نظرتون در مورد خط تولید دونات در شهرستان؟؟؟ - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: روش های رایگان شروع کسب و کار شخصی (/forumdisplay.php?fid=32) +--- موضوع: نظرتون در مورد خط تولید دونات در شهرستان؟؟؟ (/showthread.php?tid=11494) |
نظرتون در مورد خط تولید دونات در شهرستان؟؟؟ - ritaa - 06-02-2014 12:57 PM سلام به دوستان عزیز. دوستان من تصمیم دارم خط تواید دونات توی شهرستان راه بندازم به نظرتون سود اوره؟ و اینکه مجوز میخواد؟ کسی تجربه ای داره؟ اگر هست لطفا از هزینه دستگاه دونات و بسته بندیش و کلا همه چیزش یه راهنمایی کنه خیلی خیلی ممنون میشم ![]() ![]() ![]() ![]() RE: نظرتون در مورد خط تولید دونات در شهرستان؟؟؟ - MARYAR - 06-02-2014 01:03 PM من تجربه ای درباره راه اندازیش ندارم. اما فروش و محبوبیتش تو تهران که خیلی زیاده. در میدان آریاشهر هر روز یک مینی کامیون توی یه انبار کوچیک خالی می کنن و چند تا دستفروش تا شب تموم میشه RE: نظرتون در مورد خط تولید دونات در شهرستان؟؟؟ - ritaa - 06-02-2014 02:20 PM به نظرتون شهرستان هم فروخته میشه. منم تهران خوردم و خیلی خوشم اومده. مثلا به بوفه مدرسه ها سوپرمارکت ها؟؟؟ کاش کسی تجربش رو داشته باشه راهنماییم کنه RE: نظرتون در مورد خط تولید دونات در شهرستان؟؟؟ - tondar12 - 06-02-2014 02:27 PM دونات به دلیل تاریخ مصرف کم بهتره به صورت سفارشی تولید بشه که یعد به مشکل نخورید! RE: نظرتون در مورد خط تولید دونات در شهرستان؟؟؟ - مهدی 1 - 06-02-2014 03:13 PM اصولا در کارگاه های بدون مجوز تولید ، تولید می شه ، ولی خود کارگرهای کارگاه کارت بهداشت را دارند و خود کارگاه هاشون هم رعایت همه جوانب بهداشت را حتی شده ظاهری رعایت می کنند ، به همین دلیل زیاد بهشون گیر نمی دن . اگر اسم بسته بندی بیاد کارتون خیلی سخت می شه ، مثل اکثر تولید کننده ها ، پس از تولید توی سینی های پلاستیکی 50 تا می چینند و توسط پخش کننده هر سینی روزانه به یک سوپرمارکت با آبمیوه فروشی تحویل داده می شه ، اینطور هم که من دیدم آخر هفته می رن حساب هاش را می کنند. سودش به نظر خوب می یاد ولی دقیقش را باید بشینید طرح توجیهی برای خودتون بنویسید و حساب کنید من در کل کار مثبتی می بینم و پیشنهاد می کنم انجامش بدید. RE: نظرتون در مورد خط تولید دونات در شهرستان؟؟؟ - ritaa - 06-02-2014 04:08 PM مهدی 1 : خیلی ممنون از راهنماییتون ولی اگر بسته بندی بشه بهتر نیست؟؟؟؟ اخه با بسته بندی میتونی به بوفه مدرسه یا سوپر راحتر بدی نه/؟ یعنی میگین اگر بسته بندی شه سخت میگیرن؟؟؟ و اینکه اینم هست برای بسته بندی باید دستگاه بسته بندیم بگیری... RE: نظرتون در مورد خط تولید دونات در شهرستان؟؟؟ - مهدی 1 - 06-02-2014 06:18 PM بسته بندی مجوز تولید و مجوز بهداشت نیاز داره ، گرفتن این دو و ملزومات مورد نیاز برای این دو شما را به طور کلی از مسیر تولید دور می کنه، برفرض که مجوزها را هم گرفتی دستگاه بسته بندی + گراورهای چاپش و حداقل تولید بالای 20 30 میلیون حداقل نیاز هست واسش RE: نظرتون در مورد خط تولید دونات در شهرستان؟؟؟ - arash1367 - 06-03-2014 01:38 PM یکدونه خط تولیدش داخل خیابان بیست متری شمشیری هست ( سمت مهر اباد جنوبی ) ادمهای خوشرویی هم هستن اگه بری و ازشون سوال کنی مطمئن باش راهنماییت میکنن RE: نظرتون در مورد خط تولید دونات در شهرستان؟؟؟ - theboy - 06-03-2014 02:59 PM مجوزو احتمالا بشه در قالب مشاغل خانگی گرفت |