سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
چرا؟ - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: کارآفرین (/forumdisplay.php?fid=108)
+--- انجمن: کارآفرینی (/forumdisplay.php?fid=21)
+--- موضوع: چرا؟ (/showthread.php?tid=10666)

صفحه ها: 1 2

چرا؟ - alireza091111 - 01-29-2014 06:22 PM

سلام به همه دوستان و اساتید گرامی.
لطفا همه شرکت کنن.
با اجازه اساتید و آقای کاظمی عزیز.
یه سوال داشتم میخواستم بپرسم چرا همگی روی یه فعالیت سودآور متمرکز نمیشیم و اون رو به نتیجه نمیرسونیم.و چرا همگی با هم متحد نمیشیم تا به نتیجه واقعی و دلخواه برسیم.که تمام کاربران سایت بتونن تو این کار شرکت کنن و سود ببرن؟؟

باور کنید به این شکل که هر کس بخواد راه خودش رو بره و تنهایی نتونه اون رو ادامه بده و بعد یه مدت خسته بشه و از اون دست بکشه هیچ فایده ای نداره.

یا هر کس بیاد بگه من 5 و 10 و 20 ... میلیون دارم چه کاری راه بندازم و چیکارمیتونم با این پول بکنم به نظرم هیچ فایده ای نداره و به هیچ نتیجه ای هیچ وقت نمیرسیم.
قصد جسارت و بی ادبی به هیچ کدوم از دوستان رو به هیچ وجه ندارم.خواهش میکنم یه مقدار با هم اتحاد داشته باشیم.مشکلی که الان تمام جامعه مارو در برگرفته.

در این سایت افراد بسیار با تجربه ای مثل استاد قربانیان و سایر اساتید هستن که اگه من به شخصه بخوام تجربیات ایشون رو بدست بیارم باید حداقل 100 سال دیگه عمرکنم تا این تجربیات رو بدست بیارم.و به شخصه از ایشون ممنونم که تجربیاتشون رو بدون هیچ چشم داشتی در اختیار ما میزارن. چرا از تجربیات این بزرگواران استفاده نکنیم و یه کار گروهی رو با هم شروع نکنیم؟؟؟

از یه سایت برا در آمدزایی گرفته تا خیلی دیگه از ایده هایی که دوستان دارن و هنوز عملی نشده.
واقعا یه مقدار روی این موضوع فکر کنیددوستان، و نظراتتون رو بیان کنید.

ممنون

RE: چرا؟ - Divar - 01-29-2014 06:52 PM

مثلا اینجوری می بود هر کسی یه مقدار سرمایه میداد دست یکی از افراد مورد اعتماد و خلاق (البته جسارت نباشه همه اعضا مورد اعتماد و خلاق هستن ولی خوب مسلما من خودم به شخص استاد قربانیان بیشتر از خودم اعتماد دارم Yosef.gif )
بعد اون شخص کار می کرد و سود هر شخصی رو میداد ...
و صد البته توی ضرر هم شریک میشد کاملا حلال ، ضرر و سود برای همه یکسان.
و برای یه فعالیت هم مثلا توافق می کردیم این مقدار پول که جمع شده آقای x که توی زمینه بورس فعال هست با توجه به شناخت خودش از بورس سهام بخره

