیار کاظمی - 06-03-2011 09:02 AM به دور از اغراق می گویم که اگر بدانیم برای چه خدا به انسان "اشرف مخلوقات" گفته است اصلا به خود اجازه نمی دهیم که در مورد این مسائل فکر کنیم. |