سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
تقاضای راهنمایی برای پیدا کردن نقشه های ثبتی و یافتن حدود ملک - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش خرید - فروش و سپرده گذاری (/forumdisplay.php?fid=8)
+--- انجمن: خرید و فروش زمین و مسکن در ایران (/forumdisplay.php?fid=18)
+--- موضوع: تقاضای راهنمایی برای پیدا کردن نقشه های ثبتی و یافتن حدود ملک (/showthread.php?tid=11262)

تقاضای راهنمایی برای پیدا کردن نقشه های ثبتی و یافتن حدود ملک - hunter - 04-30-2014 02:30 AM

سلام دوستان خسته نباشید
من یه مشکلی داشتم و احساس کردم اگر اینجا مطرح کنم شاید به نتیجه برسم ممنون میشم هر کس اطلاعاتی داره در اختیارم بذاره
یک سری زمین به من منتقل شده که هنوز سند نداره و در پی گرفتن سند برای آنها هستم ولی شماره پلاک های فرعی و اصلی زمین را دارم
مشکل من این هست که نمیدونم این پلاک ها در چه مکانی قرار میگیره و فقط حدود منطقه آن را میشناسم نه موقعیت مکانی زمین را
برای تقاضای سند بازرس ثبت میگه باید زمین را به ما نشان بدهی و این مشکلی هست که من نمیدونم چه طور حل کنم؟!
در ضمن از چه سازمان و یا ارگانی میتونیم نقشه های پلاک ثبتی اصلی و فرعی یک شهر را پیدا کنیم ؟
ممنون میشم اگر هر کس اطلاعاتی داره در اختیارم بزاره

RE: تقاضای راهنمایی برای پیدا کردن نقشه های ثبتی و یافتن حدود ملک - jahanagahi - 11-30-2014 12:36 AM

دوست عزیز تنها راه رسیدن به این زمینها گرفتن وکیل (کارشناس دادگستری است ).

RE: تقاضای راهنمایی برای پیدا کردن نقشه های ثبتی و یافتن حدود ملک - hunter - 12-21-2014 04:14 AM

خیلی ممنون
با کمک یکی از نقشه برداران ثبت به موقعیت زمینها پی بردم (البته پول کمک کردنش رو گرفت) و نقشه آنهارا تهیه کردم ولی در ادامه درگیر استعلام گرفتن از ادارات مختلف شده ام و بعد از تقریبا 9 ماه فعلا به نتیجه نرسیده ام

RE: تقاضای راهنمایی برای پیدا کردن نقشه های ثبتی و یافتن حدود ملک - jenuse - 08-22-2016 04:29 PM

ما این نوع کارهامون رو سپردیم به یه وکیل کار بلد موفق هم شدیم.بسپار به یه کار بلد