سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
ایجاد شرکت خدمات حسابداری و مشاوره مالیاتی - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: ما شروع کردیم! شما چطور؟ (/forumdisplay.php?fid=125)
+--- موضوع: ایجاد شرکت خدمات حسابداری و مشاوره مالیاتی (/showthread.php?tid=11070)

ایجاد شرکت خدمات حسابداری و مشاوره مالیاتی - yagub62 - 03-30-2014 10:02 PM

با سلام خدمت دوستان عزیز و تبریک سال نو
بنده در نظر دارم در اینده نزدیک یک شرکت "خدمات حسابداری و مشاوره مالیاتی" تاسیس کنم. دوستان عزیز اگه کسی تجربه ای ، ایده ای داره لطف کرده ما را در جریان بذارن.
با تشکر

RE: ایجاد شرکت خدمات حسابداری و مشاوره مالیاتی - saman. - 04-01-2014 12:42 AM

اگه بتونی بیشترتو کارمالیات برارزش افزوده وگزارشات فصلی بری احتمال موفقیتت زیادتره، میتونی ازدانشجویان حسابداری به عنوان کارآموزاستفاده کنی وخودت هم ناظربه کاراشون باشی وگزارش های نهایی وتحریردفاترو... روتاییدکنی
اما مهمترین قسمت کارجذب مشتری تو این بازاررقابتیه چون شرکت ها ویا فروشگاه هاو... یا حسابداری برا خودشون دارن ویا باشرکت های حسابداری دگه کارمیکنن.شما مهمترین قسمت کارتون همین جذب مشتریست که با ارتباط خوب وقوی ویه تبلیغات خوب اون هم حلههه...
انشالا که مووفق میشی.نترس بروو جلوو..

RE: ایجاد شرکت خدمات حسابداری و مشاوره مالیاتی - yagub62 - 04-10-2014 12:14 AM

مرسی saman.فکر خوبیه. برا جذب مشتری چیکار باید کرد؟

RE: ایجاد شرکت خدمات حسابداری و مشاوره مالیاتی - saman. - 04-17-2014 11:42 PM

شایدسخت ترین کار حسابداری همین جذب مشتری باشه.ولی با سرزدن به شرکتها،فروشگاه ها.. موقعه پلمپ دفاتر برو جاهایی که دفاتر قانونی روپلمپ میکنن میتونی اونجاها کاربگیری
تبلیغات خوب،تراکت،ارسال اس ام اس و...
موفق باشی..

RE: ایجاد شرکت خدمات حسابداری و مشاوره مالیاتی - مینو. - 04-18-2014 11:03 AM

منم دارم همین کار رو شروع میکنم فعلا دنبال کارای مجوزم
ولی به نظرم برای این کار به زمان نیازه من توی شرح فعالیت اینا رو برا اول کار نوشتم طرح توجیهی امور مالی اداری و حسابداری- ثبت شرکت
امیدوارم که بتونم کار کنم

RE: ایجاد شرکت خدمات حسابداری و مشاوره مالیاتی - yagub62 - 09-06-2014 12:32 AM

(04-18-2014 11:03 AM)مینو. نوشته شده توسط:  منم دارم همین کار رو شروع میکنم فعلا دنبال کارای مجوزم
ولی به نظرم برای این کار به زمان نیازه من توی شرح فعالیت اینا رو برا اول کار نوشتم طرح توجیهی امور مالی اداری و حسابداری- ثبت شرکت
امیدوارم که بتونم کار کنم

با سلام
دوست عزیز کارتو راه انداختی؟