عید دیدنی مجازی میلیاردرها - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36) +--- موضوع: عید دیدنی مجازی میلیاردرها (/showthread.php?tid=11029) |
عید دیدنی مجازی میلیاردرها - MARYAR - 03-21-2014 03:28 PM سلام دوستای گلم. حالتون چطوره؟؟؟ چه خبرا؟؟؟ سال 93 هم اومد... همگی یه سال بزرگتر شدیم و امسال هم موفقیت های زیادی منتظر ماست تا بدستش بیاریم. می خوایم از امسال آیین دید و بازدید عید را تو انجمنمون به صورت مجازی و حتی حضوری رواج بدیم. در این تاپیک میتونیم به صورت مجازی بریم عید دیدنی بزرگان و همگی اعضا و اگرم فرصت مجال داد و حضوری عید دیدنی اعضا رفتیم خاطرات و عکساش را اینجا بگذاریم. RE: عید دیدنی مجازی میلیاردرها - سیدمهدی هاشمی - 03-21-2014 04:06 PM فارسی:عیدتون مبارک. شوشتری:عیدتو مبارک با. بختیاری:عیدت منه عیدا. عربی:عیدکم مبارک. بقیشو شما با لهجه ی قشنگتون ادامه بدید. RE: عید دیدنی مجازی میلیاردرها - یوسف خادم پیر - 03-21-2014 08:10 PM کردی:جژنتان پیروز بیه RE: عید دیدنی مجازی میلیاردرها - MARYAR - 03-21-2014 10:36 PM خوب واسه امشب میتونید تشریف بیارید خونه مدیریت و معاونت... بفرمایید عید دیدنی. هدیه و عیدی جملات تاکیدی و مثبت یا تصویرای معنا دار قشنگ یادتون نره... قدمتون روی چشممم بفرمایید RE: عید دیدنی مجازی میلیاردرها - MARYAR - 03-21-2014 11:06 PM قدرت شیر توی قدرت عضلاتش نیست... توی وجودشه... وقتی میخواد چیزی رو بدست بیاره, با تمام وجود بلند میشه, با تمام وجود دنبالش میکنه , و با تمام وجود بدستش میاره... بلند شو رویاتو بدست بیار.. RE: عید دیدنی مجازی میلیاردرها - yousefi66 - 03-21-2014 11:27 PM لری لرستان:عیدتو مارک RE: عید دیدنی مجازی میلیاردرها - ali1371 - 03-22-2014 02:03 AM مازندراني ![]() شمه عيد مبارك باو ![]() نوروز اين عيد باستاني رو به همه دوستان و اساتيد گرامي و عزيز خودم تبريك ميگم ![]() RE: عید دیدنی مجازی میلیاردرها - مهدی ر - 03-22-2014 10:32 AM ترکی قوچان : عیدیس مبارک اولسون RE: عید دیدنی مجازی میلیاردرها - davaran - 03-22-2014 10:53 AM عید همگی مبارک .. RE: عید دیدنی مجازی میلیاردرها - mjdehghani - 03-22-2014 12:32 PM سلام علیکم سال نوتون مبارک باشه راستی تو دنیای حقیقی هم اینجوری پذیرایی می کنید خانم معاونت ![]() دیگه رفع زحمت می کنیم باید خونه آقای قربانیان هم بریم . راست عیده خواهشاً اگه کدورتی هست کنار بزاریم . من واقعاً همتون رو دوست دارم ،دلم هم براتون تنگ شده . (این پارگراف آخر جدی بود ) |