سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
هدف بدون راه رسیدن! - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127)
+--- موضوع: هدف بدون راه رسیدن! (/showthread.php?tid=10781)

هدف بدون راه رسیدن! - rezaya2938 - 02-11-2014 11:53 PM

سلام. در ابتدا از همه دوستانی که پست هاشون باعث روشنی راه خیلی ها شده تشکر میکنم. بخصوص جهان آگهی بزرگ 10_004
اصل مطلب:
متولد 69 هستم، یک سالی هست ازدواج کردم، از برج 6 امسال(92) خدمتم شروع شد. بعد از آموزشی به صورت اداری(امریه) در یک اداره کار میکنم. از 7 صبح تا 3 ظهر.
کارم طراحی وبسایته. که خدارو شکر درآمدش خوب بوده. اما با درآمدش نمیشه زندگی آیندمو بسازم به علاوه اینکه نمیخوام تا آخر عمر طراح سایت باشم.
صبح ها که اداره هستم میتونم کارهای طراحی سایتم رو انجام بدم. و نیاز به کاری دارم ک بشه از 4بعدازظهر ب بعد انجام داد. یا بصورت دورکاری باشه یا آنلاین.

به همین خاطر خیلی وقته دنبال کار دیگه ای هستم. اما از اونجایی که از سال 88 تنها کاری ک کردم همین برنامه نویسیه، نمیدونم چه کاری خوبه و چه کاری میتونم بکنم.
** به دنبال کاری میگردم ک بشه بهش اعتماد کرد و بتونم باش زندگیمو بسازم **

شخصیت:
- همیشه به دنبال ایده های جدید هستم و همیشه دلم میخواسته با طرح یه ایده جدید زندگیمو دگرگون کنم. اما بجز یه سری ایده سایت کوچیک ک چندان موفق نبوده چیزی نداشتم
- دوس ندارم زیر دست کسی باشم و بیشتر دوس دارم خودم همه کارها رو بکنم. متولد فروردینم دیگه!
- دروغگوی خیلی بدی هستم و اصلا نمیتونم دروغ بگم!!
- از ریسک میترسم! احتمالا!

گزینه های روی میز:
نهایت سرمایم 10 ملیونه.
میتونم با باجناقم شریک بشم ک حدود 30 ملیون سرمایه بشه.
مشهد زندگی میکنم

هدف:
درآمد ماهیانه مناسبه. اما نمیدونم از چه طریق

درنهایت:
پیشنهاد دوستان چیه؟ چه کاری انجام بدم. مرسی

RE: هدف بدون راه رسیدن! - مهدی 1 - 02-12-2014 12:16 AM

شما اطلاعات را دادید ولی اصل کاری را نگفتید که تخصص و علاقمندیهاتون چی هست ولی به صورت کلی
اگر تخصص خاصی ندارید باید به شغل های دم دستی و اتفاقا پردرامد فکر کنید ، نظیر سوپرمارکت ، مرغ فروشی ، لبنیات ، فروشگاه هر چیز عمومی و ...
که با یک شریک کار را استارت بزنید و پس از اتمام دوران خدمت 100 درصد در خدمت شغل باشید
کارهای خاص و تخصصی یا تجربه می خواد ، یا پشتبان یا تحصیلات یا ...

اما پیشنهاد دوستانه ام اینه که به همون کاری که دارید انجام می دید بپردازید ، ولی قوی تر و پرقدرت تر ، مطمئنا موفقیتش بیشتره

RE: هدف بدون راه رسیدن! - rezaya2938 - 02-12-2014 01:05 AM

(02-12-2014 12:16 AM)مهدی 1 نوشته شده توسط:  شما اطلاعات را دادید ولی اصل کاری را نگفتید که تخصص و علاقمندیهاتون چی هست ولی به صورت کلی

همونطور ک گفتم " از اونجایی که از سال 88 تنها کاری ک کردم همین برنامه نویسیه، نمیدونم چه کاری خوبه و چه کاری میتونم بکنم"

یعنی کاری ک توش مهارت دارم همین برنامه نویسیه. علاقه هم دارم ولی فقط بعضی اوقات. بخاطر کمردرد و گردن دردی ک برام به ارمغان اورده دیگه نمیخوام ادامش بدم!
فکرکنم بازاریابی رو دوس داشته باشم.
پرورش قارچ و ماهی و.... دوس ندارم!!

RE: هدف بدون راه رسیدن! - مهدی 1 - 02-12-2014 03:18 AM

اگر مصمم هستید که کار جدیدی را شروع کنید ، ویزیتوریی کار خوبیه برای استارت ، توی مسیر ویزیتوری با چند و چون مشاغل زیادی اشنا می شید و انتخاب را براتون راحت تر می کنه

RE: هدف بدون راه رسیدن! - rezaya2938 - 02-12-2014 08:09 AM

(02-12-2014 03:18 AM)مهدی 1 نوشته شده توسط:  اگر مصمم هستید که کار جدیدی را شروع کنید ، ویزیتوریی کار خوبیه برای استارت ، توی مسیر ویزیتوری با چند و چون مشاغل زیادی اشنا می شید و انتخاب را براتون راحت تر می کنه
خودم هم همین رو درنظر داشتم.
اما بازاریابی برای چی؟؟
چه کالایی رو ویزیتوری کنم؟
از کجا شروع کنم؟
ممنون

RE: هدف بدون راه رسیدن! - phoenix021 - 02-12-2014 12:30 PM

(02-12-2014 03:18 AM)مهدی 1 نوشته شده توسط:  اگر مصمم هستید که کار جدیدی را شروع کنید ، ویزیتوریی کار خوبیه برای استارت ، توی مسیر ویزیتوری با چند و چون مشاغل زیادی اشنا می شید و انتخاب را براتون راحت تر می کنه

آقا مهدی ویزیتوری برای چه مشاغلی خوبه ؟ چه جوری جاش رو پیدا کنیم ؟ توی روزنامه ها بگردیم یا بریم سراغ شرکت و کارخونه ی مورد نظر و بپرسیم ویزیتور می خوان یا نه ؟
چون توی روزنامه معمولا چیزایی که میزارن یه سری محصولات بی کیفیت و رو دست مونده هست که ویزیتوری کردنشون یه کار فرسایشی هست چون واقعا هیچ کس خرید نمی کنه