راهنمایی برای شروع کار - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +---- انجمن: کار آفرینی (/forumdisplay.php?fid=130) +---- موضوع: راهنمایی برای شروع کار (/showthread.php?tid=10456) |
راهنمایی برای شروع کار - ramin1364 - 01-06-2014 04:40 AM دوستان سلام بنده کارمند بانک هستم و از شمردن پولهای مردم حس بسیار بدی دارم استعداد شگرفی در نوشتن دارم فکر کردم شاید در زمینه طراحی شعارهای تبلیغاتی موفق باشم. لطفاً راهنمایی بفرمایید با تشکر RE: راهنمایی برای شروع کار - ramin1364 - 01-07-2014 09:38 PM چرا هیچکس جوابی نمیدهد؟ RE: راهنمایی برای شروع کار - هومان هرمزدی محمد آبادی - 01-07-2014 10:05 PM آخه چه جوابی؟ خوب اگه شعری در مورد محصولی دارید با شرکت مربوطه تماس بگیرید و با بازرگانیشون صحبت کنید. ولی در ایران برای ایده ثبت شده هم تره ای خورد نمیکنن چه برسه برای شعر که باد هواست RE: راهنمایی برای شروع کار - مهدی 1 - 01-08-2014 12:40 AM داداش کسی برای شعار به جایی مراجعه نمی کنه برای خرید یا سفارش دی: بالاخره دور و بر هر شرکت یا آدم موفقی که دنبال شعار می گرده ، آدم فضول زیاده دی: تو این همه آدم یکیشون یه چی می گه که به مزاج آقایون خوش بیاد دیگه به نظر من بهتره به دیگر تواناییهاتون فکر کنید موفق باشی RE: راهنمایی برای شروع کار - محسن دوستوندی - 01-12-2014 03:16 AM به نظرم اگه بتونید امور تبلیغآتی دیگه ای هم یاد بگیرید مثه طراحی کاتالوگ یا..میتونید با خیلی از شرکت های تبلیغاتی فعالیت پاره وقت داشته باشید. RE: راهنمایی برای شروع کار - خاطره - 03-02-2014 05:14 PM حیف نیست.کارمند بانک ک وضعش خوبه ک. RE: راهنمایی برای شروع کار - مهدی 1 - 03-02-2014 11:01 PM دادا قربونت یک شعار بده برای این مجیک اِگ ببینیم چیکاره ای دی: RE: راهنمایی برای شروع کار - morteza_mili - 03-30-2014 10:28 AM سلام من قبلا کافی نت داشتم و به خاطر این که جو گیر شدم جمع کردم ولی الان دیگه نمیتونم دوباره باز کنم هزینه زیادی می خواد رشته من هم فوق دیپلم کامپیوتر هستش و تخصص خاصی ندارم فقط در حد عیب یابی و اسمبلیونصب ویندوز میدونم الان بیکارم و تو شرکت ها هم دوس ندارم کار کنم میگین چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟ RE: راهنمایی برای شروع کار - هومان هرمزدی محمد آبادی - 03-31-2014 11:09 AM (03-30-2014 10:28 AM)morteza_mili نوشته شده توسط: سلام هر وقت واقعا تشنه کار کردن شدی به انجمن مراجعه کن. چون الان خیلی راحت میتونی در یک شرکت کامپیوتری کارت رو شروع کنی و اگه دوست داشتی بعد از ظهرها کار با مدارهای الکتریکی و یا برنامه نویسی میکروها رو یاد بگیری تا سکوی پروازت باشه. الان دیگه کسی برای مدرک تره هم خورد نمیکنه و فقط میگن این مشکل من هستش آیا میتونی حل کنی یا نه؟!؟! همین و بس RE: راهنمایی برای شروع کار - کاظم کاظمی - 06-05-2014 05:38 PM سلام حق با هومان هست مرتضی . کافی نت خوبه اگه میتونی دوباره باز کن کامپیوتر دست دوم بذار با ظاههر تمیز . کم کم راه میفته انشاااا |