سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
واردات پوشاک از ترکیه - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127)
+--- موضوع: واردات پوشاک از ترکیه (/showthread.php?tid=11485)

صفحه ها: 1 2

واردات پوشاک از ترکیه - hessam_sz - 05-31-2014 11:20 PM

سلام
از دوستان کسی هست که تو کار واردات لباس از ترکیه باشه؟
من کسایی رو میشناسم که میرن جنس میارن و یک خونه هم اجاره کردن و جنساشون رو تو خونه میفروشن و هرکی هم که میره چون از کارشون راضی هست به 10 نفر دیگه هم میگه و این بهترین نوع تبلیغ هست بنا بر این تو کارشون خیلی موفق هستن.
اما من چند تا سوال دارم از اهل فن
1-اولا آیا با قیمت دلار الان این کار به صرفه هست یا نه؟
2-حداقل سرمایه واسه اولین خرید چقدر باید باشه که بصرفه؟
3-بارتون رو هوایی میارید یا زمینی؟
4-طریق انتقال بار خریداری شده به داخل چیه؟قاچاق؟قانونی؟رشوه به مامورین گمرک؟
5-قاچاقچی ها مثل چتر باز های قشم ضمانت جنس رو پرداخت میکنن یا نه؟
6-بیشتر چه نوع پوشاکی به صرفه هست؟
7-به صورت کلی هم صرف میکنه جنساتو بفروشی یا نه؟

RE: واردات پوشاک از ترکیه - sindrella - 06-01-2014 11:15 AM

سلام خدمت شما دوست عزیز
خواستم بگم بنده هم می خوام این ریسکو انجام برم و اواخر خرداد استانبول برم . خوشحال میشم دوستان راهنمایی بفرمایند

RE: واردات پوشاک از ترکیه - patrik - 06-01-2014 01:26 PM

سلام...
معمولا به خودتون مربوط میشه که چقدر از عهده جلب مشتری .نوع جنس در حواستی و نیاز بازار ومردم بر میاین. چون در حال حاضر قدرت خرید مردم بنا ب افزایش قیمتها پایین اومده و نکته دیگر برای کدوم شهر یا منطقه میخواین فعالیت کنید؟ مهمه
1)تقریبا2)فکر کنم برای شروع2-5ملیون کافیه3)همیشه زمینی ب صرفه تر هست4) قانونی خب ریسک نداره و باید هزینه گمرک بدین 5)خیر6) بنا ب نیاز منطقه .شهر و فصل /پیشنهادمیکنم از خیلی کم و جزیی استفاده کنید7)فروش میره حتی اینکه سود نکنید .

RE: واردات پوشاک از ترکیه - m_grate29 - 06-01-2014 04:25 PM

با سلام و سپاس

1-اولا آیا با قیمت دلار الان این کار به صرفه هست یا نه؟

چرا که نه.به صرفه هست

2-حداقل سرمایه واسه اولین خرید چقدر باید باشه که بصرفه؟

بستگی داره از 3 تومن شروع کنید بهتره

3-بارتون رو هوایی میارید یا زمینی؟

نیازی نیست هوایی بیارید. از مغازه ایی که خرید کرده اید به همون تحویل میدید تا تهران برتون بیاره.نیازی هم نیست پول بدید فقط 20 درصد فاکتور رو پرداخت میکنید.ما بقی پرداخت درب انبار شما

4-طریق انتقال بار خریداری شده به داخل چیه؟قاچاق؟قانونی؟رشوه به مامورین گمرک؟

ج سوال 3

5-قاچاقچی ها مثل چتر باز های قشم ضمانت جنس رو پرداخت میکنن یا نه؟

ج سوال 3

6-بیشتر چه نوع پوشاکی به صرفه هست؟

دوست عزیز بیزنسی که میخواهید شروع کنید منوط به تجربه هست.در سفری که خواهید رفت مشخص خواهد شد

7-به صورت کلی هم صرف میکنه جنساتو بفروشی یا نه؟

نه در حد 20 میلیون از 70 به بالا اونم نه تنوع بالا

RE: واردات پوشاک از ترکیه - hessam_sz - 06-01-2014 10:42 PM

خیلی ممنون از راهنمایتون.در مورد اون 20 درصد که فرمودین به مغازه دار میدی و بقیه در تهران این سوال ها پیش میاد که
1- چقدر میشه به مغازه دارهای ترک اعتماد کرد؟ از کجا معلوم 20% رو بگیره و بار رو بفرسته؟
2-مسئله بعدی اینکه مثلا اگه 5 میلیون جنس بخری مقدارش زیاد نمیشه و یا مثلا از چند تا مغازه مختلف جنس بخری مقدار خرید از هر مغازه اونقدری نمیشه که برای طرف بصرفه برات بفرسته آیا میشه همش رو سر جمع کرد و به یک نفر داد بیاره؟
3-اگر خودتون تجربه خرید داشتید بفرمایید بیشتر از کجا خرید میکنید.من بیشتر دنبال جنس زنانه مجلسی هستم.تحقیق که میکردم جاهایی مثل عثمان بی رو معرفی کردن بهم.یه خیابون دیگه هم بود که یادم نیست الان که مخصوص خرید کلی بود.
4-با توجه به اینکه هزینه سفر به ترکیه تقریبا 2 میلیون با پول هتل و ... در میاد آیا بازم میصرفه 5 میلیون جنس بخری؟یعنی بازدهی 5 میلیون خرید میتونه هم جبران هزینه کنه هم سود بده؟
ضمنا من مشهد هستم

RE: واردات پوشاک از ترکیه - sindrella - 06-01-2014 11:49 PM

دوست مراکزی که برای خرید کلی به صرفه تر هست آکسارای ، مرتر ، اوتلت هست تو آکسارای و مرتر قیمت های بسیار مناسبی می تونید گیر بیارید عثمان بی قیمتاش بالا هست و بیشتر برای خرید شخصی از مناطقی مانند عثمان بی و تکسیم استفاده می شه

RE: واردات پوشاک از ترکیه - امیر222 - 06-02-2014 01:27 PM

با سلام
من هم میخواهم این کار را تجربه کنم و شاید تا اواخر برج 4 به ترکیه سفر کنم. من قبلا تو کار پوشاک بودم . بنظرمن فکر نکنم ضرر داشته باشه میشه برای یبار حتی امتحان کرد

RE: واردات پوشاک از ترکیه - hessam_sz - 06-02-2014 01:39 PM

(06-02-2014 01:27 PM)امیر222 نوشته شده توسط:  با سلام
من هم میخواهم این کار را تجربه کنم و شاید تا اواخر برج 4 به ترکیه سفر کنم. من قبلا تو کار پوشاک بودم . بنظرمن فکر نکنم ضرر داشته باشه میشه برای یبار حتی امتحان کرد

شما که توکار پوشاک بودی به نظرت روسری چطوره؟
با توجه به اینکه هجمش کمتره و حمل و نقلش آسونتره.سود دهی و فروشش چطوره به نظرت؟

RE: واردات پوشاک از ترکیه - hessam_sz - 06-02-2014 02:47 PM

از دوستان کسی هست که اصلا این کار رو انجام داده باشه ؟
به نظرتون کسی حاضره تجربیاتش رو در اختیار ما بذاره؟

RE: واردات پوشاک از ترکیه - saeedhashemi1371 - 06-03-2014 11:15 AM

چرا کسی جواب نمیده؟