دست به دست هم ... - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +---- انجمن: کار آفرینی (/forumdisplay.php?fid=130) +---- موضوع: دست به دست هم ... (/showthread.php?tid=10546) |
دست به دست هم ... - امیر222 - 01-15-2014 03:09 PM با سلام خدمت اساتید و دوستان عزیز از اینکه همیشه راهنمای من و دیگران بودید و همیشه مرا مورد لطف قرار دادید ممنون. دوستان عزیز من دوستی دارم که یه چند وقتی پیش خودم تو شرکت بسته بندی کار میکرد ولی دل به کار نمیداد و چون یکبار در زندگی شکست خورده بود و بدهی بالا آورده بود دلو دماغ کار کردن ندارد و به قول خودش میخواهد یکبار دیگه از صفر شروع کند و دنبال یک ایده خوب میگردد به بسته بندی علاقه ای ندارد و میخواهد کاری رو شروع کند که تقریبا بدون سرمایه اولیه باشد از تولیدی گرفته تا غیره... از شما میخواهم اگه راهنمایی یا ایده خوبی دارید اشتراک بزارید که هم کمکی به دوست من باشه هم به سایر دوستان که تقریبا چنین وضعیتی دارند. بنظر اگه تمام ایدهای خوب اینجا جمع آوری بشوند بدرد همه دوستان میخورد. بی صبرانه منتظر لطف همه شما هستم RE: دست به دست هم ... - hamid.h - 01-16-2014 12:13 AM دوست عزیز ضمن آرزوی موفقیت برای شما و دوست گرامی تون ![]() خیلی خیلی راحت می تونید این انجمن رو به دوستتون معرفی کنید یا خودتون در تاپیک های مختلف جست و جو کنید ایده های بسیار بسیار زیاد و صدالبته جذاب و کاملا کاربردی گیرتون میاد... مطمئن باشید |