سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
بفرمایید داخل - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127)
+--- موضوع: بفرمایید داخل (/showthread.php?tid=11298)

صفحه ها: 1 2

بفرمایید داخل - meysam_e - 05-07-2014 06:16 PM

10_004ممنون که اومدین

سلام

دوستان نظرتون راجع به رب سازی چیه ؟؟

RE: بفرمایید داخل - meysam_e - 05-07-2014 09:44 PM

خواهش می کنم نظرتون رو راجع به این طرح بگین، اینجا کاشت گوجه زیاده خودمون هم زمین داریم راستش موجودیم فقط 15 تومن هست نمیدونم شرایط بازار برای این محصول چطوره ؟چقدر سرمایه میخواد؟احتمال شکست چقدره؟ امروز یکدفعه این طرح اومد تو ذهنم گفتم اینجا مطرح کنم

RE: بفرمایید داخل - omid_young - 05-07-2014 10:33 PM

سلام .
اینجا یعنی کجا ؟!

RE: بفرمایید داخل - هومان هرمزدی محمد آبادی - 05-07-2014 10:43 PM

والا طارم با اون همه عظمت تنها یه برند رب داره (پایا) و فکر نکنم مجتمع های تولیدی رب زنجان که آب و هوای خوبی داره به 3 تا برسه و یکیشون که نزدیک نخ تایر هستش رو آخر هر هفته از داخل اتوبوس میبینم و فکر نکنم با این سرمایه ها بشه استارت زد. حداقل دو تا ماشین برای جا به جایی دبه های رب دارن و حجم بخاری که ازش بلند میشه خیلی زیاده. بیشتر مواقع هم تعطیله...

RE: بفرمایید داخل - meysam_e - 05-07-2014 11:12 PM

(05-07-2014 10:43 PM)هومان هرمزدی محمد آبادی نوشته شده توسط:  والا طارم با اون همه عظمت تنها یه برند رب داره (پایا) و فکر نکنم مجتمع های تولیدی رب زنجان که آب و هوای خوبی داره به 3 تا برسه و یکیشون که نزدیک نخ تایر هستش رو آخر هر هفته از داخل اتوبوس میبینم و فکر نکنم با این سرمایه ها بشه استارت زد. حداقل دو تا ماشین برای جا به جایی دبه های رب دارن و حجم بخاری که ازش بلند میشه خیلی زیاده. بیشتر مواقع هم تعطیله...

کلا منظورتون اینه که بازار نیازی به تولید این محصول نداره؟
(05-07-2014 10:33 PM)omid_young نوشته شده توسط:  سلام .
اینجا یعنی کجا ؟!

خوب اینجا دیگه ... این سایت

RE: بفرمایید داخل - هومان هرمزدی محمد آبادی - 05-08-2014 10:34 AM

منظور امید محل زمین هستش.
در ضمن نگفتم نیاز نداره بلکه میگم همیشه گوجه فرنگی در دسترس نیست و همچنین سرمایه زیاده میخواد تازه همش هم که گوجه فرنگی نیست، هزار تا کوفت دیگه فاطیش میکنن که باید در همون مرحله پخت اضافه بشه که این نیاز به دانش داره.

RE: بفرمایید داخل - meysam_e - 05-08-2014 01:15 PM

(05-08-2014 10:34 AM)هومان هرمزدی محمد آبادی نوشته شده توسط:  منظور امید محل زمین هستش.
در ضمن نگفتم نیاز نداره بلکه میگم همیشه گوجه فرنگی در دسترس نیست و همچنین سرمایه زیاده میخواد تازه همش هم که گوجه فرنگی نیست، هزار تا کوفت دیگه فاطیش میکنن که باید در همون مرحله پخت اضافه بشه که این نیاز به دانش داره.

ببخشید من فکر کردم منظور امید اینجای دوم بود ...

اینجا یعنی شهر مرزی ماکو که منطقه آزاد هم هست خیلی فکر کردم که تو این منطقه با این شرایط اقتصادی و گمرکی چه کاری سودآوره فعلا به نتجه نرسیدم ، میدونم در منطقه آزاد بهترین کاراین هست که یه چیزی تولید بشه که مواد اولیش وارداتی باشه بعد از تولید یا فرآوری بتونی صادر کنی...

هومان تولید همینه دیگه کار سخت و غیر قابل پیش بینی ولی لذت بخش...
پس اونایی که تولید میکنن مواد اولیه رو از کجا میارن ، دانش رو از کجا میارن، مادربزرگ خودم چند سال پیش خودش رب درست میکرد هم طبیعی بود هم خوش طعم ،نباید خیلی هم سخت گرفت
حرفت درسته سرمایه زیاد میخواد که من ندارم ...

RE: بفرمایید داخل - هومان هرمزدی محمد آبادی - 05-08-2014 03:03 PM

گویا اگه تکنولوژی ای وارد ایران کنی (محل کارخونه همون منطقه آزاد باشه) که موجود نباشه و مواد اولیه رو در منطقه آزاد بخری اونوقت امکان انتقال محصول نهایی رو به هر نقطه ای از ایران داری البته درصدی گمرکی بهش تعلق میگیره اما شنیدم خیلی ناچیزه

اما تولید صنعتی رب رو باید بگم نیاز به مجوز برای صادراتش داری چون کالای کشاورزی محصوب میشه. تولیدش کاری نداره اما اینکه چه چیزی قاطیش کنی تا هم کپک نزنه و هم ارزون تموم بشه خیلی مهمه

RE: بفرمایید داخل - meysam_e - 05-08-2014 09:14 PM

(05-08-2014 03:03 PM)هومان هرمزدی محمد آبادی نوشته شده توسط:  گویا اگه تکنولوژی ای وارد ایران کنی (محل کارخونه همون منطقه آزاد باشه) که موجود نباشه و مواد اولیه رو در منطقه آزاد بخری اونوقت امکان انتقال محصول نهایی رو به هر نقطه ای از ایران داری البته درصدی گمرکی بهش تعلق میگیره اما شنیدم خیلی ناچیزه

اما تولید صنعتی رب رو باید بگم نیاز به مجوز برای صادراتش داری چون کالای کشاورزی محسوب میشه. تولیدش کاری نداره اما اینکه چه چیزی قاطیش کنی تا هم کپک نزنه و هم ارزون تموم بشه خیلی مهمه

درسته ولی خب چیزی به ذهنم نمیرسه چند بار هم اینجا مطرح کردم راهنمایی خواستم جواب درست و حسابی نگرفتم ...خسته شدم به خدا بس که فکر کردم

RE: بفرمایید داخل - omid_young - 05-08-2014 09:22 PM

دوست عزیز شما به سرمایت نگاه کن بعد یه فکری برای خودت بکن . سرمایه شما یکیش گوجه فراوون توی منطقتون هست ولی کارخونه رب سازی که بچه بازی نیست . چند میلیارد باید هزینه کنید .
شما اگر مشتری رو میتونید پیدا کنید رب خانگی تولید کنید اگر نه برای خود گوجه توی بقیه مناطق کشور مشتری پیدا کنید . چند بار باید برید بنگاههای تره بار تهران و شهرهای اطرافتون و مشتری پیدا کنید بعدم گوجه رو سر زمین از کشاورز بخرید ....

ترجیحا قبلش چند ماه توی میدانهای تره بار کار کنید تا با روال کار اشنا بشید .