راهنمایی برای شرکت در نمایشگاه بین المللی - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: راه های کسب درآمد در ایران (/forumdisplay.php?fid=2) +--- موضوع: راهنمایی برای شرکت در نمایشگاه بین المللی (/showthread.php?tid=10879) |
راهنمایی برای شرکت در نمایشگاه بین المللی - sepideh2009_k - 02-23-2014 11:07 AM با سلام خدمت همه من می خواستم بدونم در کدوم یک از استان ها مردم بیشتری از نمایشگاه های بین المللی استقبال می کنند البته به جز تهران می خوام یک غرفه پوشاک بچه و سیسمونی و اطاق کودک بگیرم در این نمایشگاه ها ممنون می شم از اساتید که راهنمایی کنن ![]() ![]() RE: راهنمایی برای شرکت در نمایشگاه بین المللی - mortezaon - 02-27-2014 03:37 AM (02-23-2014 11:07 AM)sepideh2009_k نوشته شده توسط: با سلام خدمت همه تو رشت اوضاع خوبه مردم خوب استقبال میکنن من خودم تابستون شرکت کردم یه غرفه 70 متری گرفتم اجارش شد 5 میلیون و 15 میلیون هم خرج دکور کردم و خدا شکر علاوه بر تبلیغات و در اوردن پول خودش یه مقداری هم سود داشت |