راه اندازی گیم نت - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36) +--- موضوع: راه اندازی گیم نت (/showthread.php?tid=11492) |
راه اندازی گیم نت - seemorgh - 06-02-2014 06:16 AM سلام دوستان. ان شاالله اگه خدا بخواد میخوام گیم نت بازکنم. کسی هست شرایط گرفتن مجوزش رو بدونه و یا اینکه میشه اصلا بدون مجوز کار کرد؟ کسی هست اینجا قبلا گیم نت داشته باشه؟ و بعدش ی چیزی اینکه میگن باید کافی نت و گیم نت با مراکز عمومی فاصله داشته باشه منظورشون فاصلش چقدره؟ مغازم 20 متر با مدرسه فاصله داره.. البته ی چهار راه هم بینمونه. ممنون RE: راه اندازی گیم نت - seemorgh - 06-03-2014 11:43 PM ...up RE: راه اندازی گیم نت - excellent - 06-04-2014 12:12 AM با سلام چون نمیخام زمین بخوری میگم فکر گیم نت از سرت بیرون کن وگرنه پشیمون میشی توی ایران جواب نمیده اگرم جواب داده مال اوایل بود که کسی کامپیوتر نداشت حله؟ باشه بازم میگم 1. اینقد سروصدا هست که نگو ( + ف ح ش ...) 2. پول برق و اجاره و ... 3. باید همش سر کار باشی وگرنه مشتریات میپره 4. سیستمات داغون میشه 5. بعد 2 ماه میفروشی همشو 6 . برو یکم تحقیق کن ببین کدوم احقی گیم نت زده میفهمی 2 ماهه جمع کرده صدای بلبل از دور خوش است جیگر من هم گیم نت داشتم هم کار شبکه و ... برا خیلیا زدم اولین زنگی که زدن بیا وصل کن گفتم نزنننننننننننننننننننننننن بعدشم خودم فروختم سیستماشا افتاد؟ نزننننننننننننننننننننننننننننن برو کارتن جمع کن ولی گیم نت نزن RE: راه اندازی گیم نت - کاظم کاظمی - 06-04-2014 07:25 PM سلام دوست عزیز اول اینکه اکسلنت درست میگه اما من برات توضیح میدم مجوز از شهرداری میخواد از دارایی میخواد از بهداشت برای عدم اعتیاد میخواد از آگاهی برای عدم سوءپیشینه و خلافکار نبودن میخواد که اگر هم باشی میشه حلش کرد با دادگکاه و جریمه و ... کارت پایان خدمت میخواد مدرک کامپیوتر میخواد از اتحادیه بعد از اینا جواز میدن بهت معایب ( نداشتن وجه اجتماعی خوب به عنوان یک جوان - فحش دادن مشتریها - مستهلک شدن سیستم ها - و... ) مزایا اگر مشتری شما خوب باشد و دائما مشتری داشته باشید میتوانید با این کار کمی سرمایه کسب کنید و سپس به کار دیگری بزنید زیرا کار آینده دار و دارای شخصیت اجتماعی خوبی نمی باشد بنده 5 سال این کار را داشته و از روی تجربیاتم عرض کردم و کافی نت نسبتا بهتر می باشد . RE: راه اندازی گیم نت - seemorgh - 06-05-2014 09:28 PM آقا ی سوال؟ مجوز رو میشه به نام یک خانم گرفت؟ یا فقط به آقا میدن؟ RE: راه اندازی گیم نت - کاظم کاظمی - 06-06-2014 12:54 PM خانم میتونه گیم نت باز کنه برای خانمها آقا هم برای آقا ها برای کار فروش کامپیوتر میشه از مجوز خانم استفاده کرد کافی نت هم همینطور اما گیمنت تا جایی که اطلاع دارم نه باز هم از اتحادیه محلتون بپرس RE: راه اندازی گیم نت - reza.zamani - 07-16-2015 01:27 PM (06-04-2014 12:12 AM)excellent نوشته شده توسط: با سلام _____________________________________ کاملا با نظر ایشون موافقم با این دید که شغل آینده نگری نیست یعنی تو یه روزی بلاخره جمع میکنی |