RE: چرا؟ - iren - 01-29-2014 07:08 PM

خیلی ممنون از ایده قابل توجهتون10_004
جالبه تا حالا بهش فکر نکرده بودم!!10_003
جواب چراتون که اینه چون ما ایرانی هستیم!Undecided البته جسارت نباشه ها ولی کلا کار گروهی
تو خونمون نیست!
ولی به شخصه با نظرتون موافقم
ی سری موضوعاتی هست که بیاین روش فکر کنیم
یکی بحث اعتماد در دنیای مجازیه البته باز هم جسارت به دوستان نباشه اگه منطقی بخوایم
راه حل بدیم حتما باید این بحث مد نظر قرار بگیره که چطور این کار تضمین میشه
دوما بحث سود دهی و بازدهی کارهاست
اینکه مثلا الان قضیه 1 حل شده و من میخوام با اعتماد کامل 10 تومن بدم
به بچه ها روش کار کنن خب الان این مبلغو تو کدوم کار سرمایه گذاری کنم
که رام بسود بیشتری داشته باشه؟Huh
برای رفع این مشکل مثلا میتونیم چند نفر رو به عنوان یک تیم
برای ارزیابی فعالیتهای اقتصادی اعضا مشخص کنیم
تا حداکثر حداقل سود فعالیت هر فرد + متوسط سود ماهانه و.. رو مشخص کرده
و لیستی تهیه کنند.
سایر اعضا طبق علاقه و سلایق خودشون و بسته به سود یا ضرر احتمالی
روی این فعالیتها سرمایه گذاری کنند...
همه اینها شدنیه اگه بچه ها متحد باشند..
دیگه فعلا چیزی در این باره به ذهنم نمیرسه
ولی به شخصه با اینکه سرمایه اندکی دارم مایل ب سرمایه گذاری هستم

RE: چرا؟ - rasoul.es1989 - 01-29-2014 11:13 PM

ببخشيد نميخوام ايه ياس بخونم ولي به نظر من شدني نيست.
چون اكثر دوستان ميخوان مشاركت عملي هم داشته باشن و مشغول بشن ، اين چيز بدي نيست ولي خوب يه كار با مثلا ٢٠ نفر شريك كه همه ميخوان مسوليتي داشته باشن شدني نيست ، همچنين اختلاف نظر در كار مشكل سازه ، خيلي وقتا بين دو نفر همين اختلاف نظر ها مشكل ساز ميشه چه برسه به تعداد زيادي شريك ، نكته بعدي مسئوليت اين كار خيلي سنگينه ، فكر نميكنم كسي قبول كنه ، چون بايد با اخلاق و رفتاره همه ي شركا بسازه و صبر و حوصله ي زياد واسه ي جوابگويي به همه دوستان داشته باشه ،
انشا الله كه بشه ....

RE: چرا؟ - amirE5Ey - 01-29-2014 11:37 PM

بنظرم ایده ی فوق العاده ایه
بهترین کار تاسیس یه شرکت سرمایه گذاریه
که همه بتونن توش سهامدار باشن.
سرمایه های خورد جمع میشه و باهاش تو پروژه های مختلف یا بورس سرمایه گذاری میشه.
و اگر افراد خبره ای مثل آقایان قربانیان و خسروی و مصطفوی در شرکت حضور داشته باشن مطمئنا میشه روی سود آوری حساب باز کرد. من هم در زمینه تجارت الکترونیک و SEO و فروشگاه های اینترنتی و کلا بیزینس های آنلاین می تونم در خدمت دوستان باشم.

RE: چرا؟ - alireza091111 - 01-30-2014 12:50 AM

(01-29-2014 11:13 PM)rasoul.es1989 نوشته شده توسط:  ببخشيد نميخوام ايه ياس بخونم ولي به نظر من شدني نيست.
چون اكثر دوستان ميخوان مشاركت عملي هم داشته باشن و مشغول بشن ، اين چيز بدي نيست ولي خوب يه كار با مثلا ٢٠ نفر شريك كه همه ميخوان مسوليتي داشته باشن شدني نيست ، همچنين اختلاف نظر در كار مشكل سازه ، خيلي وقتا بين دو نفر همين اختلاف نظر ها مشكل ساز ميشه چه برسه به تعداد زيادي شريك ، نكته بعدي مسئوليت اين كار خيلي سنگينه ، فكر نميكنم كسي قبول كنه ، چون بايد با اخلاق و رفتاره همه ي شركا بسازه و صبر و حوصله ي زياد واسه ي جوابگويي به همه دوستان داشته باشه ،
انشا الله كه بشه ....

ممنون از همه دوستان که شرکت کردن.

