سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
ایده ای خانگی! - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: ایده های ساده برای کسب درآمد و یافتن شریک شغلی (/forumdisplay.php?fid=27)
+--- موضوع: ایده ای خانگی! (/showthread.php?tid=1148)

ایده ای خانگی! - kimyya - 11-12-2011 10:00 AM

مدتیه ایده ی ساختن گیفت یا همان شگون برای عروسی در سرم جا خوش کرده ولی علی رغم این که خیلی بهش فکر کردم هنوز به نتیجه نرسیدم از طرفی هم اصلا ادم هنرمندی نبودم تا حالا طراحی اصلا وارد نیستم و کار هنری تا حالا انجام ندادم.به نظرتون از عهدش بر میام؟کسی این کارو انجام نداده؟
کسی میخواد این کارو انجام بده؟
نزدیک عروسی خودمم هست بیشتر نظرم روی شمع تزیینیه میخوام به کار بیاد تو خونه ها نظرتون چیه؟جایی کسی سراغ دارید قالب دارن این شمع های کوچیک خوشکل؟

RE: ایده ای خانگی! - مهدی گل محمدی - 11-12-2011 11:28 AM

ببینید کیمیا خانم شما اول باید یه سری نمونه ها رو ببینید بعد بیاید از این نمونه ها یه چیز تلفیقی درست کنید.
من خودم زیاد با فتوشاپ کار نکردم ولی وقتی طراحی می کنم همه خوششون میاد.میدونید چیکار می کنم؟فقط یه سرچ تو گوگل میزنم یه سری نمونه ها که مربوط به اون شغله رو پیدا می کنم و از روی همونا با یه تلفیق و ترکیب خاصی یه طرح جدید درست می کنم.

من تا بحال این کاررو انجام ندادم ولی خیلی شنیدم که جعبه کادویی و درست کردن شمع درآمد داره .تازه شما اگر یه نگاهی به نیازمندی های روزنامه بیاندازید میبینید که این شرکتایی که به مردم کار در منزل میدن(همشونم جعبه کادویی و شمع هستش)اولش به طور کامل آموزش میدن.اگر بتونید برید از این شرکتا یاد بگیرید خیلی خوب میشه.

RE: ایده ای خانگی! - مهتاب - 11-12-2011 12:46 PM

کیمیا جان کار بسیار خوبیه علاوه بر درآمد لذت بخش هم هست.من یک بار برای عروسی یک دوست درست کردم.با اقا مهدی موافقم دیدن نمونه ها خیلی کمکتون می کنه . در مورد شمع هم هم قالبهای متنوعی وجود داره و هم می تونید از بازار گل شمع به تعداد رو با قیمت مناسب بخرید نمونه ها رو بگیرید بعد در مورد ساختش و نوع وسائلی که لازم دارید بعد از دیدن طرح هر راهنمایی و کمکی از دستم بر بیاد در خدمتتون هستم..

RE: ایده ای خانگی! - MARYAR - 11-12-2011 01:47 PM

كار بسيار عالي ست.
اما كيميا جان من اصلا با اين كه از روزنامه همشهري قسمت آگهي هاي در منزلش شركتي را پيدا كني و بري ياد بگيري موافق نيستم
من خودم در مورد درخچه هاي تزئيني اين كار را كردم. اين شركتها بيشتر يك متقلب و كلاهبردار هستن كه مي خوان پول آموزش هاي آبكي و بي سر و تهشون را بگيرن و به هيچ عنوان كاري به هيچ كس در منزل نمي دهند.
ولي حتما سري به بازار گل محلتون بزنيد اونجا ايده هاي خوبي خواهيد گرفت.
موفق باشيد

RE: ایده ای خانگی! - کامیار کاظمی - 11-12-2011 02:16 PM

با نظر معاونت بسیار موافق هستم!
دوستانی داشته ام که بیشتر از این آگهی ها تجربه منفی داشته اند!
از ایده های موجود در اینترنت استفاده کنید.عالیست و به روز!

RE: ایده ای خانگی! - kimyya - 11-12-2011 04:28 PM

از نظرهمگی ممنونم.کمی امیدوار شدم.مهتاب جان ممنون از دلگرمی که به من دادی.مریم جان به موضوع مهمی اشاره کردین چشام باز شد والا میخواستم برا شروع این کارو بکنم.
پس حتما میرم تحقیقاتمو شروع میکنم

RE: ایده ای خانگی! - مهدی گل محمدی - 11-12-2011 05:13 PM

من خودمم بر اساس شنیده هام گفتم نه بر اساس دیده هام.خوشحالم که مریم خانوم توضیح دادن.
امیدوارم موفق باشید کیمیا خانوم