سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
منم شروع کردم - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127)
+--- موضوع: منم شروع کردم (/showthread.php?tid=10694)

منم شروع کردم - duzi - 01-31-2014 11:26 PM

منم از با نصب و راه اندازی دوربین مداربسته شروع کردم اما نمیدونم بازار آینده چور باشه

RE: منم شروع کردم - اقاي ايـــده - 01-31-2014 11:31 PM

درود
در ابتدا ارزو ميكنم موفق بشيد
خوب دوست عزيز لطفا كمي توضيح در مورد نحوه شروع و عملكرد خودتان بگيد. تا كاربران علاقمند هم بتواند از تجربيات شما استفاده كنند.

RE: منم شروع کردم - هومان هرمزدی محمد آبادی - 01-31-2014 11:44 PM

بازار آنچنان خوبی نداره چون خیلی گرون هستش و عملا دیگه به اشباع رسیده پیشنهاد میکنم وارد بخش تعمیر بشوید البته میدونم اجناس چینی قابل تعمیر نیستند اما اگه خلاقیت به خرج بدهید جنس چینی هم قابل تعمیر هستش

RE: منم شروع کردم - duzi - 01-31-2014 11:47 PM

من لیسانس ITدارم خیلی دنبال کار رفتم همش میگفتن حقوق اداره کار که واقعا خیلی کمه...دیگه تصمیم گرفتم چندتا سی دی آموزش دوربین خریدم شروع کردم به یادگیری واسه اولین بار یکار کوچیک واسه مغازه داییم انجام دادم ولی هنوز خیلی حرفه ای نشدم
(01-31-2014 11:44 PM)هومان هرمزدی محمد آبادی نوشته شده توسط:  بازار آنچنان خوبی نداره چون خیلی گرون هستش و عملا دیگه به اشباع رسیده پیشنهاد میکنم وارد بخش تعمیر بشوید البته میدونم اجناس چینی قابل تعمیر نیستند اما اگه خلاقیت به خرج بدهید جنس چینی هم قابل تعمیر هستش

نمیدونم واسه تعمیر باید از کجا شروع کنم بچه استان فارس هستم که اکثر آموزشگاهها تو تهران هستن وخیلی گرون آموزش میدن

شبکه ودوربین مداربسته - duzi - 02-01-2014 01:40 AM

منم زدم تو کار دوربین مداربسته اما هنوز حرفه ای نشدم کسی این کاره هست؟

RE: شبکه ودوربین مداربسته - sir-mahyar - 02-01-2014 10:34 AM

(02-01-2014 01:40 AM)duzi نوشته شده توسط:  منم زدم تو کار دوربین مداربسته اما هنوز حرفه ای نشدم کسی این کاره هست؟

من کار قبلیم کار دوربین و شبکه بود

در سطح خیلی بالا هم کار میکردیم و با کلی دانشگاه و کارخونه قرارداد داشتیم

ولی ولش کردم چون علاقه نداشتم و از سر صبح تا شب باید کار می کردی

کارشم سنگینه مگه این که 2 3تا پیمان کار و هر کدوم دو سه تا کارگر داشته باشن که خودت کاری نکنی

RE: شبکه ودوربین مداربسته - duzi - 02-01-2014 01:25 PM

(02-01-2014 10:34 AM)sir-mahyar نوشته شده توسط:  
(02-01-2014 01:40 AM)duzi نوشته شده توسط:  منم زدم تو کار دوربین مداربسته اما هنوز حرفه ای نشدم کسی این کاره هست؟

من کار قبلیم کار دوربین و شبکه بود

در سطح خیلی بالا هم کار میکردیم و با کلی دانشگاه و کارخونه قرارداد داشتیم

ولی ولش کردم چون علاقه نداشتم و از سر صبح تا شب باید کار می کردی

کارشم سنگینه مگه این که 2 3تا پیمان کار و هر کدوم دو سه تا کارگر داشته باشن که خودت کاری نکنی

ممنون ولی میشه بپرسم چجوری یاد گرفتین؟مدرکتون چیه ؟کدوم شهر هستین و درآمد ماهیانش چقدره؟