****سایت ایرانی کسب درآمد 100درصد مطمئن(همراه با نمایش فیش پراختی اعضا) *** TEO - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: راه های خلاف برای پول درآوردن (عبرت نامه) (/forumdisplay.php?fid=6) +--- موضوع: ****سایت ایرانی کسب درآمد 100درصد مطمئن(همراه با نمایش فیش پراختی اعضا) *** TEO (/showthread.php?tid=109) |
****سایت ایرانی کسب درآمد 100درصد مطمئن(همراه با نمایش فیش پراختی اعضا) *** TEO - mosilini - 02-11-2011 01:15 PM سلام دوستان میخوام سایتی رو بهتون معرفی کنم که کارش گرفتن تبلیغه و کار شما دیدن تبلیغ و کسب درآمد ازون ![]() این سایت ایرانی تا امروز بیش از 5300 عضو داره .. رتبه در الکسا 350 ... که به سرعت در حال رشد است . درضمن این آمارو توی 2ماه بدست آورده !! ![]() شما بعد از گذشت یه مدت میتونید درآمد خودتونو بیشتر کنید با استفاده از روش هایی که درین سایت هست . محیطی کاملا ساده پشتیبانی واقعا خوب ( من خودم بارها سوالی داشتم ازشون که توی 2 ساعت جوابمو دادن !) برای افراد تازه ثبت نام کرده ابتدا روزانه 4 تبلیغ در منوی کاربریشون هست تا ببینن و با دیدن هر تبلیغ پولی به حسابشون ریخته بشه.. هر تبلیغم نهایتا 1 دقیقه وقت میبره شما در ادامه میتونین تبلیغاتتونو به 10 تا برسونین، درآمد با ثبت نام در سایت های گفته شده در این سایت ، گرفتن زیرمجموعه ، اجاره زیرمجموعه و ... از راههای کسب درآمد ازین سایت هست توی قسمت تالار این تئوباکس اطلاعات مورد نیازتون هست ( همچنین فیش پرداختی اعضا که پول دریافت کردند و خودشون اون فیشو گذاشتن) شما میتونین از لینک پایین به قسمت ثبت نام رفته و مشخصاته خواسته شده رو تکمیل کنید (درضمن شما این مشخصاتو میتونید بعدا ویرایش کنید،از جمله شماره حساب و شماره موبایل) ![]() موفق باشید . سایت کسب درآمد تئوباکس. . ![]() RE: ****سایت ایرانی کسب درآمد 100درصد مطمئن(همراه با نمایش فیش پراختی اعضا) *** TEO - کامیار کاظمی - 02-11-2011 03:16 PM دوست عزیز ظاهرا لینک مشکل دارد. RE: ****سایت ایرانی کسب درآمد 100درصد مطمئن(همراه با نمایش فیش پراختی اعضا) *** TEO - کامیار کاظمی - 04-09-2011 11:32 PM معرفی شرکت ها وفعالیت های کلیکی و هرمی ممنوع است.پست بسته شد. |