خوب دوست عزیز بنده هم این تایپیک رو زدم تا دوستان بهترین کار یا ایده رو معرفی کنن که همه داخل اون کار مشغول بشن و فعالیت داشته باشن.
و صرفا به این شکل نباشه که طرف پول رو بده و فقط سر ماه بیاد سودش رو مطالبه کنه و برای پیشرفت تمام تلاشش رو بکنه.((همه برای همه تلاش کنن))
و به این شکل نیست که همه بتونن توی این کار تصمیم گیرنده باشند و هیئت مدیره تشکیل میشه یا بنا به رای گیری اعضا یک نفر به عنوان مدیر انتخاب میشه و تصمیمات کلان بر عهده ایشونه.
اگه به این شکل بود که شما میفرمایید هیچ شرکتی رشد نمی کرد.و هیچ سهامی به فروش نمیرسید.
شرکت هایی که فعالیت خودشون رو شروع کردن هیچ کدوم سرمایه آنچنانی نداشتن....
حتی بزرگترین شرکت های دنیا هم با شریک یا به صورت گروهی فعالیت خودشونو شروع کردن.
در ادامه بیشتر براتون توضیح میدم.

بازم منتظر ایده های بیشتر از دوستان هستم.و لطفا اساتید تو این تایپیک شرکت کنن
و از تجربیاتشون بگن.

RE: چرا؟ - rasoul.es1989 - 01-30-2014 02:28 AM

(01-30-2014 12:50 AM)alireza091111 نوشته شده توسط:  
(01-29-2014 11:13 PM)rasoul.es1989 نوشته شده توسط:  ببخشيد نميخوام ايه ياس بخونم ولي به نظر من شدني نيست.
انشا الله كه بشه ....

ممنون از همه دوستان که شرکت کردن.

خوب دوست عزیز بنده هم این تایپیک رو زدم تا دوستان بهترین کار یا ایده رو معرفی کنن که همه داخل اون کار مشغول بشن و فعالیت داشته باشن.
و صرفا به این شکل نباشه که طرف پول رو بده و فقط سر ماه بیاد سودش رو مطالبه کنه و برای پیشرفت تمام تلاشش رو بکنه.((همه برای همه تلاش کنن))
و به این شکل نیست که همه بتونن توی این کار تصمیم گیرنده باشند و هیئت مدیره تشکیل میشه یا بنا به رای گیری اعضا یک نفر به عنوان مدیر انتخاب میشه و تصمیمات کلان بر عهده ایشونه.
اگه به این شکل بود که شما میفرمایید هیچ شرکتی رشد نمی کرد.و هیچ سهامی به فروش نمیرسید.
شرکت هایی که فعالیت خودشون رو شروع کردن هیچ کدوم سرمایه آنچنانی نداشتن....
حتی بزرگترین شرکت های دنیا هم با شریک یا به صورت گروهی فعالیت خودشونو شروع کردن.
در ادامه بیشتر براتون توضیح میدم.

بازم منتظر ایده های بیشتر از دوستان هستم.و لطفا اساتید تو این تایپیک شرکت کنن
و از تجربیاتشون بگن.
ما اينجا يه خانواده ايم ...... ارزوي من كسب موفقيت براي همه ي شما دوستان عزيزه ...
انشا الله كه ايده شما جواب بده و شاهد موفقيت شما باشيم.

RE: چرا؟ - hasun - 01-30-2014 02:29 AM

کار گروهی خوبه .
ولی با این ایده که پولها رو جمع کنیم و مدیریت و ایده افراد محدودی به سود برسیم مخالفم .
شما کاشت درخت رو یاد بگیرید خیلی بهتر از اینه که دنبال راه میانبر برای دریافت میوه باشید .
یکی از خوبی های این سایت اینه که با ایده ها و روش های جدیدی در مورد کارآفرینی به همراه موفقیت و شکست و تجربه دوستان آشنا میشیم.
البته میدونم برعکسش هم میشه ولی این ایده شخصی منه .

