به نظرتون راه اندازی دفتر خدمات اینترنتی و کپی خوبه - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: آموزشگاه میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=179) +--- انجمن: دپارتمان راه اندازی کسب و کار (/forumdisplay.php?fid=182) +--- موضوع: به نظرتون راه اندازی دفتر خدمات اینترنتی و کپی خوبه (/showthread.php?tid=11592) |
به نظرتون راه اندازی دفتر خدمات اینترنتی و کپی خوبه - ملیاردرسی ساله - 06-15-2014 10:04 PM سلام دوستان از کسایی که تحربه داران تو این زمینه نظر میخوام .دو روزه شروع کردم به نظرتون برای بهبود ش و درآمد بیشتر چه کار میتونم بکنم RE: به نظرتون راه اندازی دفتر خدمات اینترنتی و کپی خوبه - کامیار کاظمی - 06-15-2014 10:13 PM سلام کار پر درآمدی است که بهتر است چند نکته را رعایت فرمائید - در نزدیکی دانشگاه ها شروع بکار کنید ( یا حداقل آموزشگاه ها, مجتمع های قضایی و پر رفت و آمد) - انجام پروژه های دانشجویی بخصوص تحقیق و ... هم درآمد زاست ( اگرچه با عرض معذرت! از نظر ارزش علمی و بی سوادتر! کردن این دانشجویان, متاسفانه موثر است.) - کار سیمی کردن با یک دستگاه کوچک - بعدها خرید دستگاه چاپ تراکت - قرار با یک صحافی و سپردن کارها به آن - انجام امور تایپی - نسبت به موقعیت مکانی و تبلیغات, انجام امور گرافیکی - ... تشکر RE: به نظرتون راه اندازی دفتر خدمات اینترنتی و کپی خوبه - ملیاردرسی ساله - 06-15-2014 10:30 PM ممنون دوست عزیز راستش موقعیت مکانی اش نزدیک تنها دادگاه شهره و بیشتر کارهاش کپیه.کار سیمی چیه؟ RE: به نظرتون راه اندازی دفتر خدمات اینترنتی و کپی خوبه - کامیار کاظمی - 06-15-2014 11:35 PM (06-15-2014 10:30 PM)ملیاردرسی ساله نوشته شده توسط: ممنون دوست عزیز راستش موقعیت مکانی اش نزدیک تنها دادگاه شهره و بیشتر کارهاش کپیه.کار سیمی چیه؟ بسیار خوب سیمی کردن کتاب و جزوه و ... RE: به نظرتون راه اندازی دفتر خدمات اینترنتی و کپی خوبه - hkonjkav - 07-19-2014 04:33 PM اگه نزدیک دادگاه باشه و کپی دیگه ای هم نباشه که کارتون سکه است. البته خدماتی مثل ثبت نام، مالیات و غیره هم هست که فصلی است RE: به نظرتون راه اندازی دفتر خدمات اینترنتی و کپی خوبه - shahin777 - 07-19-2014 07:06 PM اگه اونجا تجمع زیاد میشه و معمولا شلوغ هست میتونید روزنامه ، کتاب ، مجله ، حتی چای کیسه ای ، آب جوش و انواع کیک و بیسکوییت هم کنارش بذارید. نظرتون چیه؟ یجورایی میشه "کافه کپی" یا "کافه پرینت" RE: به نظرتون راه اندازی دفتر خدمات اینترنتی و کپی خوبه - لوییز - 11-08-2014 11:57 AM سلام به مدیر عزیز و دوستان عزیز. مدیر جان از سایتتون ممنونم و بابت اشناییم با این محیط خوشحالم چ.ن حس میکنم دیگه تنها نیستم من 4 ماهه ک فارغ التحصیل شدم. تو یه دانشگاه دولتی بازرگانی خوندم و بلافاصله ازمون بانک شرکت کردم اما قبول نشدم.بعد از یه مدت دپرسی حالا تو فکر یه کافی نتم! ممنون میشم شما و بقیه ب سوالاتم پاسخ بدید: 1)ایا میتونم اول با یه دستگاه کپی شرو کنم؟ینی ی سیستم خودم داشته باشم برای پرینت و یه دستگاه کپی 2)راجع ب خط اینترنت اینکه کجا و چجوری باید فعال کنم واسه مغازه و مجوز بزای کافی نت چجوری بگیرم 3)ایا ففقط برای استقرار یک سیستم و یه پرینتر و دستگاه کپی بدون اینترنت بازم مجوز میخام |