مشارکت در کار - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: کارهای عملی اعضا برای کسب درآمد (/forumdisplay.php?fid=48) +--- موضوع: مشارکت در کار (/showthread.php?tid=11002) |
مشارکت در کار - matarodi - 03-16-2014 01:32 PM دوستان سلام و پیشاپیش عید مبارک اولا دعا کنید تا به لطف حضرت فاطمه زهرا مشکل من حل بشه دوما : من قبلا در پستهای انجمن فکر کنم مطلبی رو خوندم که آقای قربانیان فرموده بودن زمانی که در کار ساخت و ساز در تهران بودند ، برای کمک کردن و راه انداختن دو تن از دوستان آنها را به صورت متری از کارم با توجه به سرمایه اشان شریک کردم و پس از ساخت و فروش هم به همان میزان واحد فروش شده سود آنها را محاسبه و به آنها دادم. در مرحله بعد آنها با پول قبلی و سود حاصل شده سهم بیشتری خردیدند و در مرحله سوم هم یک واحد و در نهایت خودشان شروع به ساخت و ساز کردند...... خلاصه کار خیر، صادقانه و کمک بیدریغ آقای قربانیان بوده است که به صورت عام میتوان گفت دست این دو جوان را گرفته و آنها را بالا کشیده است. و نتیجه خیر آن برایش مانده که حالا بعد از چندین سال ما آنرا دوباره برای بارها بازگو کرده و با دعای خیر یادش می کنیم..... پیشنهاد می کنم، بزرگان و دست اندرکاران انجمن که اکنون صاحب کار و حرفه ای در هر کجای کشور هستند و حاضرند چنین خدمتی را پایه گذاری نمایند و دست کوچکترها (مبتدی ها) را بگیرند و به جایی برسانند با ذکر عنوان شغل خود اعلام نمایند تا شاید دوستانی باشند که منتظر چنین حرکتی باشند و به آنها بپیوندند. RE: مشارکت در کار - matarodi - 03-16-2014 01:40 PM ببخشید ظاهرا نمی تونم مطلب رو ویرایش کنم و دو بار نوشته شده قابل توجه مسئولین RE: مشارکت در کار - morning star - 09-13-2014 08:42 PM پیشنهاد بسیار عالی هست اما مثل اینکه دوستان استقبالی نکردند... |