لطفا ايده نظر بديد يا راهنمايي كنيد - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +--- موضوع: لطفا ايده نظر بديد يا راهنمايي كنيد (/showthread.php?tid=11532) |
لطفا ايده نظر بديد يا راهنمايي كنيد - s2s2 - 06-07-2014 11:29 AM در مورد كار ادويه فروشي كسي چيزي ميدونه من علاقه شديدي دارم به اين كار ولي نميدونم درامدش خوبه يا نه؟لطفا كسي چيزي ميدونه لطف كنه كمكم كنه RE: لطفا ايده نظر بديد يا راهنمايي كنيد - کاظم کاظمی - 06-07-2014 01:12 PM اگر بتونی فله بگیری بسته بندی کنی به مغازه دارها بفروشی سودش خوبه RE: لطفا ايده نظر بديد يا راهنمايي كنيد - s2s2 - 06-07-2014 08:08 PM اگه فله بگيرم بسته يندي كنم خودم يفزوشم چي؟ RE: لطفا ايده نظر بديد يا راهنمايي كنيد - مهدی 1 - 06-08-2014 12:04 AM والا یک فامیل خیلی دور ما داریم جد در جد در اینکار بودن و از لحاظ مالی خیلی اوضاشون ردیفه یک سری از ادویه ها نظیر فلفل سیاه و زیره و ... قیمتش روزی هست و کیفیتی هم تفاوت اونچنانی نمی کنه دست یکی دوتا وارد کنند و یاصادرکننده هم بیشتر نیست ولی برای سایر ادویه ها باید با محل های تهیه اش تو اقصا نقاط ایران آشنا داشته باشید تا بتونید با کیفیت و قیمت خوب تهیه کنید. ترکیب صحیح ادویه هم خودش یک علم هست. الان زیاد شدن شرکت هایی که ادویه های مخصوص انواع خورشت و کباب و ... ترکیب می کنند . فکر کنم هاتی کارا بزرگترینشون هست. RE: لطفا ايده نظر بديد يا راهنمايي كنيد - لئوپارد - 06-08-2014 02:55 PM (06-07-2014 08:08 PM)s2s2 نوشته شده توسط: اگه فله بگيرم بسته يندي كنم خودم يفزوشم چي؟اگه خودتون بفروشید دو برابر سود داره مخصوصا اگه ببرید بازار روز تا روزی 300 هزار تومان هم استفاده داره مالیلت بیمه و اجاره هم نمی دهید سرمایه زیادی هم لازم نداره RE: لطفا ايده نظر بديد يا راهنمايي كنيد - کاظم کاظمی - 06-08-2014 03:58 PM سعی کن به نظر من خودتو الاف نکن به دست فروشی ببین این فروش میره مصرف میشه میره پی کارش تو سعی کن زیاد تولید داشته باشی و بدی به کاسب ها حتی با سود کم فقط بچرخ پخش کن سودت بیشتره تا اینکه وایسی دست فروشی کنه خودت خرد خرد اومدیمو یه روز مشتری کم بود هیچی دیکه باید باد هوا بخوری . به فکر کار سیستمی باش مغازه هارو هدف گیری کن RE: لطفا ايده نظر بديد يا راهنمايي كنيد - s2s2 - 06-08-2014 08:23 PM (06-08-2014 03:58 PM)کاظم کاظمی نوشته شده توسط: سعی کن به نظر من خودتو الاف نکن به دست فروشیoخودم ميخوام يه مغازه اجاره كنم بيفتم تو كاره فروش ادويه و عرثيجات و كلا عطاري. هم عمده هم خرده اما نميخوام مث اين عطاري هاي معمولي باشه. ميخوام يه نواوري كنم هم تو دكور هم تو ارائه جنس . نظرتون چيه؟ |