سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
ما هم از پایه شروع کردیم!! - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: کارهای عملی اعضا برای کسب درآمد (/forumdisplay.php?fid=48)
+--- موضوع: ما هم از پایه شروع کردیم!! (/showthread.php?tid=10775)

ما هم از پایه شروع کردیم!! - davodmyar - 02-11-2014 12:35 AM

سلام دوستان عزیز
بنده 22 سالمه
تابستون گذشته سرمایه ای حدود 200 میلیون بهم رسید
تنها فکری که کردم یک اپارتمان نیمه کاره خریدم 170 تومن باقیش هم حدود 30 میل موند که هنوز دارمش و میخوام یه ماشین باهاش ثبت نام کنم
...متاسفانه رکود مسکن باعث شد ارزش پولم همچنان بمونه و باعث شد فکرهایی دیگه اضافه کنم واسه زیاد کردن پولم...کاری که ببینم علاقه دارم و تحت هر شرایطی ادامه میدم تا اینکه فکر کردم وارد تجارت شم...چون تصمیم قطعیه تحقیقی کردم اولین قدم گرفتن کارت بازرگانی بود که شرایطشو دارم ولی دانشجوام فعلا (ترم 4 عمران میخونم)
1 ماه پیش هم در کلاس زبان ثبت نام کردم که حدود 1/5 سال طول میکشه که مصادف میشه با اتمام درسم و ایشالا استارت کار...از اینورم همین اپارتمان و ادامه میدم
حالا
میخواستم از دوستان با تجربه مشورت بگیرم اولا ایا راهی که انتخاب کردم درسته؟
ثانیا اگر راهنمایی تو این زمینه دارن دریغ نکنید ممنونم
نظری هم نداشته باشید تشکر میکنم که وقت گذاشتین مطلب و خوندین...

RE: ما هم از پایه شروع کردیم!! - davodmyar - 02-11-2014 01:40 AM

البته عذر میخوام عنوان تاپیک منظورم کل هدفم پایه بود ولی خوب ممکنه با سرمایه اشتباه گرفته شه میخواستم ویرایش کنم نشد

RE: ما هم از پایه شروع کردیم!! - davaran - 02-11-2014 12:42 PM

تو کار ملک باید صبور باشید .. جوابش فوری نیست ولی مطمئنا راضی کننده خواهدبود. ..

RE: ما هم از پایه شروع کردیم!! - iphoone - 02-11-2014 01:06 PM

متاسفانه پول اگه جایی بخوابه سود آنچنانی بهت نمیرسه. سعی کن بزنی تو کار واردات تبلت از چین. چون الان بازار واقعا کشش داره

RE: ما هم از پایه شروع کردیم!! - alma - 02-11-2014 08:42 PM

دوست گرامی بعضی وقتها کاری نکردن بهترین کاره.
با توجه به شرایط شما و عدم تجربه ی کافی به هر کاری با کل پول وارد بشید احتمالا متضرر میشید.عجله ای برای میلیاردر شدن نداشته باشید و فعلا اولین اولویت شما حفظ پول و سرمایه باشه.ممکنه سود بانکی برای شخصی که تجربه داره خیلی خنده دار و کم اهمیت باشه اما برای فرد دانشجویی مثل شما بهترین گزینه است.
البته لازمه از یه جایی شروع کنید اما مطمئنا اون کار واردات یا صادرات به معنی اخص کلمه نیست.من اگه شرایط شما رو داشتم پول رو با خیال راحت به بانک میسپردم و ضمن پرداختن به تحصیل که فعلا اولویت شماست با خیالی اسوده سعی در کسب مهارتهایی میکردم که که در رسیدن به هدفم کمک کنه.

مثل کاری که خودتون دارید انجام میدید و اونم رفتن به کلاس زبان هست.و سایر مهارتهایی که بعد از شناخت علایق و توانایی های خودتون میتونید بهش بپردازید.شناخت فرد ی خیلی کمک میکنه واقعا ممکنه ساخت و ساز در برهه ای از زمان سود سرشاری داشته باشه اما اگه اصطلاحا تو خون شما نباشه نمیتونید حداقل سود رو کسب کنید و یا با رسیدن به سود چیزای مهمتری مثل ارامش رو از دست میدید(ساخت و ساز صرفا یه مثال بود).ضمنا سرمایه گذاری در ملک هم در شرایط شما بد نیست هر چند فعلا اوضاع مناسب نیست اما نیاز به زمان داره.
نتیجه گیری
1. ضعفها و توانیهای خودتون رو کامل بشناسید
2.هدف یا مسیری رو با توجه به پله ی قبلی برای خودتون رسم کنید.
3.حداکثر تلاشتون رو برای استفاده از تجربیات سایرین از طرق گوناگون مثل همین پرسشی که مطرح کردید،خواندن کتابهای مرتبط و از همه مهمتر شده به عنوان شاگرد برای شخصی که در حرفه ی مورد نظر شما فرد موفقی است کار کنید و بدون متحمل شدن ضرر احتمالی به کسب تجربه ی عملی بپردازید.
4.عجله ای برای پولدار شدن نداشته باشید و مطمئن باشید با توکل به خدا و تلاش موفق میشید.

