سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
مطالب مفيد بورسي سايت هاي همسايه - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: بخش آموزش سایت (/forumdisplay.php?fid=132)
+--- موضوع: مطالب مفيد بورسي سايت هاي همسايه (/showthread.php?tid=11095)

صفحه ها: 1 2 3

مطالب مفيد بورسي سايت هاي همسايه - alireza091111 - 04-03-2014 12:14 PM

به نظر من در انتخاب سهم و سبد باید به این ایتم ها دقت کنید :

1- سابقه شرکت : از لحاظ مدیریت - سودآوری - خوشنامی و...
2- داشتن سهامدار عمده خوب
3- توانایی تقسیم سود بالا در مجمع =حداقل حدود 20% قیمت سهم بتونه سود تقسیم بکنه
4- سهامداران خرد که اطلاعات رانتی نذارند باید سهم با p/e پایین ( حدود 4-5و 6)و dps بالا از بین سهام گروه پتروشیمی - فلزات - سیمانی و.. انتخاب نمایند
انتخاب یک سهم با p/e بالای 6و7 و سهام زیانده برای سهامداران خرد اصلا" خوب نیست
سهامدار عمده مطلع می تواند سال ها صبر کنه تا شرکت رو از زیان به سود برسونه ما سهامدار خرد همچین صبری رو نداره

مثالي از نحوه دريافت سهام جايزه و سهام حق تقدم

ساراب 60 % افزایش سرمایه داده 27 % از محل اورده و 33 % از محل سود انباشته
مثلا" اگر شما مالک 10000 سهم قبل از افزایش سرمایه بودید الان به غیر 10000 سهم 3300 تا سهم جایزه می گیرید[/color] و 2700 تا حق تقدم
برای حق تقدم شما می توانید به ازای هر حق تقدم 100 تومان واریز نمایید تا تبدیل به سهم بشه یا می توانید حق تقدمتان را از طریق کارگزاریتان بفروشید هر حق تقدم 240-250 تومان خریدار داره

RE: مطالب مفيد بورسي سايت هاي همسايه - alireza091111 - 04-03-2014 12:24 PM

1- عرضه های اولیه :
همانطوریکه از قبل گفتم دوستان با سرمایه کم می توانند بیشترین بازدهی رو داشته باشند
بمپنا - کی بی سی - اعتلاء -غمینو - ارفع - پاکشو
دوستان می توانند چشم به عرضه های اولیه سال جدید داشته باشند
در صورت عرضه صف خرید کی بی سی و اعتلاء و غمینو از خرید خودداری بشه

2- شرکت هایی که توانایی تعدیل سود 92 را خواهند داشت
از نظر من گروه سرب و روی می توانند تعدیل خوبی داشته باشند
فاسمین - کاما و فزرین می توانند در 12 ماهه تعدیل خوبی داشته باشند

از گروه پتروشیمی خراسان رو مستعد تعدیل مثبت می دانم

3- شرکت هایی با p/e پایین و dps بالا
بی شک این شرکت ها تا برج 4 حرف اول و اخر بازار را خواهند زد و شرکت های با سود کم و زیان از توجه بازار خارج خواهند شد
گروه سیمانی :
بیشترین سود تقسمیمی رو خواهند داشت و یک سود مجمع مجانی برای این گروه متصور هستم
سفانو - سکارون - سبهان -سغرب - سکرما و... می توانند بازدهی خوبی داشته باشند
گروه سرب و روی :
فاسیمن - کاما و فزرین می توانند بالای 15% قیمت شون در مجمع سود تقسیم بکنند
گروه پتروشیمی هم سود های خوبی تقسیم خواهند کرد
از این گروه خراسان به شدت در محدوده 900 تومان مورد توجه من بود
کرماشا - در صورت افت بیشتر شیراز - می توانند یک سود مجانی مجمع را در پیشرو داشته باشند

- گروه ساختمانی :
این گروه هم با p/e پایین و امکان تعدیل سود همچنان می توانند مورد توجه بازار باشند همچنین با توجه به اینکه در سونامی فصل زمستان بیشترین افت قیمتی رو این گروه داشته اند
ثباغ - ثشرق - ثتران و ثغرب در قیمت های منفی می توانند مورد توجه باشند

RE: مطالب مفيد بورسي سايت هاي همسايه - alireza091111 - 04-03-2014 12:31 PM

ديد كوتاه مدت

در شرايط حاضر به ديد كوتاه مدت، گروه ساختمان مي تواند با توجه به افت 30% الي 50% گزينه هاي خوبي باشند. به نظرم در دو هفته آينده اين گروه افزايش 10% الي 20% داشته باشند.
ثتران و ثباغ را از بين گروه ساختمان بيشتر مي پسندم.