RE: چرا؟ - alireza091111 - 01-30-2014 02:54 AM

بحث من روی این موضوع نیست که کسی پول بده یا نده.یا اینکه یه عده سود کنن و یه عده ضرر.
منظور بنده اینه که روی یک هدف متمرکز بشیم.
مثلا در هر بخش کارگروه هایی تشکیل بشه و بهترین ایده رو انتخاب کنن و روی اون متمرکز بشن . من خیلی هارو دیدم کاری رو شروع کردن و به خاطر تنها بودن و اینکه تمام مشکلات روی دوش یه نفر بوده وسطش کم آوردن و کلا بی خیال اون شدن.و شاید اگه به اون کار ادامه میداد به موفقیت های زیادی میتونست برسه.

مثلا ایجاد سایت : یه نفر به نظر بنده برای یه سایت فعال نمیتونه کافی باشه و تمام کارهارو انجام بده.مثل نت برگ و سایر سایت ها.نمیخواستم اسم ببرم و معذرت میخوام.خوب میگید چرا کسیرو استخدام نکنیم.اگه واقعا توانایی و سرمایه و توان مدیریت افراد رو دارید اینکار رو انجام بدید.اما اینو بدونید تا وقتی اون شخص پای منافع خودش در میون نباشه هرگز به صورت مناسب برای شما کار نمیکنه.

مثلا بورس : به جای اینکه هر کس روی هر سهمی که دوست داره متمرکز بشه به صورت کارگروهی اینکار انجام بشه و همه به صورت مشترک با هم فکری هم روی چند سهم عالی سرمایه گذاری کنن و اینطوری اصلا نیازی نیست شما به کسی پولی پرداخت کنید و فقط با دارایی خودتون خرید انجام میدید.
و...

موفق و پیروز باشید.18
لطفا دوستان کمک کنن و نظراتشون رو ارائه بدن.10_004

RE: چرا؟ - مهدی 1 - 01-30-2014 03:09 PM

با درود

1- چرا شراکت ؟
من نوعی با سرمایه 30 میلیونی می تونم یک واحد تجاری مثلا سوپرمارکت کوچولو راه بندازم، تمام کارها به عهده خودم باشه ، مجبور باشم برای اینکه نمی تونم واحدم را ببندم اجناس را از شرکت های پخش گرانتر درب محل خرید کنم ، یکی دو نفر شاگرد استخدام کنم ، و شب به شب خسته و کوفته جنازم بیاد خونه ، چهار نفر دیگه هم مثل من توی 4 نقطه دیگه شهر دارن همینکار را می کنند. ، حالا اگر ما 5 نفر بیاییم نفری 30 تومن بزاریم روی هم با 150 می شه یک هایپر مارکت زد که حداقل درامدش به اندازه 5 تا سوپری باشه ، حتی اکثر اوقات خیلی خیلی بیشتر ، کارها بین نفرات تقسیم می شه و هر کس نیازی نیست هواسش به همه جا باشه ، من مسئول خرید ، فلانی حسابدار ، فلان شخص فروشنده و ... ، ساعات کاری و دغدغه فکری به مراتب کمتر ، موقعیت اجتماعی و کلاس کاری بالاتر ، قابلیت توسعه خیلی راحت تر ، و بیمه بودن در برابر مشکلات ناخاسته ، مثلا خدای ناکرده یک مریض شد نیومد خللی تو کار وارد نمی شه و تو این چند روز بقیه جاش را پر می کنند و ...

به این می گویند شراکت ایده عال ، کاری که از قدیم در کشورهای پیشرفته انجام می شده و هنوز هم انجام می شه ، از اشخاص گرفته تا شرکت ها ، زمینها و ... همه با هم تجمیع می شن

اما تو ایران کاملا برعکسه ، همیشه همه دارن از هم جدا می شن ، زمینها همیشه داره تقسیم می شه ، یک شرکت می شه دو تا شرکت کوچکتر و و و

دلایلشم که مشخصه و نیازی به گفتم نداره

من به شخصه با شراکت به شیوه ای که بالا گفتم کاملا موافقم و از هر طرحی در این زمینه استفبال می کنم ، ولی شراکت و سرمایه گزاری به صورت اینکه عده ای پول بزارند و عده دیگه ای کار کنند به شدت مخالف چون موجب فساد می شه و نتیجه اش شکسته ولاغیر