ایدا کاری در روز مادر(بحث و گفتگو و کمک دوستان) - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: کارهای عملی اعضا برای کسب درآمد (/forumdisplay.php?fid=48) +---- انجمن: ایده ها (/forumdisplay.php?fid=57) +---- موضوع: ایدا کاری در روز مادر(بحث و گفتگو و کمک دوستان) (/showthread.php?tid=11125) صفحه ها: 1 2 |
ایدا کاری در روز مادر(بحث و گفتگو و کمک دوستان) - pooga - 04-09-2014 12:08 PM سلام با بزرگان و اساتید محترم برنامه بنده برای 15 روز دیگست ......"روزمادر" میخوام یک کار جدید رو آماده کنم و برای مردم تازگی داشته باشه اگه میشه کمک کنید تا چهار روز دیگه کارم رو شروع کم ...البته میخوام به صورت دست فروشی انجام بدم محل انجام فعالیت : گرگان هستش ایده اولی که به ذهن خودم رسیده گل رز قرمز و گل رز رنگی که خودم بلدم درستشون کنم ![]() و ساخت تندیس های روز مادر با چاپ شعر رو اون بر روی تخته هتی سه لایه و .... کمک میکنید این کار رو کنم RE: ایدا کاری در روز مادر(بحث و گفتگو و کمک دوستان) - مهدی 1 - 04-09-2014 02:29 PM ایده خوبیه ، نمونه سازی کن و ببر بازاریابی ببین استقبال در چه سطحی هست برای چه موردی کمک می خواهی RE: ایدا کاری در روز مادر(بحث و گفتگو و کمک دوستان) - کامیار کاظمی - 04-09-2014 03:36 PM بسیار عالی است با یک قیمت مناسب, فروش عالی است میتوانید از یک گروه دستفروش استفاده کنید RE: ایدا کاری در روز مادر(بحث و گفتگو و کمک دوستان) - یک همراه سبز - 04-09-2014 03:55 PM با سلام کسی قیمت لوحی شبیه لوح زیر رو میدونه چند در میاد؟ ![]() RE: ایدا کاری در روز مادر(بحث و گفتگو و کمک دوستان) - یک همراه سبز - 04-09-2014 04:14 PM نظرتون در مورد این چیه؟ ![]() RE: ایدا کاری در روز مادر(بحث و گفتگو و کمک دوستان) - مهدی 1 - 04-09-2014 04:34 PM (04-09-2014 03:55 PM)محمد رضوانی نوشته شده توسط: با سلام بالای 15 20 تومنه RE: ایدا کاری در روز مادر(بحث و گفتگو و کمک دوستان) - pooga - 04-09-2014 08:04 PM (04-09-2014 02:29 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط: ایده خوبیه ، نمونه سازی کن و ببر بازاریابی ببین استقبال در چه سطحی هست آقا مهدی خودم میخوام فروش مستقیم رو خودم داشته باشم و اینکه نمیخوام جایی این مورد رو بدم تا تک باشه و فروشم تو محدوده بالا باشه و سرمایه کمی هم دارم (04-09-2014 03:36 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: بسیار عالی استممنون آقای کاظمی فقط اینکه به نظر شما توی بازار خاص هستند یا نه...؟بعد منظورتون اینه که من تولید کنم بدم به دست فروشها برام بفروشن ...؟چون دوست دارم خودم فروشش رو انجام بدم و نمیخوام هزینه زیادی بابتش انجام بدم (04-09-2014 03:55 PM)محمد رضوانی نوشته شده توسط: با سلام (04-09-2014 04:34 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط:بستگی داره خوب اگه بخوای یه دونه درست کنی همون 15 تا 25 رو در نظر بگیر ولی اگه عمده بخوای کار کنی اطمینان میدم 10 بیوفته(04-09-2014 03:55 PM)محمد رضوانی نوشته شده توسط: با سلام نظری نداری در مورد اینکه چه چیزایی خوبه واسه روز مادر ...؟ دوستان چه چیزایی رو میشه کنار گلها فروخت که با هزینه کم آماده بشه و قیمت مناسبی هم داشته باشه ممنون میشم بفرمائید RE: ایدا کاری در روز مادر(بحث و گفتگو و کمک دوستان) - یک همراه سبز - 04-10-2014 02:51 PM بهترین هدیه برای مادر:موفقیت فرزندانش هست و خلاصه اینکه بچه سر به راهی باشه(همون بچه که همسایه ها سرکوفتشو به بچه هاشون میزنن ![]() اما از لحاظ اقتصادی:نظر من اینکه یه چیز ماندگار باشه!مثل لوح تقدیر با یه شعر قشنگ ک روش حک شده،فک کنم خانمها به طلاجات و اینجور چیزا خیلی علاقه دارن حالا طلا نشد بدلیجات ولی از نوع با کیفیتش! اما در کنار گل میتونی از بدلیجات استفاده کنی !لوح تقدیر!کارت پستال!شمع های تزئینی!ادکلن!عطر!مام!وسایل ارایشی! RE: ایدا کاری در روز مادر(بحث و گفتگو و کمک دوستان) - pooga - 04-10-2014 04:27 PM بسیار ممنون از آقای رضوانی ...بله دقیقا درست فرمودید ...نمیخوام به گل محدود بشه کنار گل همین چیزایی که گفتید خیلی خوبه RE: ایدا کاری در روز مادر(بحث و گفتگو و کمک دوستان) - habib tousi - 04-10-2014 10:43 PM فروش گل بسیار عالی هستش و میتونی رز رو با دوبرابر قیمت خریدت بفروشی و بسنده ب گل نکن و همون کار تندیس چون از دست خودت بر میاد کنارش بفروش.ی تیپ بسیار شیک بزن(هر جند همه جوره خوشتیپی داداش) مطمئن باش فروش عالی خواهی داشت از چند روز قبلش شروع کن تا با دست فروشی آشنا بشی.مکان های پرتردد رو شناسایی کن |