RE: مطالب مفيد بورسي سايت هاي همسايه - alireza091111 - 04-03-2014 12:41 PM

فايل اكسل براي مديريت سبد سهام

http://www.parsgig.com/f/Knmx3

RE: مطالب مفيد بورسي سايت هاي همسايه - alireza091111 - 04-05-2014 04:52 PM

دوگروه خودرو وساختمان احتمالا پولبکی به مقاومت شکسته شده خواهند داشت
فرصت خرید این دوگروه را از دست ندهید
خودرویی ها وساختمانی ها چنان رشدی خواهند داشت که کل بازار انگشت به دهان شود
بازهم میگویم بهpeگروه خودرو وبعضا بعضی ساختمانی ها توجه نکنید
بزودی بازار به ارزش این دوگروه پی خواهد
بهترین های دوگروه برای خرید به شرح زیر است
ثتران
وساخت
ثشرق

خودرو در صورت بازگشایی
خساپا
خزامیا
خکار
ختراک
خمحرکه
خاذین
خکمک
خکاوه

به نظر بنده سهم های فوق پربازده ترین سهم های بازار درسال جاری خواهند بود

RE: مطالب مفيد بورسي سايت هاي همسايه - alireza091111 - 04-05-2014 04:58 PM

ثتران نقل قول از مجید تهراتی :

هر روزی که می گذره ارزش ثتران بیشتر میشه و فنر سهم فشرده تر، وقتی سهم تا 420 بالا رفت اسکلت فلزی خدامی تا طبقه اول بالا آمده بود(شش طبقه هم پارکینگ است).

حال 5 طبقه بالا آمده است، تقریبا اکثر سفت کاری جمشیدیه و سهند زعفرانیه انجام شده، اداری خدامی هفت ماه پیش وقتی پروژه پیشرفت چندانی هم نداشت در حال معامله به قیمت 180 میلیارد تومن بود و یکی از بانک ها هم خریدار بود، به خاطر تغییر دولت معامله به حالت تعلیق درآمد ، در مجمع دی ماه یعنی حدود سه ماه پیش مدیر عامل از معامله قریب الوقوع 200 میلیاردی اداری خدامی صحبت کرد، حتی معامله نشود و کامل تر بشود و سپس فروخته بشود به نفع ثتران هم هست، و این بازی برد برد است، اگر با وضعیت فعلیش بفروشد سهم با تعدیل مثبت هم روبرو می شود اگر پروژه کامل تر شود و سپس فروخته شود دیگر قیمت 200 میلیارد نیست و حدقل 220 میلیارد خواهد بود، بروید ببینید پروژه ظفر ثنوسا موقعیتش کجاست و از چه قیمت هایی صحبت می کنند حال آن که کاربریش مسکونی است و پروژه اداری خدامی کجاست و کاربریش اداری است آن وقت ارزش این برج را خواهید فهمید.
چند وقت است که دایره روز به روز دارد کوچک و کوچک تر می شود و سهم تشنه یک خبر است تا با قدرت به رشد خود ادامه بدهد این خبر می تواند فروش یکجای اداری خدامی باشد، یا تعیین تکلیف زمین شهریار، یا گرفتن پروژه 122 هزار متری اداری حقانی ونک

RE: مطالب مفيد بورسي سايت هاي همسايه - alireza091111 - 04-07-2014 11:24 PM

از هفته پایانی اسفند سال 92 گروه خودرویی با آغاز روندی صعودی از فاز منفی خارج شدند.
در مسیر رشد این گروه احتمال تشکیل الگوهای بازگشتی قوت گرفته است .
مهمترین الگوهای بازگشتی نیز کف دوقلو و سروشانه کف میباشد .
در خگستر الگوی کف دوقلو با شکستن خط گردن در 420 و پولبک به این سطح محتمل است .
مقاومتهای سایر نمادهای این گروه عبارتند از :
در خزامیا 160
خپارس 222
خساپا 200
خبهمن 246
ختراک 220 ،
خاذین 420 و سقف سهم 460
خچرخش 210
ختور 317
ختوقا 255
خکار 400
خکاوه 100
خمحرکه 300
خموتور 215
خنصیر 700
خوساز

