راهنمایی میخوام - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: ما شروع کردیم! شما چطور؟ (/forumdisplay.php?fid=125) +--- موضوع: راهنمایی میخوام (/showthread.php?tid=11425) |
راهنمایی میخوام - طبیعت - 05-24-2014 09:43 PM سلام دوستان من قصد دارم یک ارزانسرا راه بندازم البته جایی که قراره جنس بیارم میدونم کجاست روی هر جنس حدودا 3 هزار برام میمونه و محلشم باید اجاره کنم کلا نظرتون در این مورد چیه؟ RE: راهنمایی میخوام - محمد موسوی داودی - 05-25-2014 08:47 PM چی توی این ارزانسرا میخای بفروشی؟ میوه؟ کادویی؟ لباس تاناکورا؟ ؟؟؟!!! (05-24-2014 09:43 PM)طبیعت نوشته شده توسط: سلام دوستان من قصد دارم یک ارزانسرا راه بندازم البته جایی که قراره جنس بیارم میدونم کجاست روی هر جنس حدودا 3 هزار برام میمونه و محلشم باید اجاره کنم کلا نظرتون در این مورد چیه؟ چی توی این ارزانسرا میخای بفروشی؟ لباس؟ میوه؟ غذا؟ کادویی؟ ؟!!!؟!؟! RE: راهنمایی میخوام - طبیعت - 05-25-2014 10:24 PM میخوام لباس بچه گانه زنانه و... بیارم RE: راهنمایی میخوام - محمد موسوی داودی - 05-26-2014 10:30 PM (05-25-2014 10:24 PM)طبیعت نوشته شده توسط: میخوام لباس بچه گانه زنانه و... بیارم کلا لباس و خوراک خوبه چون فروشش نقدیه ولی یه مسئله جدی داره اونم رقابت شدیده و دوم این که این اجناس کالای خیلی ضروری مردم نیست مسئله مهمتر اینه که باید سلیقه خوبی داشته باشی که از میان انبوه لباس ها اجناس آس بیاری وگرنه شما یه بار سمت بازار بزرگ حدفاصل انتهای ناصر خسرو تا گلوبندک تشریف بیارید کلی دست فروش این نوع لباس ها هست با قیمت های خیلی نازل! |