یده ی در شرف اجرا ( نوعی بالش جالب ) - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: ایده های ساده برای کسب درآمد و یافتن شریک شغلی (/forumdisplay.php?fid=27) +--- موضوع: یده ی در شرف اجرا ( نوعی بالش جالب ) (/showthread.php?tid=1116) |
یده ی در شرف اجرا ( نوعی بالش جالب ) - arash1367 - 11-01-2011 01:39 AM سلام دوستان من در شرف ساخت یک بالش هستم که داخل اون ابر قرار داره و لای ابرها بلند گو تعبیه میشه با قبلیت اتصال باسیم به وسائل مختلف مانند پخش کننده های موسیقی که به افراد امکان کم و زیاد کردن ولوم رو هم میده قیمت تمتم شده حدود 3000 تمن هست و شکل ها و رنگ های جالبی هم داره مثل دایره ، قلبی شکل و ... تمام موارد مثل خیاط و مواد اولیه هم در نظر گرفتم و امادس حالا توی لحظه ی استارت هستم به نظرتون جواب میده خداییش روش فکر کنین و بعد جواب بدین قیمت فروش 5000 تومان ان RE: یده ی در شرف اجرا ( نوعی بالش جالب ) - کامیار کاظمی - 11-01-2011 01:59 AM اجرا شده این ایده را ا دیده ام! بالشت قرآنی مخصوص کودکان و نوزادان! لینک فروش در وب(کلیک کنید.) RE: یده ی در شرف اجرا ( نوعی بالش جالب ) - YashaR1989 - 11-01-2011 02:40 AM نمونه خارجیش هم من دیده بودم که برای زنگ بیدار باش صبح بود با قابلیت اتصال mp3 player RE: یده ی در شرف اجرا ( نوعی بالش جالب ) - mjdehghani - 11-01-2011 12:54 PM این طرح وجود داره . اگه بتونی قیمتو پایین بیاری موفق می شی RE: یده ی در شرف اجرا ( نوعی بالش جالب ) - MARYAR - 11-01-2011 12:58 PM آقاي آرش به نظر من با توجه به نزديك شدن به ايامي همچون كريسمس و ولنتاين اگر بتوانيد اشكال و موزيكهايي با اين مزمون قرار دهيد كه ايده جديدي به ايده قبلي اضافه شود يقينا درصد موفقيتتان بسيار بالاست. RE: یده ی در شرف اجرا ( نوعی بالش جالب ) - dalin - 11-07-2011 08:12 PM ایده جالبی هست خواستن توانستن هست RE: یده ی در شرف اجرا ( نوعی بالش جالب ) - homer - 12-03-2011 11:30 AM با سلام جالب هست روش کار کن جواب میده RE: یده ی در شرف اجرا ( نوعی بالش جالب ) - محمدرضا پورقوامی - 12-04-2011 08:11 AM من هم نمونه نوزاد دیدم و هم بزرگسال هم نمونه ای که به شکم مادر باردار بسته میشه تا نوزاد از همان ابتدا با شنیدن قرآن آشنا بشه و وقتی به دنیا آمد وبزرگتر شد به راحتی این آیات رو حفظ کند ویا با موسیقی های ملایم آرامش بگیرد .اما قیمت این محصولات بالا است که تنها راه موفقیت شما تنوع در اشکال و قیمت پایین است |