بازیافت بطری های پلت یا کارتن؟ کدوم یکی بازیافتش راحتتر و پر سودتره - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +--- موضوع: بازیافت بطری های پلت یا کارتن؟ کدوم یکی بازیافتش راحتتر و پر سودتره (/showthread.php?tid=11442) |
بازیافت بطری های پلت یا کارتن؟ کدوم یکی بازیافتش راحتتر و پر سودتره - mahdi.m - 05-26-2014 07:42 PM بنام خدا سلام به همه دوستان این بطری های پلت {نوشابه و آب معدنی} که توی کوچه و خیابون به وفور ریخته و دورگردها اینارو جمع میکنن حتی دیده شده که از تو پاکت های زباله هم در میارن و جمع میکنن و میفروشن به کارگاه ها و کارخونه های بازیافت و همچنین کارتن ها که اونارو هم خیلی ها به سرعت برق و باد از جلوی سوپر مارکت ها و سایر مغازه ها جمع میکنن و میفروشن آیا بازیافت این مواد کارخونه خیلی بزرگی میخاد؟ یا نه تو یه کارگاه هم میشه اینارو بازیافت کرد و کلا بازیافت کدومش راحتتر و پر سود تره؟ و دستگاههای مورد نیاز بازیافت شون چه قیمتی هستن حدودا؟ چقدر فضا میخاد؟ و... کسی در رابطه با بازیافت این دوتا {کارتن و کاغذ - بطری های پلت} تجربه و اطلاعاتی داره ممنون میشم راهنمایی کنه RE: بازیافت بطری های پلت یا کارتن؟ کدوم یکی بازیافتش راحتتر و پر سودتره - saeedparsa110 - 10-12-2014 12:04 PM با سلام.دوست عزیز درستش پت هست.اگه تهران هستین شهرک مجید آباد باقر شهر تشریف ببرین در مورد هرنوع پلاستیک و بازیافت هرچی بخواین اونجا هست ولی به نظر من بازیافت پت و پرس کردن کارتن بهتره.بستگی به خودتون داره کلا کار تمیزی نیست ولی پول خوبی داره مخصوصا پرس حلب و پرس کارتن.موفق باشین RE: بازیافت بطری های پلت یا کارتن؟ کدوم یکی بازیافتش راحتتر و پر سودتره - ali79 - 10-12-2014 01:35 PM (10-12-2014 12:04 PM)saeedparsa110 نوشته شده توسط: با سلام.دوست عزیز درستش پت هست.اگه تهران هستین شهرک مجید آباد باقر شهر تشریف ببرین در مورد هرنوع پلاستیک و بازیافت هرچی بخواین اونجا هست ولی به نظر من بازیافت پت و پرس کردن کارتن بهتره.بستگی به خودتون داره کلا کار تمیزی نیست ولی پول خوبی داره مخصوصا پرس حلب و پرس کارتن.موفق باشیندوست عزیز اگر اطلاعات بیشتری دارید میشه منم راهنمایی کنید منم میخوام کارتن و پلاستیک با وانت جمع کنم ولی شنیدم برای جمع آوری ضایعات شهرداری ظاهرا گیر میده و شنیدم که گاهی ماشین و میبرند پارکینگ . ![]() RE: بازیافت بطری های پلت یا کارتن؟ کدوم یکی بازیافتش راحتتر و پر سودتره - saadati - 10-12-2014 05:51 PM شما میخوای جمعشون کنی با وانت ؟ اگه این کارو میکنی که هر چی گیرت اومد چه پت چه کارتن باید بریزی بالا بازیافت پت سخته خط تولید میخواد کارتن رو نمیدونم چی جوری بازیافت میکنن RE: بازیافت بطری های پلت یا کارتن؟ کدوم یکی بازیافتش راحتتر و پر سودتره - saeedparsa110 - 10-14-2014 01:52 PM به صرفه ترین کار رو خدمتتون میگم:برای کارتن میشه شما خمیرش کنی و صاف کنی که خریدارشم زیاده ولی دردسراش بیشتره بهترش اینه که کارتن هارو پرس کنی بفرستی شهرک بازیافت.برای پت بازیافتش دستگاه خاصی میخواد که مقرون به صرفه نیست بهتره فقط خوردش کنی و بصورت پرک دربیاریش که میتونی به صنایع نساجی بفروشیش.شما بگو چقد سرمایه داری بتونم راهنمایی کنم چون کاری هست که از چند میلیون تا چند میلیارد میشه سرمایه گذاری کرد. RE: بازیافت بطری های پلت یا کارتن؟ کدوم یکی بازیافتش راحتتر و پر سودتره - saadati - 10-14-2014 05:31 PM آقا سعید اسم اون دستگاه بازیافت پت چی هست ؟ |