سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
زمزمه های منفی - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: روانشناسی (/forumdisplay.php?fid=106)
+--- انجمن: روانشناسی شخصی (/forumdisplay.php?fid=37)
+---- انجمن: افکار منفی (/forumdisplay.php?fid=71)
+---- موضوع: زمزمه های منفی (/showthread.php?tid=10814)

زمزمه های منفی - Elixir - 02-15-2014 11:27 AM

چند وقت پیش توی یه تاکسی نشسته بودم که یه موزیک با تم منفی پخش می شد و متاسفانه راننده چندبار این موزیک رو ریپ کرد همه ی سرنشین ها کاملا ناخواسته این موسیقی رو می شنیدن.وقتی از تاکسی پیاده شدم و داشتم بقیه مسیر رو پیاده می اومدم متوجه شدم که موزیکی که توی تاکسی پخش شده توی ذهنم راه پیدا کرده و من دائم دارم توی ذهنم این قسمت از موزیک رو مرور میکنم که میگفت: پرم از حس دلتنگی از اشک و گریه بسیارم و.... تا متوجه این موضوع شدم سریع این زمزمه ی منفی رو با یک ترانه ی مثبت توی ذهنم جابجا کردم که این شد: پرم از حس پولداری در رفاه و خوشحالم- تا وقتی که هدف باشه به آینده امیدوارم.

از امروز میخوام تمام زمزمه های منفی ای که خواسته یا ناخواسته گاهی توی ذهنم مرور میشه رو با یه عبارت مثبت جایگزین کنم.. میخوام این تاپیک جایی باشه برای تبدیل زمزمه ها عبارات اشعار یا حتی ضرب المثل های منفی ای توی ذهنمون نهادینه شده.بابد عبارات مثبتی رو انتخاب کنیم که با اهدافمون همسو باشه.

RE: زمزمه های منفی - Tnia - 02-15-2014 12:33 PM

مثل من از هدست استفاده کن خود به خود منفیها ف/ی/ل/ت/ر میشه Yosef.gif
من همیشه تو اماکن عمومی که سر و صدا زیاده و ممکنه صدای محیط ناخواسته روی احساسات و تفکر و حتی اعصاب و تمرکزم تاثیر بذاره با یک هدست و انتخاب یک موزیک مثبت و ملایم حلش میکنم Sleepy

RE: زمزمه های منفی - بابایی - 02-15-2014 05:27 PM

پیشنهاد هدست خوبه ولی میشه حتی فایلهای آموزشی رو تو تاکسی گوش داد.

RE: زمزمه های منفی - MohamadMJ - 02-15-2014 05:46 PM

ای ول. فکر خوبیه. راستش من هر آهنگی شنیدم تا حالا منفی بوده. آهنگ مثبت اندازه انگشتهای دو تا دستامم نشنیدم تا حالا
مگر آهنگ بدون متن که فقط ریلکس کنم که اونم خب خسته کننده میشه بعد از یه مدت.
آموزش های صوتی هم راستش یه کیفیت های عجیبی دارن فقط گوش درد میگیرم. کلا آموزش های صوتی که بتونه کمکی بهم بکنه هم ندیدم.
ولی شاید با این روش جایگزینی اشعار بشه کار کرد.
ای کاش روند موسیقی ایران از شکست عشقی یکم میرفت سمت پیشرفت و موضوعات مثبت
والله به خدا