سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
پرورش ماهی در سد خاکی - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: کارگروه های کارهای عملی سایت (/forumdisplay.php?fid=114)
+--- انجمن: كارگروه كشاورزي (/forumdisplay.php?fid=117)
+--- موضوع: پرورش ماهی در سد خاکی (/showthread.php?tid=11533)

پرورش ماهی در سد خاکی - yasin_e - 06-07-2014 12:56 PM

چند مدت قبل اتفاقی در اینترنت مطالبی در مورد پرور ماهی در سد خاکی خوندم که به چند روش پرورش در قفس و یا رها کردن ازادانه بودش از دوستان اگر کسی در این مورد تجربه اگاهی یا اطاعاتی داره کمک کنه آخه من موقعیتش رو دارم دو تا سد خاکی با ارتفاع آب 2 تا3 متر و مساحت سطح 15هزار متر مربع هستش/

RE: پرورش ماهی در سد خاکی - MARYAR - 06-07-2014 05:15 PM

آقا یاسین. فردی با نام کاربری azim در حوزه پرورش ماهی کار کرده اند البته نمی دونم تو این حوزه خاص اطلاعاتی دارند یا نه. می تونید از ایشون سوال کنید و بهشون پیعام بدهید

RE: پرورش ماهی در سد خاکی - yasin_e - 06-08-2014 12:28 AM

دوستان عزیز کسی نیست نظری در این مورد داشته باشه؟

RE: پرورش ماهی در سد خاکی - لئوپارد - 06-08-2014 02:49 PM

(06-08-2014 12:28 AM)yasin_e نوشته شده توسط:  دوستان عزیز کسی نیست نظری در این مورد داشته باشه؟
سدتون کجاست ؟ آبش شوره یا شیرین؟ چه مدت از سال آب داره؟ دبی ورودی آن چند است؟

RE: پرورش ماهی در سد خاکی - yasin_e - 06-11-2014 01:22 AM

از اینکه دیر اومدم سراغ تاپیک عذر می خوام
این سد تو جنوب استان فارس
اب سد از رودخانه های فصلی جاری شده از آب باران هستش پس شیرینه
دوام اب فقط تابستون یعنی اخرای تابستون اب سد افت میکنه کم پیش اومده که کاملا خشک بشه
راستش دبی ورودی بستگی به شدت بارش باران تا نیم ساعت قبلش داره که همیشه سیل اسا اب وارد سد میشه و گل الوده یکی دو روزی میشه تا صاف بشه ./

RE: پرورش ماهی در سد خاکی - لئوپارد - 06-11-2014 02:22 PM

(06-11-2014 01:22 AM)yasin_e نوشته شده توسط:  از اینکه دیر اومدم سراغ تاپیک عذر می خوام
این سد تو جنوب استان فارس
اب سد از رودخانه های فصلی جاری شده از آب باران هستش پس شیرینه
دوام اب فقط تابستون یعنی اخرای تابستون اب سد افت میکنه کم پیش اومده که کاملا خشک بشه
راستش دبی ورودی بستگی به شدت بارش باران تا نیم ساعت قبلش داره که همیشه سیل اسا اب وارد سد میشه و گل الوده یکی دو روزی میشه تا صاف بشه ./
سلام
شما می تونید ماهی گرم آبی (مثل انواع ماهی کپور) به صورت فصلی پرورش بدهید سرچ کنید ماهی گرم آبی اطلاعات کافی به دست می آورید
آب سدتون را هم باید بدهید آزمایش کنند اگر زمین کشاورزی دارید باید برای ماهیها ینجه بکارید تا هزینه تولیدتون کاهش پیدا کنه البته امسال دیر شده برای سال بعد برنامه ریزی کنید

RE: پرورش ماهی در سد خاکی - yasin_e - 06-11-2014 02:35 PM

از راهنمایی تون ممنونم راستش خودم تحقیقاتی کردم برا پرورش ماهی در قفس که تو سد های خاکی اجرا میشه که میگن اواسط پاییز باید شروع کنی تا بهار ماهی بدست میاد و حتما میشه ماهی سرد ابی و زمین کشاورزی هم زیر همون سد داریم میتونم یونجه هم بکارم ولی از بازده کار و میزان هزینه اطلاعی ندارم،

RE: پرورش ماهی در سد خاکی - لئوپارد - 06-11-2014 09:13 PM

(06-11-2014 02:35 PM)yasin_e نوشته شده توسط:  از راهنمایی تون ممنونم راستش خودم تحقیقاتی کردم برا پرورش ماهی در قفس که تو سد های خاکی اجرا میشه که میگن اواسط پاییز باید شروع کنی تا بهار ماهی بدست میاد و حتما میشه ماهی سرد ابی و زمین کشاورزی هم زیر همون سد داریم میتونم یونجه هم بکارم ولی از بازده کار و میزان هزینه اطلاعی ندارم،
اگه سیلاب وارد سد میشه و آب گل میشه نمیتونید تو زمستون ماهی پرورش بدهید

RE: پرورش ماهی در سد خاکی - yasin_e - 06-12-2014 12:22 PM

يعنى اگه اب برا يکى دو روز گل آ لود باشه ديگه نميشه کارى کرد
اىا ماهى ها تحمل اب گل الود ندارن بندر شما ديگه روش فکر نکنم ؟

RE: پرورش ماهی در سد خاکی - nima313 - 06-20-2014 04:09 PM

سلام دوست عزیز
بنده رشته ام شیلات بوده است اگر مشخص کنید سوالتان چیست دقیقا..من می توانم احتمالا کمکتان کنم؟ اونجاها بیشتر کپور میشه پرورش داد