قورباغه تون رو قورت دادید؟ - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: نظر شما چیست؟ (/forumdisplay.php?fid=123) +--- موضوع: قورباغه تون رو قورت دادید؟ (/showthread.php?tid=10756) |
قورباغه تون رو قورت دادید؟ - yunespc - 02-08-2014 10:29 PM سلام من از خوندن کتاب قورباغه را قورت بده برایان تریسی را خوندم و عالی عالی عالی بود و خیلی نکات بسیار کاربردی داره حالا میخواستم ببینم از این 21 روش معرفی شده در این کتاب را کسی توی زندگیش عملی کرده یا نه؟اگه تاثیرات داشته بیان کنید؟ در ضمن محتویات این کتاب خیلی شبیه به سخنان دکترازمندیان است حالا یعنی دکتر ازمندیان کپی برداری کرده؟ در ضمن حرف از دکتر زده شده چرا یکی دو سالی میشه خبری از سخنرانی وکتاب یا همایش های دکتر ازمندیان نیست خبری ندارید؟ سپاس ![]() ![]() ![]() RE: قورباغه تون رو قورت دادید؟ - seemorgh - 02-08-2014 10:41 PM الان ما که نخوندیم که نظر بدیم... اگه امکانش هست 21 روش رو بنویسید RE: قورباغه تون رو قورت دادید؟ - MohamadMJ - 02-08-2014 10:59 PM من کتاب در زمینه برنامه ریزی و روانشناسی و ... زیاد خوندم. اگر به من بگم از بین همه این کتاب ها یه دونه انتخاب کن من کتاب قورباغه ات را قورت بده برایان تریسی رو انتخاب میکنم. اجرای 21 روشی که توضیح داده همزمان کار ساده ای نیست. خودشم گفته یه دونه از این روش ها هم میتونه تاثیر فوق العاده ای بزاره توی کار هر شخص و اینو منم تجربه کردم و قبولش دارم. حالا بستگی به خودت و کاری که قراره انجام بدی داره میتونی از این 21 روش گلچین کنی چندتاشو و اجرا کنی. میتونی شروع کنی و وقتی به یک روش عادت کردی یه روش دیگه هم بهش اضافه کنی. در مورد دکتر ازمندیان راستش از نظر من صحبتهای دکتر آزمندیان گلچینی هستش از بهترین صحبت های روان شناسای معروفی که ما میشناسیم. فکر نمیکنم حرف خاصی از خودشون داشته باشن. کتاب 20-30 صفحه ای قورباغه ات را قورت بده برایان تریسی واقعا جهانی فروش کرد حالا اگر آزمندیان هم همین صحبت ها رو میکنه دیگه مشخصه کی اصلش واسه کیه کسی که جهانیش کرد یا کسی که توی 4 تا سمینار در موردش صحبت کرد. موفق باشید |