ایده برای تغییر شیوه فروش مویرگی - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +--- موضوع: ایده برای تغییر شیوه فروش مویرگی (/showthread.php?tid=10629) |
ایده برای تغییر شیوه فروش مویرگی - sina babazadeh - 01-25-2014 09:48 PM دوستان مدتیه به این مساله فکر میکنم که یک شیوه فروش جدید جایگزین روش مویرگی بشه. خوب تو شیوه مویرگی ویزیتورها سفارش میگیرن و توسط راننده ها پخش میشه. منظور اصلی من سیستمی برای حذف ویزیتورهاست یعنی یک شیوه جدید برای گرفتن سفارشات. چیزی که به نظر خودم میرسه سیستم تلفنی هست که یک نفر استخدام میشه و در تاریخ های مشخص زنگ میزنه و سفارشات رو میگیره. بیاین تو این تاپیک هر ایده ای که برای پخش به ذهنمون میرسه رو مطرح کنیم. مواردی برای گرفتن سفارش,ارسال کالا و ... RE: ایده برای تغییر شیوه فروش مویرگی - mardin-b - 04-11-2014 09:06 AM (01-25-2014 09:48 PM)sina babazadeh نوشته شده توسط: منظور اصلی من سیستمی برای حذف ویزیتورهاست یعنی یک شیوه جدید برای گرفتن سفارشات. در نظر گرفتن مبلغی به عنوان شارژ برای مغازه هایی که تماس یا اس میدن میتونه کمک خوبی باشه. فروش گرم هم میتونه هزینه ها را پایین بیاره و فروش را بالا ببره .یعنی راننده همزمان ویزیت کنه پخش کنه و رانندگی RE: ایده برای تغییر شیوه فروش مویرگی - tondar12 - 04-11-2014 01:20 PM درسته شاید با تلفن هزینه ها کمتر بشه اما واقعیت اینه که متقاعد کردن مشتری خیلی سخت تر میشه! من نمونه های عینیش رو دیدم! مغازه دار خیلی راحت شما رو پس میزنه و از خرید جنس امتناع میکنه اما در حالت حضوری اینطور نیست و دست اخر یه چیزی به طرف میفروشید! به جز اون گاهی اوقات که اجناس جدید وارد سیستم میشه باید کاتالوگ اونا یا اصلش رو به مغازه دار نشون بدید!! RE: ایده برای تغییر شیوه فروش مویرگی - مهدی 1 - 04-11-2014 01:41 PM نمایندگی های بزرگ و معتبر ، سفارشات را از طریق سایت هاشون می گیرند و در زمان معین واسه مشتری ارسال می شه. RE: ایده برای تغییر شیوه فروش مویرگی - habib tousi - 08-07-2014 11:17 PM بعضی وقتا جنسای جدید رو حتما باید از نزدیک دید.حتی شکل بسته بندی در فروش خیلی تاثیر داره و حتی حجم کالا پس ب نظر من حضور فیزیکی ضرورت داره |