مبلمان سازی یا اخذنمایندگی فروش بلیط هواپیما و قطار - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +--- موضوع: مبلمان سازی یا اخذنمایندگی فروش بلیط هواپیما و قطار (/showthread.php?tid=10580) |
مبلمان سازی یا اخذنمایندگی فروش بلیط هواپیما و قطار - nader3925 - 01-21-2014 11:18 PM با سلام در شهرستان ما مرکز فروش بلیط هواپیما و قطار نیست و همینطور کارگاه ساخت یا تعمیر مبلمان. کسی در رابطه با این دو انتخاب آشنایی یا پیشنهادی داره؟ منظورم اینه که برم آموزش مبل سازی یا تعمیر یا مرکز فروش مبل رو راه انداری کنم یا در صورت امکان دفتر فروش بلیطهواپیما و قطار رو راه اندازی کنم و به چه شکل؟ با تشکر RE: مبلمان سازی یا اخذنمایندگی فروش بلیط هواپیما و قطار - یوسف خادم پیر - 01-22-2014 01:30 AM سلام. به نظرمن به حرف اول دلت گوش کن.یعنی ببین دلت کدومو میپسنده. هردوتاشون خوبه. یه تحقیقی هم بکن ببین کدوم بصرفه تره یعنی بازار بهتری داره. این دوحرفهای که فرمودی زمین تا آسمون باهم فرق دارن یکی پشت میزنشستنه ودیگری داشتن فعالیت بسیارزیاد. یه برتری هایی هم نسبت به هم دارن برای مثال بازار مبل وتعمیر و...ایناخیلی گرمه ولی درعوض مکان زیاد وسرمایه(وسایل اولیه ودستگاه) وهمچنین آموزش میخواد درصورتی که زدن نمایندگی فکرنکنم به اون صورت اموزش یا فضا وحتی سرمایه به اون شکل بخواد. به نظرمن بعدازیه تحقیق تو سطح شهربشین خوب فکرکن بعدتصمیم بگیر(هردوتاشومیتونی تو2روزانجام بدی) باسپاس RE: مبلمان سازی یا اخذنمایندگی فروش بلیط هواپیما و قطار - ali1371 - 01-22-2014 10:45 AM با سلام يك ببين به كدوم علاقه داري يا كدوم به روحيت بيشتر مي خوره اهل جنب و جوش هستي مبلمان خوبه اما اگه به يك جا نشيني علاقه مندي نمايندگي رو بگير دو در هر دو مورد تو بايد يك سري چيز ها رو بسنجي اينكه جمعيت شهرتون چقدره مردمش چقدر مسافرت خارجي ميرن كه نياز به قطار يا هواپيما داشته باشن اينكه چند در صد شون بجاي اينكه مبل نو بخرن ميرن تعميرش مي كنن وضع رقبا و . . . RE: مبلمان سازی یا اخذنمایندگی فروش بلیط هواپیما و قطار - nader3925 - 01-22-2014 02:17 PM بازم سلام به همگی و تشکر بابت راهنماییاتون یه توضیح کلی: من توی یکی از شهرستان های شیراز هستم.24 سالمه. نتونستم واسه علاقم رو واسه امتحان شغل انتخاب کنم.و به نحوی دنبال شغلی با درآمد میگردم چون اطمینان دارم میتونم سازگاری پیدا کنم. و میدونم توی شهرستان ما جای برخی از کاروکاسبی ها که توی شهرهای بزرگ هست خالی هست.اما چه نوع کاسبی خودم هم نمیدونم. بیشتر دنبال اینم که چه شغل یا خدماتی وجود نداره.که فعلا به این دو گزینه رسیدم. حالا میخوام بدونم برم آموزش مبل سازی رو ببینم و از کجا؟یا اینکه نمایندگی فروش مبل رو بگیرم و اینجا نمایشگاه مبل برگزار کنم و از کجا یه تولیدی معتبر و معروف رو پیدا کنم؟ و دوم واسه نمایندگی شرکت های هواپیمایی و قطار از کجا و چگونه اقدام کنم؟نمیدونم تا چه حد مردم به بلیط قطار و هواپیما نیاز دارن ولی بالاخره جای خالی اش فکر کنم به مرور زمان احساس بشه و در نهایت میتونم کارهاشو انجام بدم و از منشی استفاده کنم و خودم مدیریتش کنم. با تشکر RE: مبلمان سازی یا اخذنمایندگی فروش بلیط هواپیما و قطار - davaran - 01-22-2014 02:43 PM کارای چوبی شدیدا چک و چک بازیه .. اطرافیانم چندین نفر تو این کار هستن از تولید کارای معمولی تا تولید کارای خیلی لوکس همشون داغون شدن از چک . چک بازی .. بعد چندین کار توصیه میکنم اگر کاری بتوانید انجام دهید که برگشت پول سریع داشته باشه و به قولی دست به نقد باشد در دراز مدت خیلی موفق تر هستید .. و ضمنا اعصابتون فرسوده نمیشه .. RE: مبلمان سازی یا اخذنمایندگی فروش بلیط هواپیما و قطار - مهدی 1 - 01-22-2014 06:17 PM نادر جان مبل سازی کار ساده ای نیست ، کار یک نفره هم نیست ، کار شهرستان هم نیست باید چوب بر ، منبت کار ، رنگ کار ، پارچه فروش و رویه کوب در کنارتون داشته باشید یعنی نه اینکه نشه ها ، می شه ولی گرون تر از قیمت خرید از تهران اصفهان ، قم یا ملایر در میاد ، تازه به اون کیفیت هم نمی شه اما نمایشگاه مبل کار خوب و بدون دردسری هست، البته اونم به شرطی که مکان از خودتون باشه و بلند مدت فکر کنید ، نمایشگاه مبل بعد از 4 5 سال تازه گل می کنه ، و میوه اصلی را سال دهم به بعد می ده ولی کار تعمیرات (همون رویه کوبی ) برای شهرستان از همش بهتره ، مبل را میارید رویه ها را می کنید ، اگر کار تعمیرات جزئی نجاری داشته باشه انجام می دید و بعد هم یک لایه ابر اضافه می کنید و پارچه جدید را می کشید روش و تمام ، کار سختی نیست و با 3 4 ماه شاگردی یاد می گیرید RE: مبلمان سازی یا اخذنمایندگی فروش بلیط هواپیما و قطار - nader3925 - 01-24-2014 07:01 PM ممنون از تمامی سروران عزیز بیخیال مبل شدم RE: مبلمان سازی یا اخذنمایندگی فروش بلیط هواپیما و قطار - odise - 01-29-2014 06:30 PM برای اخذ نمایندگی فروش بلیط قطار و ..... باید بسیار زحمت بکشید! نزدیک به یکسال کار داره و شرایط و مدارک خاصی هم داره. سایت سازمان میراث فرهنگی و گردشگری رو جک کنید. من اگر شیراز بودم هیچ کاری نمی کردم جز پذیرایی از توریست ها و برگزاری تور. |