شارژ USSD - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: راه های کسب درآمد در ایران (/forumdisplay.php?fid=2) +---- انجمن: کسب و کار آنلاین در ایران (/forumdisplay.php?fid=104) +---- موضوع: شارژ USSD (/showthread.php?tid=11515) |
شارژ USSD - hamid.h - 06-05-2014 04:40 PM درووووود دوووستان عزیز ![]() این روزا شارژسیم کارت (تمامی اپراتورها) از طریق اینترنت و از طریق کدهای USSD خیلی زیاد شده. حقیقتش من خودم همیشه از همین طریق سیم کارتمو شارژ میکنم و خیلی هم آسون و سریعه ودر کل راضیم. همونطور که خودتونم بهتر میدونید هیچ نیازی به اتصال به اینترنت نیست و سیم کارت هم مستقیم شارژ میشه بدون هزینه اضافی. واسه همین یه سرچی تو اینترنت زدم و دیدم برخی فروشگاههای معتبر شارژ آنلاین مثل رایانمهر (rayanmehr.co.ir) (echargesite.com) که خودشون دارای کد اختصاصی USSD هستن دارن از این طریق زیر مجموعه میگیرن ولی سه تا مشکل بزرگ وجود داره: اول اینکه :کدهای زیر مجموعه شون طولانیه! بطور مثال کد اختصاصی اصلی شرکت رایانمهر که میشه ازش شارژ گرفت اینه : #789* ولی اگه یه شخص حقیقی یا حقوقی بخواد زیرمجموعه شرکت رایانمهر بشه این کد رو بهش میدن که کمی طوالانیه و بخار سپردنش مشکل : *789*کدانتخابی شما# و مورد دوم هزینه اخذ نمایندگی شون خیلی زیاده! یعنی واسه یه شماره اختصاصی 3 رقمی حدودا نزدیک به 1,500,000 تومان میگیرن و هر سال هم باید یه مقداری هزینه واسه تمدید نمایندگی بدی!! والبته مورد سوم اینکه درصدی که به زیر مجموعه شون میدن مقدار زیادی نیست! البته طبیعیه که اگه مشتری هاتون زیاد بشن این مبلغ ناچیز خودش یه عدد گنده میشه! واسه همین اومدمو با شرکت ایرانسل تماس گرفتم(700) یه جووووری توضیح داد اپراتور که متوجه نشدم چی گفت!!!! (دوباره حتما باهاشون تماس میگیرم ![]() ولی ظاهرا خیلی سخت کد اختصاصی USSD میدن(بدون واسطه) اونم فقط به شرکتهای معتبر!! راستش چون پورسانت کمی میدن و از طرف دیگه هزینه اخذ نمایندگی با واسطه زیاده من ترجیح میدم زیر مجموعه شرکتهای واسطه نباشم چون باید تبلیغات گسترده هم بکنی که دیگه نمیصرفه اگه نتونی مشتری هاتو خیلی زیاد کنی.ولی شاید از دوووستان کسی توانایی جذب مشتری رو داشته باشه که براش بصرفه.... واسه همین مطرح کردم این موضوعو.... واقعا اگه کسی روش کار کنه و تبلیغات کنه میتونه سود بالا و در عین حال بدون زحمتی رو داشته باشه واسش.... (کافیه یه سرچ بزنید در اینترنت و یه حساب سرانگشتی بکنید تا متوجه بشید روزانه چند میلیون نفر دارن از طریق همین کدهای USSD سیم کارتشونو شارژ میکنن و روزانه چه سودهای هنگفت و نجوووومی رو به آسونی آب خوردن وارد حساب شرکتهای واسطه میکنن.واقعا مغز آدم سوووووووووت میکشه!! ) راستی دووووستان اگه شما در رابطه با دریافت کد اختصاصی (بدون واسطه) اطلاعاتی دارید یا تحقیقاتی کردید مارو هم بی خبر نزارید خواهشا.... پیروز و موفق باشید RE: شارژ USSD - م.ع - 06-06-2014 12:11 AM من سال گذشته می خواستم کد شارژ مستقیم بگیرم از همین شرکت رایانمهر چندین بار هم به من ایمیل دادن برای گرفتن کد ولی یکی بخاطر همین مبلغ بالای راهاندازی و دوم به نظر من بازار خوبی نداره وبشتر مردم یا از عابر بانک یا از اینترنت با موبایل یا همون نقدی از مغازه ها می خرند در صد کمی ارز کد استفاده میکنند من نه خودم و نه همکارانم و نه دوستانم که کم هم نیستند حتی یک نفرشون هم از این کدها استفاده نمیکنند به نظر من گول این شرکتهارو نخورید یا حداقل بیشتر تحقیق کنید موفق باشید RE: شارژ USSD - hamid.h - 06-06-2014 09:58 AM (06-06-2014 12:11 AM)م.ع نوشته شده توسط: من سال گذشته می خواستم کد شارژ مستقیم بگیرم از همین شرکت رایانمهر چندین بار هم به من ایمیل دادن برای گرفتن کد ولی یکی بخاطر همین مبلغ بالای راهاندازی و دوم به نظر من بازار خوبی نداره وبشتر مردم یا از عابر بانک یا از اینترنت با موبایل یا همون نقدی از مغازه ها می خرند در صد کمی ارز کد استفاده میکنند من نه خودم و نه همکارانم و نه دوستانم که کم هم نیستند حتی یک نفرشون هم از این کدها استفاده نمیکنند به نظر من گول این شرکتهارو نخورید یا حداقل بیشتر تحقیق کنید ممنون از توجه تون ![]() |