راهنمایی برای پرداخت وام - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +--- موضوع: راهنمایی برای پرداخت وام (/showthread.php?tid=10542) |
راهنمایی برای پرداخت وام - haman716 - 01-14-2014 10:29 PM سلام به همه اول از همه معذرت میخوام که نتونستم تاپیک درست رو برای پستم پیدا کنم و اینجا مطرح کردم. من واقعا به کمک احتیاج دارم من یک سال پیش شرکت بازرگانی تاسیس کردم و 5 ماه پیش یک وام 100 میلیونی با نرخ بهره 28 درصد از یکی از صندوقها گرفتم که باهاش خودرو وارد کنم. رفتم دبی و از یک شرکت ایرانی اونجا یه ماشین خریدم و قرار شد یک ماهه ماشین رو ترخیص شده به من تحویل بدن و قرار دادی رو از دفتر ایران برای من فکس کردن. الان 4/5 از اون موقع میگذره و چند وقت پیش گفتن یکی از کارمندای شرکت در دبی پول شما و چند نفر دیگه رو بالا کشیده و یه مدت طول میکشه که ماشین رو به شما تحویل بدیم و من هم ازشون شکایت نکردم. چند روزه دیگه هم سر رسید وامه و 2 ماهه که یه آب خوش از گلوم نرفته پایین. الان گفته تا یک هفته دیگه ماشین رو تحویل میدم و مجبورم دلمو خوش کنم ببینم این بار چی میشه. اگه شکایت هم بکنم حداقل 4 یا 5 ماه طول میکشه و وام رو نمیدونم چیکار کنم. خلاصه موندم چیکار کنم. چند بار از روشهای هیپنوتیزم هم استفاده کردم ولی جواب نداده به نظر شما چیکار کنم؟؟ RE: کمک فوری میخوام, لطفا کمک کنید - انضباط - 01-14-2014 10:53 PM دوست عزیز ، طبق بند 16 قوانین ، عناوینی چون "لطفا کمک کنید" "راهنمایی" "کمک" و ...، غیره قابل قبول است . همچنین ، طبق بند 2 قوانین ،شما تاپیک خود را در جای نا مناسبی ایجاد کردید . این سری ، نام تاپیک و محل ان تغییر خواهد کرد . اما قوانین را مطالعه و رعایت کنید . عدم اجابت این قوانین ممکن است به تعلیق حساب کاربری شما و یا ممنوعیت دائم از دسترسی شما به این انجمن بیانجامد |