سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
من یک هفته هست شروع کردم با اینکه ناتوان جسمی هستم - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: ما شروع کردیم! شما چطور؟ (/forumdisplay.php?fid=125)
+--- موضوع: من یک هفته هست شروع کردم با اینکه ناتوان جسمی هستم (/showthread.php?tid=11289)

صفحه ها: 1 2

من یک هفته هست شروع کردم با اینکه ناتوان جسمی هستم - aligfx - 05-06-2014 11:41 AM

سلام بنده یه هفته پیش با سرمایه 10ملیون 5 برای رهن و 500 اجاره. 5برای خرید وسایل نوشت افزار و الان از ساعت 8:00 مغازه رو باز میکنم تا 22:00 شب . خدا را شکر تونستم
مغازه ام تو یه شهرک که 2تا لوازم تحریر دیگه هم هست من فعلا شبی 100هزار تومن در می آورم . خدایا شکرت ممنونم ازت.
البته اگر خواستید شروع کنید تبلیغات یادتون نره که عصر عصر تبلیغات هست منم با تبلیغ تونستم درآمد داشته باشم
از داداشم هم خیلی ممنونم که سرمایه داد به من و همینطور از پدر و مادرم که تشویق کننده من بودن.
همه موفق باشید
با تشکر12_00210_0045_00411_002

RE: من یک هفته هست شروع کردم با اینکه ناتوان جسمی هستم - حمید رضا غ - 05-06-2014 11:59 AM

ای ول 12_00212_00212_002

موفق باشی دوست خوبم 10_004

RE: من یک هفته هست شروع کردم با اینکه ناتوان جسمی هستم - omid_young - 05-06-2014 12:06 PM

تبریک .......... تبریک . پیروز شده بودی انشا اله پیروز تر بشی .

انرژی مثبتی که من برات میفرستم هر روز مشتریهاتو زیادتر میکنه سودت میره بالاتر و از کارت لذت بیشتری میبری ...

RE: من یک هفته هست شروع کردم با اینکه ناتوان جسمی هستم - شاهرخی49 - 05-06-2014 12:52 PM

سلام دوست خوبم: وقت به خیر شاعر می فرماید
همت بلند دار کز همت بلند دنیا توان گرفت
خیلی خوشحالم که در کارت موفق و پیروز هستی
اینکار به شما روحیه و اعتماد به نفس می ده
وانشاا... گام های بعدی ات بهتر بلندتر و محکم تر است
موفق و پیروز باشی10_004

RE: من یک هفته هست شروع کردم با اینکه ناتوان جسمی هستم - مهندس روح الله زاهد - 05-07-2014 12:30 AM

سلام رفیق کارِت عالیه
ان شاالله بترکونی و منفجر کنی و کلا در حد هسته ای کار کنی و هر روز درآمدت از روز قبل بیشتر و بیشترو بیشتر بشه

امیدوارم خیلی زود در حد اورانیم غنی شده برسی

موفق باشی رفی

RE: من یک هفته هست شروع کردم با اینکه ناتوان جسمی هستم - abdolhossein - 05-07-2014 09:12 AM

امیدوارم موفق باشید.
البته شرط اصلی موفقیت صبوری و بردباری است که امیدوارم ان شاء الله شما از آن بهره مند باشید.

RE: من یک هفته هست شروع کردم با اینکه ناتوان جسمی هستم - زرین خیز - 05-07-2014 05:06 PM

دوست عزیز
به تو تبریک میگوییم و یکی دو تا نصیحت اولا سعی کن 20 درصد از سود در آمد را ذخیره کنی و به هیچ عنوان آن را خرج نکنی بعد سریع بدهکاری برادرت را بدهی تا در اینده پشتیبان شما باشد سعی کن با صاحب مغازه خوش قول و خوش برخورد باشی تا بتوانی خودتان انشااله در همان نزدیکی با فعالیت زیاد مغازه بخری موفق باشی

RE: من یک هفته هست شروع کردم با اینکه ناتوان جسمی هستم - کاظم کاظمی - 05-09-2014 06:01 PM

دوست من سلام
بعد از تبریک و این حرفای کلیشه ای می رسیم به یه موضوع که یادت نره
از سود حاصله مخارج ضروریتو بردار تاکید میکنم مخارج ضروری و مابقی رو بزن به کارت . انشاالله موفق باشی یا حق

RE: من یک هفته هست شروع کردم با اینکه ناتوان جسمی هستم - theboy - 05-09-2014 06:37 PM

من یه دوستی داشتم که لوازم التحریری داشت اس ام اس تبلیغاتی کار کرده بود نتیجه خوبی گرفته بود تو همون محل به ساکنان اس ام اس میداد - یه پنل خریده بود

RE: من یک هفته هست شروع کردم با اینکه ناتوان جسمی هستم - لوبا - 05-15-2014 08:44 PM

از صمیم قلبم تبریک میگم انشالله یه روزی برسه که خودتون تولید کننده لوازم التحریر در کشور باشید

موفق باشید