با بهترین ارزوها

RE: ما هم از پایه شروع کردیم!! - soshiant - 02-11-2014 11:36 PM

سلام دوست عزیز همچی از پایه هم شروع نکردی تقریبا نزدیکای سقف طبقه دومی !
شوخی بود
انشاله موفق باشی

RE: ما هم از پایه شروع کردیم!! - davodmyar - 02-11-2014 11:43 PM

تشکر کسایی که جواب دادن مرسی
(02-11-2014 08:42 PM)alma نوشته شده توسط:  دوست گرامی بعضی وقتها کاری نکردن بهترین کاره.
با توجه به شرایط شما و عدم تجربه ی کافی به هر کاری با کل پول وارد بشید احتمالا متضرر میشید.عجله ای برای میلیاردر شدن نداشته باشید و فعلا اولین اولویت شما حفظ پول و سرمایه باشه.ممکنه سود بانکی برای شخصی که تجربه داره خیلی خنده دار و کم اهمیت باشه اما برای فرد دانشجویی مثل شما بهترین گزینه است.
البته لازمه از یه جایی شروع کنید اما مطمئنا اون کار واردات یا صادرات به معنی اخص کلمه نیست.من اگه شرایط شما رو داشتم پول رو با خیال راحت به بانک میسپردم و ضمن پرداختن به تحصیل که فعلا اولویت شماست با خیالی اسوده سعی در کسب مهارتهایی میکردم که که در رسیدن به هدفم کمک کنه.

مثل کاری که خودتون دارید انجام میدید و اونم رفتن به کلاس زبان هست.و سایر مهارتهایی که بعد از شناخت علایق و توانایی های خودتون میتونید بهش بپردازید.شناخت فرد ی خیلی کمک میکنه واقعا ممکنه ساخت و ساز در برهه ای از زمان سود سرشاری داشته باشه اما اگه اصطلاحا تو خون شما نباشه نمیتونید حداقل سود رو کسب کنید و یا با رسیدن به سود چیزای مهمتری مثل ارامش رو از دست میدید(ساخت و ساز صرفا یه مثال بود).ضمنا سرمایه گذاری در ملک هم در شرایط شما بد نیست هر چند فعلا اوضاع مناسب نیست اما نیاز به زمان داره.
نتیجه گیری
1. ضعفها و توانیهای خودتون رو کامل بشناسید
2.هدف یا مسیری رو با توجه به پله ی قبلی برای خودتون رسم کنید.
3.حداکثر تلاشتون رو برای استفاده از تجربیات سایرین از طرق گوناگون مثل همین پرسشی که مطرح کردید،خواندن کتابهای مرتبط و از همه مهمتر شده به عنوان شاگرد برای شخصی که در حرفه ی مورد نظر شما فرد موفقی است کار کنید و بدون متحمل شدن ضرر احتمالی به کسب تجربه ی عملی بپردازید.
4.عجله ای برای پولدار شدن نداشته باشید و مطمئن باشید با توکل به خدا و تلاش موفق میشید.

با بهترین ارزوها

مرسی عزیز بابت توضیح کامل جامعتون
عرضم به حضورتون درست فرمودین خودمم فعلا دارم روی کارهایی که مکمل این شغل هست کار میکنم مثل زبان که واجب نیست ولی به نظر خودم یه قدم جلو میندازم...و یا به فرموده شما خوندن کتاب ها و دیدن بقیه که ببینم چه قلقهایی داره که ایشالا تابستون رو قصد دارم در شهرهای مرزی نزدیک گمرک بگذرونم...
راستش اول که این پول دستم اومد عجله کردم البته نه اینکه از اپارپتمانی که دارم پشیمونم بلکه میتونستم طبق قلق هایی که الان دستم اومده ارزون بخرم با شرایط بهتری بخرم و ... الان چون این قلقها دستم اومده دلم نمیاد پولم و بزارم تو بانک میخوام تو این 2 سال همین کارو ادامه بدم انشالا 10_004

RE: ما هم از پایه شروع کردیم!! - davodmyar - 02-12-2014 01:41 AM

(02-11-2014 11:36 PM)soshiant نوشته شده توسط:  سلام دوست عزیز همچی از پایه هم شروع نکردی تقریبا نزدیکای سقف طبقه دومی !
شوخی بود
انشاله موفق باشی

سلام عزیز مرسی از شما Heart
بله من چون کلیت هدف رو در نظر گرفتم و نه سرمایه رو... چون در اون حالت یک پولی به من رسیده و من خام بدون تجربه و میخوام از پایه شروع کنم! ولی هدفشو دارم و انگیزش رو برای بهترین استفاده چون به نظر خودم مهمتر از سرمایه این دو مورد هست من چند سال پیش که همچین پولی هم قرار نبود بهم برسه همین هدف رو با همین انگیزه داشتم اصلا شاید یه دلیلش همین قانون راز بوده!