راهنمایی در مورد خرید و فروش ذغال - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +--- موضوع: راهنمایی در مورد خرید و فروش ذغال (/showthread.php?tid=11505) |
راهنمایی در مورد خرید و فروش ذغال - MohammadHashemi - 06-04-2014 01:29 PM سلام دوستان مدتیه یکی از دوستان پیشنهاد فروش ذغال رو بهم داده و من هم در این کار تجربه ای ندارم میخواستم نظر دوستانی که در این زمینه تجربه و یا اطلاعاتی دارن بدونم . شنیدم یه سری ذغال ها قاچاق هست و جرم داره ولی دقیق نمیدونم چه ذغالی و اون رو انجام نخواهیم داد . تقریبا هفته ای 2 تن از هر نوع زغال میتونم بگیرم . RE: راهنمایی در مورد خرید و فروش ذغال - MARYAR - 06-04-2014 09:27 PM من در این زمینه تخصصی ندارم ولی کلا در فروش هر چیزی اول به صورت پایلوت چند جا برید سفارش بگیرید ببینید چقدر فروش می تونید در هفته یا ماه بگیرید RE: راهنمایی در مورد خرید و فروش ذغال - MohammadHashemi - 06-04-2014 11:33 PM مرسی خریدی که من انجام میدم به صورت فله ای هست به نظرتون بهتره کار بسته بندیش رو هم خودمون انجام بدیم و به اسم خودمون روانه بازار کنیم یا همون به صورت فله ای بفروشیم ؟ RE: راهنمایی در مورد خرید و فروش ذغال - MARYAR - 06-04-2014 11:44 PM می تونید روی هر دوش کار کنید نیمیش را بسته بندی و نیمی را فله ای. چون بسته بندیش هم چیز خاصی نداره و ساده ست. البته باز هم از متخصصین این امر سوال بفرمایید و یه سرچی هم از حضرت گوگل بکنید. RE: راهنمایی در مورد خرید و فروش ذغال - MohammadHashemi - 06-04-2014 11:50 PM خیلی ممنون خدا حفظ کنه این گوگل رو که زیر و روش کردیم ![]() |