سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
من لیسانس مدیریت بازرگانی دارم . نمی دونم از کجا شروع کنم . راهنمایی می خوام - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: ما شروع کردیم! شما چطور؟ (/forumdisplay.php?fid=125)
+--- موضوع: من لیسانس مدیریت بازرگانی دارم . نمی دونم از کجا شروع کنم . راهنمایی می خوام (/showthread.php?tid=11199)

من لیسانس مدیریت بازرگانی دارم . نمی دونم از کجا شروع کنم . راهنمایی می خوام - sasan00 - 04-21-2014 02:39 PM

من لیسانس مدیریت بازرگانی دارم . نمی دونم از کجا شروع کنم . راهنمایی می خواهم که
چه کاری راه اندازی کنم

RE: من لیسانس مدیریت بازرگانی دارم . نمی دونم از کجا شروع کنم . راهنمایی می خوام - ahmad rezaee - 04-21-2014 02:58 PM

دوست عزیز :

آموزش آکادمیک ،اولین مرحله حرکت است و آدر حقیقت آموزش اصلی شما از این به بعد شروع خواهد شد .

ندانستن چگونگی شروع طبیعی است ، چون شما آموزش در قلب بازار را یاد نگرفته اید . توصیه من اینست که مدتی برای آشنایی با کسب و کارهای تجاری نزد موفق ترین تاجران شهر کار کنید و طی این مدت شیوه های کاری آنها را یاد بگیرید .

بعد شروع به ایجاد کسب و کار خودتان کنید .

من حاضرم برای یاد گیری رمز و راز کاری بعضی از این افراد 1 سال تمام بدون مزد کار کنم ، پس صرف داشتن مدرک نمی توانید آینده موفقی برای خودتان رقم بزنید .

این تاپیک را هم مطالعه فرمایید

http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=6425

RE: من لیسانس مدیریت بازرگانی دارم . نمی دونم از کجا شروع کنم . راهنمایی می خوام - sasan00 - 04-21-2014 04:41 PM

(04-21-2014 02:58 PM)ahmad rezaee نوشته شده توسط:  دوست عزیز :

آموزش آکادمیک ،اولین مرحله حرکت است و آدر حقیقت آموزش اصلی شما از این به بعد شروع خواهد شد .

ندانستن چگونگی شروع طبیعی است ، چون شما آموزش در قلب بازار را یاد نگرفته اید . توصیه من اینست که مدتی برای آشنایی با کسب و کارهای تجاری نزد موفق ترین تاجران شهر کار کنید و طی این مدت شیوه های کاری آنها را یاد بگیرید .

بعد شروع به ایجاد کسب و کار خودتان کنید .

من حاضرم برای یاد گیری رمز و راز کاری بعضی از این افراد 1 سال تمام بدون مزد کار کنم ، پس صرف داشتن مدرک نمی توانید آینده موفقی برای خودتان رقم بزنید .

این تاپیک را هم مطالعه فرمایید

http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=6425

بله به این روش فکر کردم
بیشتر در فکر کارت بازرگانی هستم
اما من را می ترسانند
هم از لحاظ هزینه هم دیگر شرایط
نظر شما چی هست . لطفا راهنمایی کنین
با تشکر ساسان فلک زده Undecided

RE: من لیسانس مدیریت بازرگانی دارم . نمی دونم از کجا شروع کنم . راهنمایی می خوام - ahmad rezaee - 04-21-2014 07:04 PM

من سال 1378 آنموقعی که اوایل جوانی ام بود و از سربازی تازه برگشته بودم به هر زحمتی بود ، کارت بازرگانی گرفتم ، با اینکه از رمو تجارت سر رشته ای نداشتم و فقط چند ماهی در گمرک امور گمرکی انجام می دادم ، اما فکر می کنید ، چه اتفاقی افتاد .

بعد از 13ماه ورشکست شدم ، چون به اصل تجارت ، رموز بازار ، آشنایی با گرگهای بازار و ترفندهای آنها آشنایی نداشتم .

به نظر من هر کاری در عالم شدنی است و مرد نباید ترسی از امور داشته باشد ، به شرط اینکه یا علم اصلی آشنا باشد و رموز آنرا عملی یاد گرفته باشد و یا یک پیشکسوت همواره او را راهنمایی کند .

به هر حال ترسی نداشته باشید ، می توانید در فعالیتهای مرتبط با آموزش آکادمیکتان شغل های عالی بدست بیاورید.

RE: من لیسانس مدیریت بازرگانی دارم . نمی دونم از کجا شروع کنم . راهنمایی می خوام - sasan00 - 04-22-2014 09:35 AM

بی زحمت در مورد این گرگها و ترفندانشون برام بگین
و این با این کارت دقیقا میشه چه کار کرد و مزیتش چی هسن
با تشکر

RE: من لیسانس مدیریت بازرگانی دارم . نمی دونم از کجا شروع کنم . راهنمایی می خوام - sasan00 - 04-22-2014 09:41 AM

(04-21-2014 07:04 PM)ahmad rezaee نوشته شده توسط:  من سال 1378 آنموقعی که اوایل جوانی ام بود و از سربازی تازه برگشته بودم به هر زحمتی بود ، کارت بازرگانی گرفتم ، با اینکه از رمو تجارت سر رشته ای نداشتم و فقط چند ماهی در گمرک امور گمرکی انجام می دادم ، اما فکر می کنید ، چه اتفاقی افتاد .

بعد از 13ماه ورشکست شدم ، چون به اصل تجارت ، رموز بازار ، آشنایی با گرگهای بازار و ترفندهای آنها آشنایی نداشتم .

به نظر من هر کاری در عالم شدنی است و مرد نباید ترسی از امور داشته باشد ، به شرط اینکه یا علم اصلی آشنا باشد و رموز آنرا عملی یاد گرفته باشد و یا یک پیشکسوت همواره او را راهنمایی کند .

به هر حال ترسی نداشته باشید ، می توانید در فعالیتهای مرتبط با آموزش آکادمیکتان شغل های عالی بدست بیاورید.

بی زحمت در مورد این گرگها و ترفندشون بگین تا اگر کارت بازرگانی گرفتم با اینا آشنایی داشته باشم

و مزیت این کارت بازرگانی چی هست :Budo (102)::