راهنمایی در مورد قیمت وعرضه ی خرما در بازارهای داخلی بخصوص تهران وخارجی بخصوص ترکیه - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +--- موضوع: راهنمایی در مورد قیمت وعرضه ی خرما در بازارهای داخلی بخصوص تهران وخارجی بخصوص ترکیه (/showthread.php?tid=11556) |
راهنمایی در مورد قیمت وعرضه ی خرما در بازارهای داخلی بخصوص تهران وخارجی بخصوص ترکیه - دشتستانی 92 - 06-10-2014 02:51 PM سلام به خسته نباشید به همگی دوستان و اساتید بزرگوار راستش من با یک تاجر اذربایجانی اشنا شدم که در کارصادرات خرما به ترکیه است میخوام با شما در این زمینه مشورت کنم ببینم چه نوع کیفیت وبسته بندی هایی بیشتر مورد قبول مردم ترکیه وچه طیف قیمت هایی رو میشه در این زمینه لحاظ کرد که بازار بیشتر و بطبع فروش بیشتر را در این کشور داشت ؟ RE: راهنمایی در مورد قیمت وعرضه ی خرما در بازارهای داخلی بخصوص تهران وخارجی بخصوص ترکیه - MARYAR - 06-10-2014 03:41 PM بنظر من اگر شما بتونید ترکی استانبولی سرچ کنید تو اینترنت و همچنین سایتهای مربوط به بسته بندی محصولات خرما و دیگر خشکبارشون را ببینید. همچنین در شبکه های ترکیه تبلیغات مربوط به اینگونه محصولات را ببینید و بسته بندیشون را بررسی کنید. RE: راهنمایی در مورد قیمت وعرضه ی خرما در بازارهای داخلی بخصوص تهران وخارجی بخصوص ترکیه - دشتستانی 92 - 06-11-2014 02:29 PM دوستان لطفا به سوالاتی که در زمینه ی صادرات خرما به ترکیه ست پاسخ دهید: 1.میتوانیم جعبه ها را با نام شرکت شخصی طراحی کرد؟ در این صورت چه مطالبی را باید روی جعبه ها ذکر کرد؟ 2.چه مجوزهایی را نیاز داریم برای صادارت خرما به ترکیه و از چه منبعی باید تهیه کنیم؟ ممنون میشوم این اطلاعات را در اختیار بگذارید. با کمال تشکر دوستان لطفا به سوالاتی که در زمینه ی صادرات خرما به ترکیه ست پاسخ دهید: 1.میتوانیم جعبه ها را با نام شرکت شخصی طراحی کرد؟ در این صورت چه مطالبی را باید روی جعبه ها ذکر کرد؟ 2.چه مجوزهایی را نیاز داریم برای صادارت خرما به ترکیه و از چه منبعی باید تهیه کنیم؟ ممنون میشوم این اطلاعات را در اختیار بگذارید. با کمال تشکر RE: راهنمایی در مورد قیمت وعرضه ی خرما در بازارهای داخلی بخصوص تهران وخارجی بخصوص ترکیه - hamid.h - 06-11-2014 02:46 PM دوووست عزیز سلام ![]() فکر می کنم سایت زیر که مربوط به برند " خرمای حنان " هستش میتونه بهتون در این زمینه کمک بکنه : http://www.hannandate.com |