شرکتی در زمینه تجهیزات انرژی خورشدی - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +---- انجمن: کار آفرینی (/forumdisplay.php?fid=130) +---- موضوع: شرکتی در زمینه تجهیزات انرژی خورشدی (/showthread.php?tid=10779) |
شرکتی در زمینه تجهیزات انرژی خورشدی - sama93 - 02-11-2014 09:07 PM می خوام نظرتون رو در مورد تاسیس یه شرکت در رابطه با محصولات خورشیدی(مثل آبگرمکن و..) بدونم حدوداچقدر سرمایه می خواد از کجا شروع کنم ضمنا من لیسانس فیزیک و فوق لیسانس مدیریت بازرگانی دارم و تو دزفول قصد انجام این کار رو دارم البته الان تهرانم (درس و کار) پیشاپیش ممنون از راهنماییتون[/font][/size] RE: شرکتی در زمینه تجهیزات انرژی خورشدی - هومان هرمزدی محمد آبادی - 02-11-2014 09:58 PM دوست عزیز در صورتی که پارتی توپی داری وارد این فیلد شو. چون انرژی خورشیدی الان در ایران خیلی گرون تموم میشه چون تکنولوژیش وارداتی هستش و عملا مصرف کننده خانگی و صنعتی وارد این مقوله نمیشن و فقط مصرف کننده دولتی داره. تولید آبگرمکن در ایران شکست خورد چون هم گرون تموم میشه و هم بی کیفیت. حتی اجاق خورشیدی هم نمیشه ساخت. نظر یک دانشجوی برق قدرت که عاشق انرژی های نو هستش RE: شرکتی در زمینه تجهیزات انرژی خورشدی - مهدی 1 - 02-12-2014 12:23 AM تو کشوری که نرخ انرژی زیر قیمت جهانی هست ، مصرف عمومی نمی تونه پیدا کنه ، مگر برخی مکان ها که واقعا تامین انرژِی به خاطر بعد مسافت و ... امکان پذیر نیست . با توجه به شرکت های قوی ای که در این زمینه وارد شدند به نظر من و عمرتون را توی مسیر دیگه ای خرج کنید نتیجه بهتری می گیرید |