فروش بدلیجات !میشه به نظرتون؟؟؟ - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کارآفرین (/forumdisplay.php?fid=108) +--- انجمن: کارآفرینی (/forumdisplay.php?fid=21) +--- موضوع: فروش بدلیجات !میشه به نظرتون؟؟؟ (/showthread.php?tid=11001) |
فروش بدلیجات !میشه به نظرتون؟؟؟ - naderfmk - 03-16-2014 10:37 AM سلام به دوستان من حدود 10 میلیون دارم در ضمن در حال خدمت سربازی هستم.ولی همه روزه صبح بیکارم تو فکرمه که ی فروشگاه بدلیجات بزنم نمیدونم میگیره یا نه شما نظرتون چیه ؟؟ اگه مخالفین به نظرتون با این مقدار سرمایه و این شرایط میشه چیکار کرد؟؟ ![]() ![]() ![]() ![]() اگه راهنمایییم کنین ممنون میشم RE: فروش بدلیجات !میشه به نظرتون؟؟؟ - هومان هرمزدی محمد آبادی - 03-16-2014 11:29 AM آخه به عوامل زیادی بستگی داره مثلا اگه دوست دخترهات زیاد باشن بی شک در فروش بدلیجات ورشکست میشی. پیشنهاد من فلافل هستش که تنها نیاز به یه زیرزمین کنار چند تا اداره و مدرسه ترجیحا فنی و حرفه ای و یا کاردانش داره. الان من فلافل رو دونه ای 200 میخرم و هر روز بیشتر معتادش میشم. سال پیش تابستون بود که میخواستم یه کارگاه کوچیک فلافل بزنم اما اطرافیان گفتن نمیگیره و مثل دارکوب رفتن تویه مغزم که پس مدرک کارشناسیت چی میشه؟؟؟ دقیقا دوستم محل و دستگاهی که مد نظر داشتم رو تهیه کرد و شکر خدا الان توپ تکونش نمیده البته خودش هم زبونش مثل فلافل هاش چربه و خیلی خوب تونست قرارداد ببنده و با مشتری جوری صحبت میکنه که آدم حس میکنه یه مرسدس بنز رو داره به قیمت 200 تک تومانی میخره و تا جایی که پول در جیبش هست سفارش فلافل میده البته بماند که دیگه خانمای خونه از بوی روغن و پیاز متنفر هستند و ترجیح میدن خانواده یه غذای حاضری و تقریبا سالم نوش جان کنن(به همراه نوشابه که دیگه آخرشه) |