سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
کمک در زمینه احداث ایستگاه دوچرخه در پارکها - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: کارگروه های کارهای عملی سایت (/forumdisplay.php?fid=114)
+--- انجمن: كارگروه خدمات (/forumdisplay.php?fid=115)
+--- موضوع: کمک در زمینه احداث ایستگاه دوچرخه در پارکها (/showthread.php?tid=11419)

کمک در زمینه احداث ایستگاه دوچرخه در پارکها - zanbaq - 05-23-2014 11:51 AM

با سلام به دوستان عزیز
با توج به رشد فرهنگ دوچرخه سواری وعلاقه خودم به این ورزش از طرف دیگه نبود چنین امکانی توی شهرمون به فکر راه اندازی ایستگاه دوچرخه توی شهرون افتادم . به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در این رابطه هستم . کسی تجربه و یا اطلاعی در رابطه با میزان هزینه و درآمد راه اندازی ایستگاه دوچرخه در پارکها داره؟
در رابطه با نحوه اخذ مجوز و روند اداریش فقط میدونم باید از سازمان فرهنگی ورزشی و سازمان پارکهای شهرداری مجوز بگیریم
با سپاس فراون

RE: کمک در زمینه احداث ایستگاه دوچرخه در پارکها - مهدی 1 - 05-23-2014 07:12 PM

اصفهان شهرداری در سراسر شهر مراکزی را جهت استفاده رایگان از دوچرخه ایجاد کرده که با دادن کد ملی می تونید به صورت رایگان دوچرخه را دریافت کنید و پس از استفاده بدون پرداخت هزینه تحویل بدید.

پیشنهاد می کنم یک سفر تشریف بیارید و از نزدیک با چند و چون اینکار در اصفهان اشنا بشین

RE: کمک در زمینه احداث ایستگاه دوچرخه در پارکها - arash1367 - 05-24-2014 04:55 PM

دوچرخه های ساده رو که میتونین با قیمت بسیار پایین و تعداد بالا به راحتی تهیه کنید فقط چند تا نکته وجود داره

1 - ایا میتونید نظر شهردار یا استاندار رو جلب کنید که کانکس و محل رایگان در اختیارتون بگذارن که این نکته خیلی خیلی مهمه

2- ایا شهرتون مثل اصفهان صاف و یکدسته یانه مثل همدانه
من هم از پیشرفت طرح های اصفهان خبر دارم و هم همدان که در اصفهان پیشرفت داشت به خاطر سادگی در رکاب زدن
ولی در همدان پیشرفت نداشت به خاطر سخت بودن رکاب زدن در شیب ها و سربالائی های تند شهر

3- توی شهرتون مسیر دوچرخه سواری یا مشابه اون هست یا نه ؟ مثلا در اصفهان در چهارباغ مسیر داره و درکنار زاینده رود هم میشه راحت حرکت کرد ولی در شهری مثل همدان در کمتر از شاید یک ثانیه ماشین ها دوچرخه رو زیر میگیرن
4- نداشتن انتظار درامد بالا از این کار به دلائل متعدد

و موارد دیگر که الان یادم نمیاد ولی بدونید که هستن

داشت یادم میرفت شهرتون هم یادتون رفته بگید .

RE: کمک در زمینه احداث ایستگاه دوچرخه در پارکها - EhsanETS - 05-25-2014 01:38 AM

تهران هم این ایستگاه ها رو داره و به رایگان دوچرخه در اختیار ميذاره.
به عنوان منبع درآمد خصوصی فکر نکنم خوب باشه (خیلی از ماها همین رایگانم نمیریم چه برسه پولی)
اما اگه بتونی به عنوان یک پیشنهاد به شهرداری بدی و قبول کنن پول خوبی داره.
اگر نه میتونی در پارک هایی که طالب داره راه بندازی. مثل پارک چیتگر و سرخه حصار تهران که پولیم هست و استقبالم می شه (البته پارک برای دوچرخه سواری بهینه شده)