RE: مطالب مفيد بورسي سايت هاي همسايه - alireza091111 - 04-07-2014 11:33 PM

نوشته اصلی توسط meysam_sh_2020
اخباربازار امروز رو ندارم .ولی بازار 93 بازار کم جونی خواهد بود از 5 ماه پیش هم گفته بودم ....ولی خوب سهام خوب همیشه هست .....

سال 93 باید سهامداری کرد و رفت مجمع و بهای تمام شده رو اورد پایین و سال 94 سودش رو برد ....

سهم هایی نظیر همراه اول ...شپاس .....تاپیکو (پله ای و بعد از اومدن گزارشات 3 ماه ی پتروشیمی ها)......و سهامی که در مجمع حداکثر سود رو میدن و سود سال بعدشون هم بالاتره بازدهی بالای 35-40 درصد خواهند داشت ......و البته پی بر ایشون هم باید زیر 6 باشه .....اگه افزایش سرمایه هم داشته باشن چه بهتری

========
نکته ای در مورد تعویض سهم: به دلیل نوسانی بودن بازار تعویض سهم کار بسیار سختی است مخصوصا فروش سهم در منفی و تعویض با سهمی که مثبته ...

لذا پیشنهاد میشه یک سهم رو درست انتخاب کنید و باهاش سهامداری کنید .....من قبلا گفتم پله ای در حال خرید شپاسم ....و بعد از تکمیل خرید یه سالی باهش هستم ...بازدهی بالای 40 درصده

پتایر هم با دید بالای 1 سال گزینه خوبیه .....

آ.س.پ همینطور ولی آ.س. پ قطعا و قطعا بازی حق تقدم داره و به نظرم بعد افزایش سرمایه و روزهای اخر حق تقدم خریدش .......

خیالتون رو راحت کنم >> کمتر سهمی بازدهی بالای 200 درصد بده و حتی 100 درصد ..پس باید به باردهی بین 40 تا 100 درصد قانع بود در سال 93......

اگه نوسان گیر ماهری هستید میتونید بازدهی بیشتری هم کسب کنید ولی به نظرم بازار طوری هست که نوسان گیران با بازدهی کم و ضرر سهمو میدن میره و دائم در حال تعویضن و نمیتونن بازدهی سهامداری رو به دست بیارن و فرصت ها رو ازدست میدن ....

(نمونش خودم)

پس یا نقد باشید یا سهامداری کنید تا هیجان بازار هم کمتر بشه و منطقی پیش بره

با دوست عزیز میثم موافق هستم
بازار دو راه بیشتر ندارد
یا نوسان گیری

یا
سهامداری با سهام بسیار ارزنده
سهامی که پی به ای تحلیل انها با حداقل مفروضات زیر 4.5 یعنی پی به مبتنی با نرخ سود بانکی باشد
سهامی که سود مجمع خوبی تقسیم میکنند حداقل در سه سال اینده و به موقع سود را واریز میکنند

انتخاب خود من هم سهامداریست و گاهی به خاطر افت شدید برخی سهام اصلاح پورتفوی انجام خواهم داد اما نه با ضرر
نرخ بازدهی که برای سال 93 برای خودم در نظر گرفتم بازده 40 تا 50 درصد است .

