مجوز تولید قطعه پلاستیکی - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کارگروه های کارهای عملی سایت (/forumdisplay.php?fid=114) +--- انجمن: كارگروه صنعت (/forumdisplay.php?fid=116) +--- موضوع: مجوز تولید قطعه پلاستیکی (/showthread.php?tid=11580) |
مجوز تولید قطعه پلاستیکی - yusefjahan - 06-13-2014 11:11 PM سلام به همه دوستان و اساتید عزیز من درنظر دارم یه قطعه پلاستیکی غیر طرفی تولید کنم میخواستم بدونم به مجوز نیاز داره؟ در کل اگر کسی در مورد پروسه تولید یه قطعه پلاستیکی اطلاعاتی داره لطفا کمک کنه از طراحی قالب ( بوسیله کتیا و اینکه کار با این برنامه آسونه یا نه) انتخاب نوع پلاستیک جایی برای سفارش تزریق پلاستیک نحوه بازاریابی و ... راستی در مورد هزینه ساخت قالب ( یه قطعه شاید نهایت صد گرمی باشه) و همچنین هزینه تولید با تیراژ بالا هم اگر کسی اطلاعاتی داره لطفا راهنمایی کنه RE: مجوز تولید قطعه پلاستیکی - saeed269 - 06-14-2014 07:30 AM (06-13-2014 11:11 PM)yusefjahan نوشته شده توسط: سلام به همه دوستان و اساتید عزیز سلام دوست عزیز، می تونین سواتون رو ذقیق تر بیان کنید؟ نوع قطعه، تیراژ، کاربرد و ... سپاس ![]() RE: مجوز تولید قطعه پلاستیکی - yusefjahan - 06-14-2014 11:22 PM این یه قطعه فاضلابی هست از جنس پلاستیک تیراژشم به تقاضای بازار بستگی داره دیگه سی هزار چهل هزار ... RE: مجوز تولید قطعه پلاستیکی - saeed269 - 06-15-2014 07:39 AM .این قطعه توسط فرایند تزریق پلاستیک و احتمالا از جنس PVC یا PP تولید می شن. نیازمند آب و برق صنعتی، برج خنک کن یا چیلر، و قالب قطعه و مواد اولیه مورد نیاز هستین. هزینه ها خیلی مرتبط با مقدار تولید، خواب سرمایه، مقادیر فروش و ... وابسته است. تو بازار از این نوع قطعات زیاد است مگر اینکه این قطعه تولیدی جدید باشه و بازار جدیدی نیز براش وجود داشته باشه. با سپاس RE: مجوز تولید قطعه پلاستیکی - yusefjahan - 06-15-2014 06:04 PM من در نظر دارم قالب و تیراژ این قطعه رو سفارش بدم یعنی نه میخوام و نه تجهیزات تولیدشو دارم میخواستمدر مورد سفارس تولیدش چیزایی بدونم |