لطفا همه بیان - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +--- موضوع: لطفا همه بیان (/showthread.php?tid=10671) |
لطفا همه بیان - duzi - 01-30-2014 01:29 AM با یه لپتاپ و اینترنت چیکار میشه کرد که ماهی 500تا600 هزار ت داشته باشی؟لطفا همه بیان نظر بدن RE: لطفا همه بیان - یوسف خادم پیر - 01-30-2014 01:55 AM سلام دوست من همه امروزه اینارو دارن(بعضی ها واز جمله من دوتاشونو دارم) بااینا فقط میتونید کارهای ابتکاری وخدماتی انجام بدید. مهم اینه که خودت چی داری تو مغزت واز اون درامد کسب کنی نه ازوسایل. یه کمم از خودت بگو؟(چی بلدی به چی علا قه مندی) RE: لطفا همه بیان - dbdbdb - 01-30-2014 12:05 PM توانایی های شما رو نمیدونم. اگه زبان بلد هستین: اما میشه مترجمی کرد باهاش اگه از بورس میدونید: باهاش تو بورس کار کنید اگه برنامه نویسیتون خوبه: بشینید سفارش بگیرید و کد بنویسید اگه مهارتی خاص در زمینه کامپیوتر دارید: برید آگهی بدید و از طریق همون لپتاپتون آموزش بدین اگه نیگا کنید همش بستگی به مهارت شما داره بنظرم با 1 لپتاپ که هیچی اگه 100 تا هم باشه گوشه اتاق خودش پول در نمیاره |