کار چاپ و تبلیغات - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: نظر شما چیست؟ (/forumdisplay.php?fid=123) +--- موضوع: کار چاپ و تبلیغات (/showthread.php?tid=11413) صفحه ها: 1 2 |
کار چاپ و تبلیغات - elena65 - 05-22-2014 04:43 PM سلام,کار چاپ و تبلیغات چطوره,چقدر سرمایه میخواد?فوق دیپلم نرم افزار دارم,میخوام تنهایی کارکنم,خانم متاهل هستم,مغازه هم از خودم,یه کامپیوتر خونگی هم دارم ولی پرینتر ندارم,لطفا راهناییم کنید,این شغل درامدش خوبه? RE: کار چاپ و تبلیغات - babaei - 05-22-2014 05:15 PM با سلام خدمت شما خواهر گرامي حرفه چاپ و تبليغات اگر بتوانيد بازار را بگيريد و ارتباط خوبي داشته باشيد 100 % سود هست من در اين كار فعاليت دارم و ميتوان گفت دنيا هر چقدر اتوماسين شود كاغذ از بين نميرود و مردم براي چاپ هميشه سفارش دارند بايد بتوانيد در هر زمينه چاپي فعاليت كنيد باز هم اگر كمكي از دست من بر بيايد كوتاهي نميكنم RE: کار چاپ و تبلیغات - مرتضی-تهران - 05-22-2014 05:29 PM تبلیغات و بازاریابی مستقیم رو خوب انجام بدید......یعنی باید مضتری جمع کنید واسه خودتون تا سفارش کار بدهند موفق و پیرو باشید RE: کار چاپ و تبلیغات - elena65 - 05-22-2014 05:30 PM (05-22-2014 05:15 PM)babaei نوشته شده توسط: با سلام خدمت شما خواهر گرامي حرفه چاپ و تبليغات اگر بتوانيد بازار را بگيريد و ارتباط خوبي داشته باشيد 100 % سود هست من در اين كار فعاليت دارم و ميتوان گفت دنيا هر چقدر اتوماسين شود كاغذ از بين نميرود و مردم براي چاپ هميشه سفارش دارند بايد بتوانيد در هر زمينه چاپي فعاليت كنيد باز هم اگر كمكي از دست من بر بيايد كوتاهي نميكنم ممنون از راهنماییتون,راستش من میخوام طبقه ی بالای مغازه ی بابام که تاق کوچیکی هست رو به این کار اختصاص بدم برای این کار علاوه بر فتوشاپ چه نرم افزارهای دیگع ای باید کار کنم؟ RE: کار چاپ و تبلیغات - مرتضی-تهران - 05-22-2014 05:32 PM (05-22-2014 04:43 PM)elena65 نوشته شده توسط: سلام,کار چاپ و تبلیغات چطوره,چقدر سرمایه میخواد?فوق دیپلم نرم افزار دارم,میخوام تنهایی کارکنم,خانم متاهل هستم,مغازه هم از خودم,یه کامپیوتر خونگی هم دارم ولی پرینتر ندارم,لطفا راهناییم کنید,این شغل درامدش خوبه? سلام......آقای محمدی اینجا اوستی کار هست حتما تاپیک های ایشون رو بخونید کاملا توجیه میشید و حتما کمکتون میکنن......رشتتون مناسبه......ابزار کار رو بخرید یا لااقل واسه کسی که مثلا دستگاه ریسو داره مشتری بگیرید.......درآمدش هم بستگی به زحمت خودتون داره....باید آستین همت رو بالا بزنید...ترجیحا با یه نفر با تجربه شروع کنید موفق میشید ![]() (05-22-2014 05:30 PM)elena65 نوشته شده توسط:(05-22-2014 05:15 PM)babaei نوشته شده توسط: با سلام خدمت شما خواهر گرامي حرفه چاپ و تبليغات اگر بتوانيد بازار را بگيريد و ارتباط خوبي داشته باشيد 100 % سود هست من در اين كار فعاليت دارم و ميتوان گفت دنيا هر چقدر اتوماسين شود كاغذ از بين نميرود و مردم براي چاپ هميشه سفارش دارند بايد بتوانيد در هر زمينه چاپي فعاليت كنيد باز هم اگر كمكي از دست من بر بيايد كوتاهي نميكنم همون فوتوشاپ +کورل و.....خیلی خوبه RE: کار چاپ و تبلیغات - elena65 - 05-22-2014 05:38 PM راستش فضای کار من یه جور خاصه,مغازه ی بابام پایین طبقه ی بالا دوتا اتاق داره که قبلا دفتر فنی بود حالا بابام میخواد این دوتا اتاق رو انباری کنه پله هم از داخل مغازه میخوره میره بالاحالا من میخوامیه فضای شغل بدم بنظرتون مشکل ن RE: کار چاپ و تبلیغات - elena65 - 05-22-2014 05:43 PM راستش فضای کار من یه جور خاصه,مغازه ی بابام خشکباره,طبقه ی بالا دوتا اتاق کوچیکه که قبلا دفتر فنی مهندسی بود حالا بابام این اتاقارو میخواد انبار کنه منم یه فضای کوچیکی از این اتاق رو میخوام به کارم اختصاص بدم پله هم از داخل مغازه میخوره میره بالا به نظرتون مشکلی نیست؟ RE: کار چاپ و تبلیغات - babaei - 05-22-2014 08:26 PM راستش من دفترم حدودا 6 متر هستش كه بعضي از دوستان انجمن اومدن و مارو شرمنده كردن و ديدن تو اين 6 متر دستگاه ريسو كامپيوتر دستگاه فتو لمينت و يه خورده خرت و پرت جاا دادم ولي كارهاي سيلك و چاپ تريكو چون جاي بيشتري ميخواد تو يك كارگاه انجام ميدم شما هم براي شروع كار خوبه از همون جا شروع كنيد . اين حرفه را در كدوم شهر ميخواهيد شروع كنيد بايد ببينيد بازار كار اونجا چطوره اگه بخواهيد ميتوانيد RE: کار چاپ و تبلیغات - elena65 - 05-22-2014 10:50 PM (05-22-2014 08:26 PM)babaei نوشته شده توسط: راستش من دفترم حدودا 6 متر هستش كه بعضي از دوستان انجمن اومدن و مارو شرمنده كردن و ديدن تو اين 6 متر دستگاه ريسو كامپيوتر دستگاه فتو لمينت و يه خورده خرت و پرت جاا دادم ولي كارهاي سيلك و چاپ تريكو چون جاي بيشتري ميخواد تو يك كارگاه انجام ميدم شما هم براي شروع كار خوبه از همون جا شروع كنيد . اين حرفه را در كدوم شهر ميخواهيد شروع كنيد بايد ببينيد بازار كار اونجا چطوره اگه بخواهيد ميتوانيدهزینه ی این دستگاهایی که گفتین چقدره؟ RE: کار چاپ و تبلیغات - babaei - 05-22-2014 10:54 PM بستگي به نوع دستگاه داره اگه بخواي يك دستگاه ريسو بگيريد الان تو بازار استوك را حدودا 2/5 الي 3 ميتونيد بگيريد دستگاه فتو هم 3 الي 4 هستش كه شما براي اول كار ميتونيد پرينتر سه كاره بگيريد از نوع خوب تا 1 ميتونيد بگيري كه براي شروع كار خوبه در كل براي شروع كار با 5 ميتوني شروع كني |