آموزش کامل کاشت داشت برداشت(زعفران) - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کارگروه های کارهای عملی سایت (/forumdisplay.php?fid=114) +--- انجمن: كارگروه كشاورزي (/forumdisplay.php?fid=117) +--- موضوع: آموزش کامل کاشت داشت برداشت(زعفران) (/showthread.php?tid=11064) صفحه ها: 1 2 |
آموزش کامل کاشت داشت برداشت(زعفران) - goldcover - 03-30-2014 02:00 PM سلام اگه مایل به کشت زعفران در خانه،زمین روستایی،باغ،باغچه دارید این فایل کم یاب رو توسط استاد عزیزم آقای ببری مسئول بخش زراعت جهاد کشاورزی استان زنجان که حاصل 5 سال تجربه کاری،تحقیق وپژوهش برروی این نوع گیاه میباشدرو البته با اجازه ایشان دراختیار شما عزیزان قرار میدهم. ![]() مشخصات : 102اسلاید ، کاملا مصور ،حدود 10 مگابایت دانلوداز آپلودبوی
اگه به هر نحوی نتونستید دانلود کنید ایمیل بدید،بفرستم ایمیلتون RE: آموزش کامل کاشت داشت برداشت(زعفران) - ali diana - 03-30-2014 05:28 PM واقعا ممنونم...عالی بود...همچین جزوه ای تا حالا ندیده بودم RE: آموزش کامل کاشت داشت برداشت(زعفران) - MARYAR - 03-31-2014 12:07 AM ممنون آقا حامد.خیلی عالی بود. دوستان دیگه هم اگر جزوات به این کاملی دارند آپلود کنن ممنون میشم. انشاله که این جزوات بتونن پله ای از راه موفقیت یکی از دوستان باشن. پیروز باشید RE: آموزش کامل کاشت داشت برداشت(زعفران) - مهندس روح الله زاهد - 03-31-2014 11:28 AM سلام دوست عزیز من هرکار کردم دانلود نشد اگه زحمتی نیست برام فایل رو ایمیل کن rohalah1371@Yahoo.com RE: آموزش کامل کاشت داشت برداشت(زعفران) - مهدی ر - 03-31-2014 12:34 PM من راحت دانلود کردم ممنون RE: آموزش کامل کاشت داشت برداشت(زعفران) - goldcover - 03-31-2014 01:13 PM ممنون از دوستان عزیز ![]() یه فایل دیگه هم از زعفران واسه دانلود میگذارم که خلاصه فایل بالا میباشد. به عبارتی ،یه نگاه کلی تر از کشت زعفران میده که زیاد به جزییات پرداخته نشده. ---------------------------------------------------- آموزش دانلود از آپلود بوی : 1- برروی لینک دانلود کلیک کنید منتظر باشید صفحه ای باز بشه 2- دراون صفحه روی دانلود با سرعت پایین کلیک کنید 3- حدود 30 ثانیه صبر کنید تا لینک دانلود فعال شه بعد روی Create Download Link کلیک کنید 4- یکم پایین تر روی Download Now کلیک کنید ؛درضمن این لینک به مدت 270 ساعت از اولین دانلودتون معتبره ----------------------------------------------------- مشخصات فایل : 9 صفحه - کاملا صریح وروان - قالب PDF دانلود از آپلود بوی اگه به هر نحوی نتونستید دانلود کنید ایمیل بدید،بفرستم ایمیلتون
(03-31-2014 11:28 AM)ROHALAH1371 نوشته شده توسط: سلام دوست عزیزسلام فرستادم ایمیلتو چک کن ![]() RE: آموزش کامل کاشت داشت برداشت(زعفران) - rezaho - 03-31-2014 01:24 PM ممنون دوست عزیز خدا خیرتون بده RE: آموزش کامل کاشت داشت برداشت(زعفران) - مهندس روح الله زاهد - 04-01-2014 12:03 AM سلام ودرود بی پایان ممنون از لطف شما ان شا الله خدا به شما خیر و برکت بده RE: آموزش کامل کاشت داشت برداشت(زعفران) - pooga - 04-01-2014 12:27 AM ممنون خدا خیرت بده ...ولی شما اگه بتونی به غیر سرور آپلود بوی توی یه سرور دیگه هم آپ کنی بهتره ...چون بعد که دان نشه سرور فایل رو میپاکه و این تاپیک دیگه هیچ ارزش معنوی هم نداره ...تشکر چندتا لینک کمکی بهش اضافه کنید ...اگر هم وقت نداشتید و نتونستید امر بفرمائید من انجام بدم RE: آموزش کامل کاشت داشت برداشت(زعفران) - goldcover - 04-01-2014 12:36 AM (04-01-2014 12:27 AM)pooga نوشته شده توسط: ممنون خدا خیرت بده ...ولی شما اگه بتونی به غیر سرور آپلود بوی توی یه سرور دیگه هم آپ کنی بهتره ...چون بعد که دان نشه سرور فایل رو میپاکه و این تاپیک دیگه هیچ ارزش معنوی هم نداره ...تشکر چندتا لینک کمکی بهش اضافه کنید ...اگر هم وقت نداشتید و نتونستید امر بفرمائید من انجام بدم سلام دوست عزیز نه اتفاقا تو یه سرور دیگه آپلود کردم ،اگه بعده 30 روز حذف بشه اون لینکو میزارم بازم ممنون که اطلاع دادی ![]() |