RE: مطالب مفيد بورسي سايت هاي همسايه - alireza091111 - 04-07-2014 11:44 PM

اکثر افرادی که تازه وارد بورس میشوند و تعریف p/e رو یاد میگیرند فقط دنبال سهام با پی پایین میگردند ...... میگردند و سهام با پی بسیار پایین را میخرند و در کمال نا باوری میبینند که این سهام با پی پایین نسبت به بقیه بازار یا درجا میزند و یا افت میکنند خود بنده هم در اوایل ورودم به بورس دچار چنین اشتباه بزرگی شدم و همواره دنبال سهام با پی پایین بودم اما در عین ناباوری میدیدم که سهام با پی برای 4 من افت میکند ولی سهامی با پی بر ای 12 هر روز صف خرید است و هر روز رشد میکند حال ببینیم دلیل این امر چیست ؟
معنی و تعریف درست p/e فقط و فقط دوکلمه است انتظار بازار
یعنی چی؟ یعنی اگر سهمی پی بالا دارد انتظار بازار از سود سازی آینده سهم بیشتر است و اگر سهمی پی بر ای پایین دارد انتظار بازار از سود سازی آتی سهم پایین است درک همین دو کلمه از مفهوم پی بر ای به شما کمک میکند از یک معامله گر آماتور به یک معامله گر متوسط و حتی خوب ارتقا پیدا کنید
خیلی از کسانی که حتی سالهاست معامله میکنند هنوز درک درستی نسبت به مفهوم پی بر ای ندارند و وقتی در مورد سهمی ازشون میپرسید به شما میگویند نه به درد نمی خوره پی بر ایش بالاست اما باید پرسید این پی بر ای بالا یا انتظار بالای بازار از سود سازی آتی سهم مورد نظر یک انتظار واقعیست که محقق خواهد شد یا انتظاری غیر واقعیست که سبب خواهد شد در آینده سهم پی بر ای بشکند و عملا نزول کند
اگر انتظار واقعی باشد نه تنها سهم با پی بر ای بالا به رشد خود ادامه میدهد بلکه شاید بسیار بیشتر از آنچه که شما و بازار تصور می کردید رشد کند

[b]دو شرکت a و b را به عنوان مثال در نظر میگیریم

هر دو شرکت قیمت 300 تومن دارند
شرکت a یک تومن سود اعلام کرده و شرکت b هفتاد تومن سود اعلام کرده کدام را میخرید !!!!؟؟؟ قریب به یقین خواهید گفت شرکت b.......... اما اگر از بنده بپرسید میگویم اطلاعات کافی نیست سود سازی آینده دو شرکت باید بررسی گردد
حالا فرض کنیم که شرکتa در 3سال بعد به ترتیب 20 تومن 50 تومن و 100 تومن سود خواهد ساخت وشرکت
ّb در 3 سال آتی 50 تومن 60 تومن و 70 تومن سود خواهد ساخت حالا کدام را خواهید خرید ؟؟؟؟!!!
بنده بدون هیچ شکی شرکت a را خواهم خرید شما چطور؟
شاید بگید بازار ما اینقدر بلند مدت و ژرف به سهام نگاه نمی کند اما دقیقا اشتباه میکنید بازار بسیار عمیق و دقیق سود سازی شرکتها را زیر نظر دارد و به دنبال سهامیست که سود آوری آتی خوبی خواهند داشت
شرکت a مشخصا یک روند سود آوری با رشد بسیار خوب دارد و اگر همین رشد سود آوری را در نظر بگیریم در سال چهارم حداقل 200 تومن سود خواهد ساخت ولی شرکت b یک روند سود سازی تقریبا ثابت دارد که با نوسان همراه هست و احتمالا در سال چهارم هم حداکثر 80 تومن سود خواهد ساخت
حال برگردیم به زمان حال پی بر ای سهم a برابر 30 می باشد و شرکت b پی بر ای 4.3 دارد اما در واقع با سود تحلیلی 4 سال بعد ما شرکت a را با پی بر ای واقعی 1.5 میخریم و شرکت b را با پی بر ای تحلیلی 3.7 پس نه تنها شرکت a را با پی بر ای 30 در قیمت 300 تومن گران نخریده ایم که ارزان هم خریده ایم

این راز بالا رفتن سهام با پی بر ای بالا می باشد اما آیا این یک قانون کلی ست بازار همواره هوشمند عمل میکند !!؟؟
حالا با تفاسیر بالا به نظرتان گروه خودرویی چرا بالا می رود؟؟؟؟؟[/b]

RE: مطالب مفيد بورسي سايت هاي همسايه - alireza091111 - 04-10-2014 11:28 PM

سهم هاي ارزنده از نظر mohsen ho

1.ثتران

2.خكمك

3. خساپا (بادیدبلندمدت)

وساخت نیز چارت بسیار زیبایی داره